Julafton, Juldagen, Annandagen

Hej Hej bloggen!

Sitter på jobbet nu, hoppas det lugnar ner sig snart för jag är så grymt trött :) men bara för jag hoppas på det så kommer väl halva sverige komma på att de vill boka tågbiljetter nu, julbiljetter som knappt finns kvar.
Tänkte att passa på att berätta lite om julhelgen, dvs julafton, juldagen och annandagen. Har inte hunnit uppdatera något om det än. Varken haft tid eller ork :) dessa dagar tar verkligen på krafterna, speciellt när man jobbar samtidigt.

Julafton började hemma hos kusinerna alexandersson, mysig stämning med min underbara släkt. Det blev mat, kalle, julklappsutdelning, fika, och sen våran nya tradition sen tre år tillbaka - paketleken! Efter att tillbringat hela dagen hos kusinerna åkte vi sen vidare till andra sidan av släkten, pappas sida! Där blev det ännu mer julklappar och mat. Konstigt att man inte rullar fram efter denna dag, haha!

Lite av vad jag fick:
Parfym
Singstar skiva
Jättefint jul-hjärta
Lakan
Pengar
Zink hus
Kokbok
Elvisp
Boda nova glas
Presentkort
m.m

Tack alla, är supernöjd :)

Juldagen började med jobb på SJ. När jag väl slutade hade Simon och Jocke lagat mat till mig, fläskfile med potatisgratäng :) När vi ätit oss mätta var vi tvunga att testa min nya singstar skiva, satt och sjöng i någon timme innan Fiia kom. Då var det dags att göra iordning sig, för kvällen skulle tillbringas hemma hos Ida och Conny. Hade en grymt rolig kväll med paketleken, singstar och dans i mängder.. Tack Ida för att vi fick komma :) bästa på länge.

Vaknade på annandagen av att klockan ringde vid sju, hade helst velat vända på mig och somna om. Men det gick tyvärr inte.. det var bara att dra på sig kläderna och åka iväg till jobbet. Tur att det blev en lugn dag på telefonen, fick till och med gå hem en timme tidigare :) då var det bara att åka upp till bredstorp och kolla på annandagsderbyt. Tyvärr förlorade dom mot finspång, men jag håller tummarna att de tar dom på deras hemmaplan på tisdag istället :)

Jahopp, det var lite kort om min helg. Bilder kommer när jag orkar och är hemma :) Igår köpte jag och älskligen en ny Tv, eller var det en dataskärm? haha man kan nästan tro det.. Simon kopplade in datorn på en gång när vi fått hem den. Tur att den funkar till båda två. Blev i alla fall en LG, 42 tum plasma. Skitsnygg! Så imorgon ska vi åka och köpa ett trådlöst tagentbord + mys så vi kan ha datorn inkopplad. bilder på det kommer också så småningom!

Nu tog min rast slut, så det är dags att jobba lite :D bara en timme kvar, yeey!
xoxo


24 december




GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

22 december

Dan för dan före dopparedan.. Jiouuhoo jag känner mig som ett litet barn igen :)
I dag köpte jag mitt första paket.. den blev till mamma. och klumpig som jag är så glömde jag den på jobbet så jag desperat fick ringa till damir och kolla så ingen hade snott den, det hade ingen som tur va :)

En anna rolig grej är att jag troligtvist får min mobil imorgon, har gått hela helgen och väntat! Men det jag tycker är så dåligt är att jag har fått ändra abonemang, så nu längre ringer jag inte gratis till alla som har telia (Sandra, nu får vi hoppas du kan ringa mig.. för nu kan inte jag ringa dig längre :S) Istället har jag hundra fria samtalsminuter till alla nät istället. Vilket nästan är bättre för mig eftersom jag typ bara ringer till Sandra och Simon, de gånger jag orkar ta i telefonen och ringa någon.. och Simon har tre och Sandra ringer ju gratis till mig! Men det jag blir så sur över är att de bytte mitt abonemang den 18 och idag fick jag reda på från dom att de hade bytt. Hallå? fyra dagar har jag gått runt och trott att jag ringt gratis till alla telia. Så denna månad har jag bara 38 minuter kvar att ringa gratis till mina vänner. Därför skriver jag ut här att denna månad får gärna alla ringa mig :) hihi!


<3

Haha Robin är söt!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.766878

Vem vill gå i trean nu? ALLA ALLA!

Måste säga att jag är grymt avundsjuka på alla treor i Tranås nu.. Jag vill också vara full och sitta i aulan och skrika! Och ikväll ska dom äta julbord på statt, sen är det fest hela natten lång. Det är ju synd att man inte kan gå i trean i år också, jag vill jag vill jag vill!

Känns som det är dags att ta tag i en klassfest snart, nu har vi inte träffat varandra på 6 månader. Vi som lovade varandra att vi skulle ha massa klassfester? dåligt av oss. Men det är så tråkigt att det är så svårt att få ihop det, alla har så mycket för sig hela tiden så man hinner inte med.

Lägger upp lite bilder från våran dag :)














Söndag

Helt sjukt vad dagarna går fort?
Bara tio dagar kvar till julafton, och jag har inte köpt en ända present än. Sitter och funderar lite på vad jag ska ge min babe i julklapp. Han är ju den som betyder mest för mig så jag måste tänka ut något perfekt :) vilket inte är det lättaste.
Några förslag tar jag gärna emot.

Börjar få lite ångest att jag snart måste åka iväg och jobba.. känner verkligen inte för det idag. Men håller humöret uppe för om en halv månad går jag på mitt nya schema. Och då blir det bara helgjobb var tredje vecka. Så skönt, för att jobba helg tar verkligen knäcken på än. Tänkte plocka iordning lite här innan jobbet, så Simon blir glad när han kommer hem från matchen. 1-1 står det nu i halvlek men håller tummarna att de får första vinsten på hemmaplan idag :)



 

Nu kom det..

FAN, HELVETE, JÄVLA, SKIT!!
måste jag faktiskt få säga nu.

Kul, verkligen kul att man köper en dator för hela sin sommarjobbs peng, har den i fjorton månader och exakt två månader efter att garantin går ut så dör den! Inte nog med det så var det ett jäkla fel som varit ända sedan jag köpte den!!! Nu ringde pappa i alla fall och berättade att det inte går och göra något åt den.. mer än att köpa ett nytt moderskort (eller vad det heter) för typ 5000. Men eftersom problemet i cp datorn fortfarande finns kvar så kommer det kortet gå sönder igen!
KÖP ALDRIG MER EN HP, fast dom har de snyggaste datorerna. men det spelar ju ingen roll när man inte kan använda den mer än ett år.

FAN FAN FAN!
Ursäkta mig ordval i detta inlägg, men måste få ut det! SKönt för er att slippa läsa om min dator som ni fått göra nu i ett x antal inlägg. förstår om det inte är så intressant :) Nu ska jag dränka min sorg i massa julgodis som jag och fisen bakade igår. Sen är det dags att gå på datajakt. Man är ju rätt kräsen, den ska ju faktiskt innehålla allt som min gamla gjorde. Men det ska absolut inte va en HP, och då är det rätt svårt :)

Puss och kram

Matilda är tillbaka..

.. Efter sin lilla bloggpaus :)
Kände att det var dags för en liten sån. Känns inte lika roligt och blogga när man inte har sin egen dator. Man kan inte lägga in bilder som man vill, man kan inte ta bilder och lägga in och det största, man kan inte blogga när man vill! Känns inte lika roligt att sitta och stress skriva medans Simon står brevid och suckar.. för jämt när jag har tid att sätta mig här så ska självklart han ha datorn till något särkillt. alltid!

Jag behöver verkligen min dator nu, kalla mig datanörd men jag känner mig faktiskt inte hel utan den. Har inget nytt att skriva om den mer än att vi har lämnat in den nu, och jag sitter varje dag och håller tummarna för att den ska bli bra. Känner att jag inte har pengar för tillfället att köpa en ny, och hur roligt är det och lägga pengar på det när man redan har en? som ifs inte funkar, men ändå!

Hur som helst, nu till lite roligare nyheter :)
För det första; Jag har fått fast jobb, och hur bra känns inte det i dessa tider. Men det va lite roligt för trög som jag är så tog det ett tag innan jag fattade. jag var inne och pratade med en personalansvarig och en arbetsledare, och de berättade allt och sen kramade om mig. Men inte fattade jag då att jag hade fått ett fast jobb, utan jag trodde bara jag hade fått ett vikariat. Det var sen när jag kom hem och mamma ringer och säger grattis, vad är det för särkilt med det tänkte jag, först kramar de om mig på jobbet och sen ringer mamma och säger grattis? HAHA då fick hon förklara för mig att jag hade fått fast anställning, yihuuooou :):):):) Det var ju andra bullar.
Sen till nummer två; Vi har haft en tävling på jobbet som innebar att man skulle sälja mest evenemangsbiljetter + hotell med tåg till. Vem kammar inte hem första priset då? Jo jag, lika chockad här :) Så den 13 Mars åker jag och min älskade Sambo till Stockholm, Globen för att kolla in melodifestivalen. Och inte nog med det, vi kommer tillbringa en natt på hotell också :) Tack SJ!

Utöver detta ser min vardag rätt vardaglig ut. Har fortfarande inget julpynt i lägenheten än, mer än ett adventsljus och en tomte. Har sprungit runt i hela stan och försökt få ta på två vita stjärnor på fot till ett rimligt pris, men överallt är dom slutsålda! Till och med i Ullared. Men imorgon ska jag gå och beställa, var säger jag inte för då hinner väl alla före mig. Jag ger mig inte, utan jag ska ha mina två vita stjärnor, annars får det vara :)
Ikväll är Simon och spelar match, nånstans långt borta.. Så det blir att lägga sig ensam i sängen ikväll eftersom han inte kommer hem förens sent inatt. Hoppas att dom vinner, känns som dom skulle behöva det nu.

Nehe om jag skulle burra ner mig i sängen, börjar tidigt imorgon och har ett långt pass. Ikväll går det två program på tv som ni inte får missa, först greys som är nu. Sen är det insider, skulle handla om misslyckade skönhetsoperationer tror jag. JaJa, vi får se när vi hörs igen, snart hoppas jag :) Godnatt och sov så gott, puss puss!

RSS 2.0