JUL

Sitter och tankar ner lite julmusik på Simons dator :) Hade tänkt att börja julstäda idag och då måste man ju ha lite julmusik på i bakrunden.. jag längtar så mkt till att få pryda hela lägenheten med massa julsaker, så mysigt! Just för tillfället äger jag knappt något, en liten tomte och en julstjärna. Men imorgon ska jag och mamma på stan och inhandla en hel del :)

Snart är det helg, inget jag ser fram emot dock. Jobbar till tio imonkväll, och på lördag har jag ett långt åtta timmars pass, hur ska detta gå? Börjar på morgonen vid tio och slutar vid sju ;( På söndag jobbar jag i alla fall dag, så efter det ska jag på julmarknade och sen blir det förhoppningsvist allmänhetens igen. Det andra laget måste ju få revansch sen i söndags ;)

Nehe nu måste jag ta tag i detta, att jag ska vara så seg hela tiden!

Jag sitter och drömmer mig bort lite..
















& den sista var jag ju tvungen att ta för det är min och Simons låt <3 :)

Jag har gått och blivit sjuk..

.. Men det skiter jag i :)
Haha, usch jag har fått världens största förkylning. Jäkla skit att det alltid ska komma när man ska börja träna. Detta kommer väl säkert sitta i flera veckor nu, så hej då så länge shape up! Men det kanske är bra för nu kanske jag måste börja spara pengar till en ny dator. Åhh jag blir ledsen jag bara tänker på det, haha jag låg hela dagen igår och deppade. Pappa har kollat på den och han kan inget mer göra, och den ända chansen nu är att lämna in den. Vi ska åka på Onsdag och prata med dom, men det kanske inte är någon ide! Det kommer säkert kosta lika mkt som att köpa en ny. Men jag blir så irriterad, att jag alltid ska ha sån otur!! Jag har haft den i ett år och två månader, det är ju verkligen kul att när man lägger ut lite extra pengar på att den ska vara bra så håller den knappt ett år. Plus att för två månader sen så gick garantin ut, åhh så kul! otur otur otur!!!!!!!
Men jag får hålla tummarna att de säger på Onsdag "Men detta går och laga på tio minuter, och det kommer kosta runt 500 kronor" då blir jag nöjd. Annars kommer jag få leva fattig i några månader nu och hoppas på att tomten kommer med ett hårt paket iår.

Hur som helst, jag hatar att vara sjuk. Låg hela dagen framför tv:n igår och sov.. Tillslut blev jag så rastlös så jag hängde med Simon och killarna på allmänhetens åkning. Haha det roligaste på länge.
Vi spelade match: Jag, Simon, Erik och Sebban i ett lag & Bauman, Jimmie och Cricke i det andra. vårat lag vann rätt så överlägset och jag måste skryta lite med att jag faktiskt vann skytteligan ;) haha!

Idag ska jag åka upp till mamma en sväng innan jobbet, så tråkigt att sitta inne hela dagen. Sen ska jag som sagt åka och jobba,  idag är det kväll som vanligt! Men det är ett kort pass och Helle skulle också jobba, allt går så mkt lättare när vi är två :)
Men innan jag ska åka till mamma måste jag göra mat, så den står klar på bordet när Simon kommer hem på lunch. Är jag inte en underbar flickvän? :)


Bra lördag, bra kväll

Blev lite för mkt av det goda idag, och då menar jag självklart shoppingen :) Att man aldrig kan hålla i sina pengar, hur svårt kan det vara egentligen? men men.. nu är det en gaderob fullare och en Matilda gladare, och det är alltid bra!

Nu ikväll så åkte jag och Fiia till hennes föräldrar som var hos några och åt god mat med massor av efterätt. Eftersom jag är sjuk, eller i alla fall håller på att bli sjuk så tänkte vi ta en lugn kväll framför desperate med varsin melon.. men det är tur att det inte alltid blir som man tänkt sig ;) På vägen upp till Fiia möter vi våra älskade ömo/rydsnäsbor som vi hängde med till strandbaren. Impulser är det jag och Fiia är bäst på! Med massa prat, dans och pusskalas så slutade kvällen med Lisa framför Guitarr hero.
 
Nu sitter jag ensam hemma, Lisa har åkte hem till sin Daniel och Simon och alla hans kompisar åkte iväg till pokerklubben nyss. Känner att min kropp egentligen inte klarade av utelivet idag, så borde bädda ner mig i sängen med lite nässpray.. bäst att ladda upp inför imorgondagen då jag säkert kommer få sota för detta! Men man lever ju bara en gång :)

Jag stöööör mig! Snälla!


Linköping

Snart ska jag möta upp min fis, sen ska vi tillbringa våran dag i Linköping.
En dag med shopping, fika, ännu mer fika och mys :)



Någon som kan hjälpa mig?

Grymt dålig uppdatering här, jag vet!
Men min dator funkar fortfarande inte, och det vore konstigt om den gjorde det eftersom vi inte har gjort något med den än. Just nu håller jag faktiskt på att lägga över alla mina bilder till Simons dator. Tack gode gud att jag kommer åt mina bilder, annars hade jag gråtit stora vattenpölar! Sen ska pappa kolla lite och se om han kan fixa den. Kan han inte det så måste vi lämna in den och då kommer det säkert ta flera veckor + att det kommer kosta massa :(:(

Hur som helst beställde jag nyss hem desperate och oth boxarna, säsong ett på cdon.com. Brukar man inte få en oderbekräftelse skickad till sig direkt efter? Sen en till sak, jag fick inte välja hur jag skulle betala dom utan jag tryckte på att gå vidare och sen så stod det tack för din beställning och visp så var det klart? Något måste ha gått fel. Jag tänkte vänta tills ikväll och se om det kommit något på mailen, annars måste jag kontakta dom. Åhh jag blir så irriterad, kan det inte funka som det ska någon gång?

Om en kvart ska jag ge mig iväg till jobbet, kväll idag igen! Jag är så grymt trött på dessa jäkla kvällar! Men det är bara le och se glad ut :) det går rätt fort som tur är.




Måste lägga ut denna videon, för dom är så grymt söta  :)

Pannkakor

Klockan 9 vaknade jag i morse, kan ni tänka er? :) Jag är helt överlycklig. Hoppas verkligen den där skiten har gått över nu. Nio är en perfekt tid att vakna, då har man hela dagen framför sig..
Simon började praktisera idag, så jag håller på att göra pannkakor till honom, för snart kommer han hem på lunch. Efter det blir det grovrengöring i lägenheten, eller i alla fall så mycket som jag orkar. Sen när Simon slutar vid fyra så ska vi åka till elgiganten och byta hans spel, som han fick fel i fredags. Jaa, det är så min dag ser ut. Lite tråkigt att ha sin lediga dag på en måndag, för då har man inget att se fram emot mitt i veckan. Men man får göra det bästa av situationen :)

Söndag

Godmorgon Godmorgon.
Vaknade upp vid halv tio av att tre grabbar började härja runt i lägenheten, ett jäkla liv :) Rääf, Frallan och Jimmie hade varit ute och partajat i stan igår och de skulle sova i bilen inatt. Självklart kunde jag inte tillåta det, de skulle ju frysa ihjäl.. Så jag bjöd upp dom till min bäddsoffa, snäll som jag är :)

Igår var jobbade jag på morgonen, känns skönt att min jobbarhelg snart är över. Direkt efter det åkte jag upp till bredstorp för att kolla på älsklingens seriepremiär mot köping, 2-2 blev det! Sen åkte jag och Sandra till kusinerna för att vara barnvakt hela kväll. Tråkigt och missa Black Jack men det var ändå skönt med en hemmakväll och det var ännu skönare att gå och lägga sig igår utan att behöva springa på toan varannan minut, haha! Eva kom hem vid halv två tiden och då kom Simon och hämtade oss, Sandra skulle ha barnvaktsefterfest i Patrics lägenhet och jag träffade upp Ömograbbarna utanför Citygrillen där även min älskade storasyster stod :) Slutsats; skön och väldigt sen kväll som slutade med massa fulla glada människor :) I like

Nu funderar jag på att försöka väcka Simon, sen kanske vi alla ska gå och ta en frukost någonstans. Får se vad folket säger :) Ha en bra Söndag, ikväll väntar det jobb för min del.. men nästa helg är jag ledig :) yey.

Kycklingwrap, fetaost, idol och soffmys

Exakt vad min kväll kommer bestå av, och det ska bli så skönt! Bara ligga i soffan och vräcka i mig massa gottigheter, det är jag värd efter denna veckan.. undra hur många timmar jag har sovit egentligen? Imorse slog jag rekord, vaknade nog innan de flesta hunnit gå och lägga sig, vad är det för fel på mig! Det ända jag vill är att sova, så låt mig göra det, snälla! :)

Imorgon blir det jobb först, sen ska jag skynda mig upp till bredstorp för att kolla på Simons och deras seriepremiär. Efter det ska jag fort hem till mamma och pappa och äta innan småkusinerna anländer till oss. Jag och Sandra ska vara barnvakt imorgon istället för att gå på black jack som halva stan ska på.. vuxenpoäng till oss :)  Kommer vara helt död på Söndag, och då är det bara att åka och jobba igen!

Nu kommer Simon hem sur som ett bi, det är ju alltid trevligt. Han har köpt sitt efterlängtade dataspel idag, och nu när han kommer hem så märker han att expiditen har lagt fel skiva i fodralet, den var till ett xbox. Det var ju synd att vi inte hade det för nu kommer han sitta och tjura hela kvällen, åhh så roligt! Sen blev han visst ännu surare när jag fick honom att inse att vi inte kommer kunna byta det förens på lördag nästa vecka (han köpte det i Eksjö). Men som en underbar flickvän som jag är tänkte jag smyga iväg på måndag när jag är ledig och byta det.. Sandra du som är ledig och allt, ska du hänga med?

Nu måste jag springa bort till ica och handla, maaaaaaat <3

Hon är allt bra hon

Sandra har kommit hit nu, hon ska laga fläskfile och potatisgratäng till mig idag :) Visst är hon snäll?
För tillfället håller hon på att ge Ebba massa kex, inte konstigt att hon är fet. På tal om Ebba, hon är inne i sin löparperiod nu så Simon fick offra ett par av hans kallingar som hon kunde ha på sig.

Nu ringer klockan och då är tvätten klar, bara 7 maskiner kvar, yääy vad det går bra :)

Min älskade dator, jag saknar dig

Böhöööööö min dator har gått sönder,
:(:(:(:(:(:(:(:( Tyck synd om mig.
Kommer säkert kosta flera tusen att laga och ett plus på det:
Jag kommer vara utan dator i veckor, :(:(

Och med det tänkte jag meddela er att som ni förstår kommer jag bara uppdatera på bloggen när Simon inte är hemma, för då kan jag sno hans dator. Jag ska nog gå in på cdon idag och beställa hem desperet och one tree hill boxarna säsong 1, jag måste ju ha något att göra när jag är ensam!
Sen tänkte jag berätta också att jag har blivit konstig, vet inte vad det är med mig men det började i Tisdags. Då vaknade jag klockan sju på morgonen helt klarvaken, igår vaknade jag klockan fem?? och idag vaknade jag halv sju? Vad är det för fel på mig, jag är lite orolig.. Jag som älskar att sova, och nu kan jag inte det :S Det lixom kliar i benen när jag vaknar så jag kan inte ligga still, måste bara upp även om hjärnar stretar emot.

Idag är jag ledig, så då ska jag spendera min dag i tvättstugan. Sen ikväll är det barngympan som vanligt och efter det ska jag och Lisa vara så onyttiga och hoppa över step upen för idag är det något yippo på stan. De ska tydligen presentera luciakandidaterna och tända alla ljus i träden på storgatan, och affärerna är öppna till klockan nio :) Jag har fått värsta julkänslan nu, åhh vad jag längtar till jul, julmys, julmat, julafton, paket, tomten, snön.. ja ni vet! Vill att det ska bli första advent nu, för då ska jag köpa mina första skumtomtar, börja julpynta lite och självklart köpa min första pepparkaksdeg, mums!!

Nu kommer snart Ebba, hon ska vara hos mig hela dagen och även imonkväll.
Sen ska jag ringa mamma, hon brukar vara vaken vid denna tiden men hon är inte inne på msn? Jobbar kanske natt.. men jag måste fråga vad det kan bero på, att jag börjat vakna så tidigt.




Måndag morgon för min del

Jag och min älskade dator har haft en riktig slappis morgon. Jag vaknade vid tolv tiden och satte på de sista andra avenyn avsnitten som jag somnade ifrån igår, jag gick upp och åt lite frukost och hoppade in en snabbis i duschen. Nu ligger jag här igen och kollar på oth. Shit vad spännande det är nu, måste se avsnitt efter avsnitt. Jag har visst blivit en riktig serienörd har jag märkt :)

Snart kommer Simon hem, han kommer hem lite tidigare idag för att han har tandläkartid vid halv tre. Efter det ska vi laga lite mat och plocka iordning här i lägenheten. Min högsta dröm just nu är en diskmaskin.. jag hatar att diska, och speciellt när det stått några dagar. Hoppas jag har en underbar pojkvän som kan ta diskberget idag :) Kanske kan muta med att jag kommer laga mat hela veckan? Det brukar funka.

Sofia och jag ska köpa shape up kort denna veckan, frågan är bara när? jag hoppas verkligen jag får bra schema nästa vecka så vi kan ta tag i träningen på riktigt, sommaren 2009 - här kommer vi :)


DET BLIR EN TILL :)

Yes, det kommer komma ytterligare en film!
Yippie säger jag :)


Lite kort om helgen

Nu är Matilda tillbaka, eller egentligen kom jag hem till Tranås igår men vårat internet har legat nere i helgen så jag har inte kunnat uppdatera något. Därför passar jag på att blogga lite när jag är uppe hos mamma och pappa :) Tänkte berätta lite kort om helgen;

Fredag:
Åkte ut till Rydsnäs efter lite om och men.. Simon och jag köpte med oss pizza som vi flötade i oss där ute. Blev en lugn kväll framför fredag hela veckan och idol.

Lördag:
Gick upp skapligt och åkte till Eksjö för att Simon skulle köpa nya skridskor, vidare till Simons bror i vetlanda för att lämna av dom där. Han ska tydligen sätta dit nya skenor och klippa av skridskon lite. Efter det åkte vi hem till Simons föräldrar och lagade lite tacos. När jag ätit mig proppmätt ringer Lisa och Elin och frågar om jag vill hänga med till Mc donalds. Hängde med dit som sällskap, hade ändå inget för mig :) Kvällen slutande i mycket bilåkande och trevligt sällskap.

Söndag:
Är upp hos mamma och pappa och firar farsdag, och ska snart åka till farmor och farfar för fika lite :) Blir lugn dag, lugn kväll med promenad och tv tittande. Skönt!

Dåligt med uppdatering här..

.. Eller närmare bestämmt inget alls!
Hann verkligen inte med att uppdatera igår. Först jobbade jag hela dagen till 16:00, sen var det bara åka hem och byta om och åka iväg till gympan. Snart börjar det närma sig tävling, och barnen är så duktiga :) Efter gympan så tränade jag och Lisa för en gångs skull, vi har legat lite på latsidan de senaste två veckorna och det kändes kan jag lova. Herregud båda två trodde vi skulle svimma av där mitt på golvet, jag har inte för mig att det brukade vara så jobbigt :)
När jag kom hem lagade jag och älsklingen kvällsmat, och sen var jag helt enkelt för trött för att blogga.

Idag har jag suttit på utbildning i parkhallen hela dagen, min rumpa höll på att dö ett x antal gånger. Men det var roligt att äta i sin gamla matsal igen, fast alla glodde och undrade vad man gjorde där.
Nu är jag äntligen hemma och kan ta det lungt, pusta ut lite! Snart ska jag och Simon åka och köpa pizza som vi ska ha med oss ut till Rydsnäs. Där stannar vi nog till lör- eller söndag, och det innebär att det inte blir någon uppdatering här. Dags att packa ihop lite tvätt, måste passa på när man är där :) haha!

Take care
<3



Mitt huvud känns stort som en ballong

Äntligen är det bara några minuter kvar tills jag slutar, och tro det eller ej men kön ligger nere på noll för tillfället :) Hoppas verkligen det håller i sig tills jag slutat för jag orkar inte mer nu. Jag tror inte man kan förstå hur trött man blir i huvudet om man inte jobbar på ett sånthär jobb. Nu har jag suttit här i några timmar och jag är helt virrig, och så fort jag ska prata med en kund så säger jag fel hela tiden :) haha. Orden rör ihop sig inne i munnen på mig och man vet aldrig vad som kommer ut. Det är ju farligt att jobba såhär länge.

Det hände en rolig sak förut, jag hade en kund som ville få sina biljetter hemskickade och då frågade jag efter adressen som biljetterna skulle levereras till och då säger kunden min gamla hemadress (mammas och pappas gatuadress). Haha jag blev så chockad, men sen var det självklart inte samma stad. Trodde faktiskt inte att min gata fanns i andra städer, jag tycker den är så ovanlig  :) Sen förstår jag att storgatan och sånna gator finns, men det är ju en annan sak.

Aja nu ska jag jobba de sista minuterna, PussPuss

Nu är det dags att åka till jobbet..

.. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!
Håller verkligen tummarna för att det ska bli en lugn kväll!

Föresten, kul att jag och Simon fick vår första pakeringsböter idag.
Har stått på en pakering sen vi flyttade in hit (juni), som vi egentligen inte får stå på..
så vi har klarat oss länge, men det suger balle att den låg på 700 kronor.
Fan va dyrt!

5 november

Godmorgon, Godmorgon!
Idag är det en mycket bättre dag, än igår.. en gladare, piggare, och roligare Matilda vaknade upp vid halv tio imorse. Känner mig helt utvilad, och det passar verkligen bra eftersom jag har mitt långa arbetspass idag, 14:15-22:15. (Underhåll mig gärna med massa sms). Någon som kollade på valvakan igår? inte jag i alla fall för jag somnade som en stock vid elva. Men jag antar att Obama vann, står väl på aftonbladet men jag orkar inte gå in och kolla där för tillfället :)

Den nya kyl och frysen blev jätte bra, åhh jag är så nöjd :) Den är mycket finare än den vi hade innan. Det som är ett litet minus är att frysen är mindre än våran förra, så igår när vi skulle lägga in allt så fick inte sakerna plats. Så Simon fick trycka i sig två stora vitlöksbaguetter igår och idag till frukost var vi tvugna att tillaga sex styckna :) haha. Jag undrar hur det ska gå när vi storhandlar, för då fick det knappt plats i den gamla.








Bilderna blev inte så bra, men ni ser ju lite!

Nu ska jag fram på stan med Simon, vi ska köpa farsdagpresenter och även kolla på lite kuddar till soffan :) Ha en bra dag, puss och kram

Min braiga vän

Grattis till min älskade Gemina som tagit körkort idag.
Snart får du ta och tuta hit, för jag och Sofia saknar dig en hel del nu ♥

Äntligen dags

Sitter här och väntar på att maten ska bli klar, idag blir det lasagne. Trodde inte det skulle ta så lång tid, så jag började när jag blev lite småhungrig och nu när jag slängde in den i ugnen så står det att den ska vara där inne i 30 minuter, jaha kul att jag hinner dö innan dess!
Efter maten kommer pappa och hämtar Simon och då ska de åka och hämta den nya kyl och frysen, om den inte är finare än våran kommer jag bli grymt besviken.. nu har jag sett fram emot detta, och jag vill verkligen inte plocka in alla matgrejer i den gamla IGEN. Efter det blir det barngympan, jag och Lisa hade bestämmt att vi skulle träna efteråt men jag är så trött idag så jag kommer nog inte orka det. Tur att man inte börjar sex varje dag, för efter det är dagen helt förstörd, man orkar ingenting! Hoppas Lisa också är trött efter en dag på praktiken, då brukar det inte vara så svårt att övertala henne om att vi ska skita i det :)


jag blir lycklig när jag umgås med er

Kvällen var bra, bättre, bäst! Jag vet inte vad jag ska säga, men jag är nog inte ensam om att tycka att minnen är det värdefullaste man har. Kan man bli gladare än att sitta och prata om massa roliga saker som man pysslade med när man var liten? nee, jag tror inte det!
Hur som helst, kvällen har då spenderats med det "gamla gänget" , kan man kalla oss så? Tycker det är sjukt kul att  när man träffas så är det som att vi har umgåts hela livet, utan några uppehåll. Man pratar på som vanligt, fast det egentligen borde vara lite stelt. Och eftersom vi inte har så mkt gemensamt längre (förutom våra minnen) så borde det inte finnas så mycket att pratat om, men ändå gör det de! Det känns så bra.

Nu borde jag stänga av här och gå och lägga mig, jag börjar redan klockan sex imorgon. Imorgon hoppas jag på att få in den nya kyl och frysen, annars blir jag sur!
Sov så gott mina vänner, natti natti <3

När jag tänker efter, vi har nog rätt mycket gemensamt ändå..


Irriterad till max

Nehepp, blir ingen kyl och frys idag. Pappa var tvungen och jobba över, och sen blev det så stressat för Simon skulle åka och ta kort med bandyn vid 6. Så nu är det framflyttat tills imorgon.. kul att någon sa det till mig innan jag tog ut alla mat, och innan jag hann stänga av allt! Det var bara att slänga in allt igen och göra om allt imorgon.
Min ilska försvann när jag såg att ensam mamma söker finns på webtv :) Jag missar alltid det för jag jobbar oftast kväll på söndagar. Wihoo, nu kan jag hänga med igen.

Ikväll: film!

-


Jag har blivit ett ABBA fan

Jag kommer ingenstans, så fort jag börjar städa är det någon som ringer, skickar sms eller skriver på msn och då måste jag ju självklart svara :) haha! Nu har jag i alla fall diskat alla glas som vi använde i lördags.. fast vi bara var tre så stod det skit många glas på bordet dagen efter, konstigt! Sen har jag torkat av alla bänkar + bordet. yeey detta har tagit mig ca en och en halv timme! duktgit matilda!

Nu ska jag ge mig på sovrummet! Hoppas jag kan fixa det lite snabbare för sen måste jag ta toan och efter det dammsuga alla golv. Moppar gör jag efter vi hämtat den nya kyl och frysen.
Juste jag måste ta ut alla matvaror ur den gamla också och ställa det på balkongen, hur ska jag hinna med allt? Tänk sen när man flyttar till hus, man kommer ju behöva städa varje dag! Herregud, jag gnällar nu när jag ska städa en två på 54 kvadrat, hmm.

Bäst av allt är att ABBA är med mig :) Har blivit lite av ett ABBA fan sen jag såg Mamma mia filmen.
Så nu ska jag sätta på lite musik, ABBA så klart och sen ta tag i mitt sovrum!


Ångest

Jäkla skit! Jag hade ställt klockan idag på tio för att jag skulle gå upp och börja städa iordning lite här i lägenheten, efter helgen ser det hemskt ut. Men tror ni inte att min mobil har stängt av sig då och inte ringer! Så jag vaknade upp, väldigt pigg och tänkte " Men gud va skönt att vakna upp och vara pigg innan klockan ringer". Jag tog fram mobilen för att kolla vad klockan var och då var den död. Satte igång datorn och såg att klockan var halv tolv? HALV TOLV? Inte konstigt att jag var pigg. Blää nu har jag ångest, idag är min lediga dag denna veckan och jag hade tänkt att hinna med så mycket.
Städa är något jag måste göra i alla fall, för vi kanske får ny kyl och frys idag och då måste det ju vara rent så vi kommer in med det. Pappas jobbarkompis ska slänga sitt för att han ska göra om i sitt kök. Så då frågade han om vi ville ha det och eftersom vårat är vitt och brunt, (ni vet sådär gammalt brunt) så tänkte vi åka och kolla på det. Så om det är fräschare än vårat så kommer vårat bytas ut idag :)

Nehe nu ska jag inte slösa ännu mer tid med att sitta framför datorn.
uppdaterar mer under dagen, pussss & krammm

Halloween i Tranås

Ja som ni kan se på rubriken så spenderade jag min halloween i Tranås tillslut. Vet inte vad jag ska säga om kvällen, Det var konstigt folk ute och Dj:n spelade asdålig musik! Men det var roligt att träffa lite människor som man typ aldrig träffar :) Så det går jämt upp.
Idag mår man dock som man förtjänar, blir nog att spendera hela dagen i sängen tills det är dags att åka och jobba, som är om någon timme! urschkfds! Simon gick upp sju imorse och åkte iväg till göteborg, tror de möter surte idag! Så vi kommer inte träffas förens ikväll.. det känns lite jobbigt eftersom jag måste berätta om gårdagen :) haha! Erik sov här inatt, så jag får väl prata lite med honom istället. Hans jacka försvann igår så han gick från torget och hit i bara tshirt, stackarn!

Nehe tror det är dags för frukost nu.
Får se om jag uppdaterar innan jobbet, annars hörs vi ikväll!


RSS 2.0