22:52

Hemma från jobbet nu!
Vilken härlig kväll, lungt på telefonen och mkt prat med tjejerna.
Precis som det ska vara på fredagskvällar när man jobbar :)
tycker jag

Nu är jag lite trött faktiskt. Tänkte ta och lägga mig
och kolla på Yes man som jag och Simon började kolla på
för några dagar sen, men jag har en förmåga att alltid somna
när vi kollar på film tillsammans, haha!
Så tänkte att jag skulle passa på att kolla på den nu när han inte är hemma.
Troligtvist kommer jag somna igen :)

Känner på mig att detta kommer bli en seg helg,
eller i alla fall om man jämnför med förra.
Men man behöver sånna helger ibland också..
speciellt om man jobbar samtidigt.
Får nog ta igen det nästa helg eller ngt istället :)

Nehepp, dags för film!
imorgon blir det jobb 10.45-18.15





Min "lilla" kille som jag saknar lite just nu
<3

Helg igen

Dagarna bara flyger iväg.
Det var ju nyss helg? Klassfesten och söndagsmyset med Simon, Sebban och Cricke!

Det var som det va igår, men istället är det helg på nytt. Ingen helg jag ser fram emot dock. Simon åkte till Nässjö direkt efter skolan idag och stannar där tills imorgon, så sova ensam inatt! weej, inget man hurrar för direkt! Sen är det min jobb helg nu. Ska åka om en timme och jobbar ända till tio ikväll, imorgon blir det hel dag och sen kväll på söndag! Får hoppas det går fort och är lagom lungt på telefonen.

Idag har jag varit och färgat håret hos Fiia. Nu börjar det äntligen ge lite resultat! Bara några omgångar med slingor till sen har nog matilda nästan den färg som hon önskat. Känns lite som "back in the days" nu när jag blivit ljushårig. Har ju nästan varit svarthårig i flera år nu, så det känns lite annorlunda.. men bra. Kanske slutar som mörkhårig igen tillslut ;) inget jag vill men vem vet - kanske ser ut som helvete i huvudet när vi är klara. Haha!

Nehe, om man skulle ta och piggna till lite och försöka trycka i mig lite flingor innan jobbet.
Undra hur det ska gå idag, somnar ju nästan här! Tur att Helle jobbar samtidigt som mig idag, annars hade det blivit tufft :) Ha en bra fredagskväll så hörs vi senare, puss & kram!


Lägenheten

Kom på att jag aldrig lagt upp några bilder på hur våran lägenhet ser ut.
Så igår gick jag runt och tog lite småkort så jag kunde visa er.

Vi börjar med köket;
väldigt enkelt!





Brevid köket ligger vårat vardagsrum,
eller om man vill kalla det tv-rum. sak samma!





Vår lilla toalett;




Och längst bort i lägenheten hittar vi sovrummet,
som snart ska tapetseras om (så fort vi hittar ngn vi vill ha).
Börjar tröttna lite på limegrönt.

Ps. våra lakan är bara tillfällit. var tvungen och slänga våra
vanliga i tvätten och då hittade jag inte två likadana.





En snabb rund i en liten men underbar lägenhet!

Varför ska det alltid strula?

Jag blir så trött på att jämt när man köper ngn ny pryl så funkar det aldrig!!
Varje mobil jag har köpt har jag alltid fått lämna in, utan 3310 som nog är den bästa mobil jag ägt. Min första samsung telefon jag köpte fick jag lämna in tre gånger ända tills jag fick en ny. Sen dess har den där förbanelsen legat över familjen Amneklev/Lantz. Så fort vi köper ngt nytt så vet vi nästan innan vi köper det att det kommer vara ngt problem med det.

Nu har min nya iphone telefon gått sönder, den måste in på lagning.
Sen i söndags så köpte jag och Simon en bänkdiskmaskin, jag var helt uppe i varv att få testa den när vi kom hem. Tror ni inte då att slangen som man kopplar på kranen inte passar till våran kran? Så nu måste typ rörmokaren komma hit och stänga av vattnet i hela lägenheten och sen fixa och trixa. Åhh jag blir så trött. Man vill ju testa det med en gång när man köper det.. inte behöva vänta i flera veckor!!!

Nu ska jag dra med mig Simon fram på stan och kolla på nya tapeter till sovrummet.
Som lite tröst!

Klassfest, Heartbreak hotell, Babar!

Ja då tänkte jag berätta lite om i lördags, den bästa lördagen på väldigt länge!

Dagen började med att jag och Sandra kom väldigt sent till tåget som skulle ta oss till A-town. Trots att Sandra haft hela dagen på sig så kunde hon knappt hålla tiden :)
När vi väl kom fram till aneby så gick vi upp till badhuset samtidigt som Stina och LN hade fixat tipspromenad som handlade om saker som hänt under våra 3 år tillsammans. Efter att ha gått lite fel så kom äntligen fram och kunde byta om och hoppa i vattnet, fast jag inte doppade mig mer än till magen så var det roligt med lite bad, haha!
Vi badade och bastade i någon/några timmar innan vi gjorde iordning oss och gick hem till LNs place. Där bjöds det på god buffe, bål, dans och massa sång. Ända tills Bruno kom och hämtade upp oss i hans buss som skulle ta oss till Tranås! Väl inne i stan så mötte Sandra och jag upp Nina och våran heartbreak hotell kväll kunde dra igång. Och drag blev det kan jag lova ;) ända in på småtimmarna. bästa på länge!

Kvällen slutade med lite hamburgare från citygrillen, och sen tog jag, Simon, Jocke och Cricke vårat glada humör och gick hem till oss och sov. Det var sååå skönt att få krypa ner i sin säng.. benen bara värkte efter all dans, precis som det ska :)

Lite bilder från i Lördags, snodda från LN och Nina!









 

Söndag; Beck

Ska faktiskt krypa ner brevid min älskling nu och kolla klart på beck filmen..
Men innan det tänkte jag bara tala om för er att jag lever efter gårdagen!
Mer uppdateringar om kvällen kommer imorgon.

Kan i alla fall tala om att det var det bästa på länge.
Jag säger bara - Heartbreak hotell is the shit ;)

Juste, min mobil har gått sönder!! 
Men har fått tag på en gammal samsung som
jag kan låna medans min är på lagning.
Problemet är bara att alla mina nummer är borta?
Antar att de låg på telefonen, så de är nog försvunna för gott :(
men jag kommer nog inte kunna ringa eller höra av mig till så många
nu tills jag fått tillbaka min mobil igen.
Bara så ni vet!
Och jaaaa, det suger balle!

Taggad

Ikväll gäller det... det är ikväll BF3b återförenas igen efter några månader.
Det ska bli sååå kul att träffa alla igen, jag är verkligen taggad!

Dagen börjar om några timmar, rättare sagt 14.00. Då tar vi tranåsbor tåget till A-town. Stan där allt, händer! NOT ;) Med undantag för ikväll.. Vi samlas alla i anebys lilla simhall där lek och stoj väntas, upp och göra oss iordning och sen vidare till LN. Där blir det mat och korka upp för dom som inte gjort det tidigare. Stannar där tills den inhyrda busschauffören kör oss in till tranås. Där väntar babar, där även Simon är med sitt lag och har lagfest.
Jag tror faktiskt inte att denna kväll kan bli misslyckad. Och det bästa av allt är att jag är ledig imorgon, så jag behöver inte tänka ett dugg på att jag måste ta det lungt för att inte må allt för dåligt imorgon. nu jäklar, haha :)

Dags att slänga i sig lite frukost och sen börja packa vad jag ska ha med mig.
Ha en bra lördagskväll, vem vet.. kanske ses ute på dansgolvet!













































/ en sjukt taggad matilda.
vet faktiskt inte om det är possitivt eller negativt? :)

Fredagstrött

Nu har jag redan slösat bort en timme och 45 miuter av min lediga helg genom att ligga i sängen och göra nada! Bra matilda, tar verkligen vara på tiden. Men jag tror jag håller mig i sovrummet lite till, för så fort jag kommer till köket och ser det största diskberget ögonen någonsin har skådat så sjunker mitt humör rätt så mkt. Sådär mkt att man bara skulle vilja lägga sig ner och gråta! Och det blir inte bättre av att jag kommer få diska allt eftersom simon har bränt sig på handen idag när han gjorde sitt prov (han är svetsare, för er som inte vet) och då kan han inte ha den i vatten.

Något som skulle kunna få mig på bättre humör skulle vara att ut och äta på golden med Sandra och Nina nu vid två. Men jag måste hoppa det för jag ska till Fiia och klippa mig istället :) och att bli lite fredagsfin är väl bland det bästa som finns?

Nehe, nu kanske jag borde ta tag i disken. För det ska faktiskt inte få förstöra min lediga helg!



Juste, Simon klarade första delen av sitt prov idag! jippie.
Borde vara något att fira, eller hur? :)

Jag är lite sugen på godis tror jag.. ahah!

Godmorgon

Tjohi, äntligen helg! Och måste säga att den är såå efterlängtad. Min första hel lediga helg på tre veckor nu. Men innan det är riktig helg så ska jag ta mig till jobbet och arbeta i fyra timmar. Sen ska jag hem och bara njuta, riktigt ordentligt :)

Igår sa Simon till mig att han behövde ha bilen till skolan, så jag var tvungen att gå till jobbet. Ställde klockan tre kvart innan jag egentligen hade behövt gå upp (om jag hade bil). Klockan ringde och fast jag var hur seg som helst var det bara att gå upp och göra iordning sig. Kommer in till Simon vid kvart i sju och frågar om han inte ska gå upp snart.. Då säger han att, nee de kommer och hämtar mig tio över så jag hinner sova lite till. Men du ska ju köra idag? Vet ni va den lille skiten vräker ut sig då? :) Ne jag behövde inte det.. OJ sa jag inte det till dej igår?
Jag säger bara; tur att jag hade en bra morgon idag, annars hade jag nog blivit lite irriterad, haha!

Nu ska jag borsta tänderna, sen är det dags för work!

Håller tummarna för min älskling som har sitt stora prov idag,
som han verkligen inte får misslyckas på!

Snälla, bara lite till..

Jag hade gärna stannat i sängen någon timme till, varför är det alltid så? När man är ledig så vaknar man hur lätt som helst vid åtta (även om jag brukar ligga kvar ett tag) men när man ska iväg och jobba så är det hemskt när klockan ringer? hmm..

Idag har jag den jobbigaste dagen på hela veckan, men går det så bra som det gick att jobba igår så blir det inga problem! Jag som skrev i början av veckan att jag bara ville att denna vecka skulle försvinna pga att jag hade väldigt långa och jobbiga pass hela veckan - fredag! Jag blir så glad när jag ser att nästa vecka är nästan lika dan :( och då jobbar jag helgen också!

Nu ska jag upp och äta en stor frukost, det behövs verkligen när man har sånt här långt pass som jag har idag! Ha en bra dag alla där ute, puss och kram!




jag älskar dig ♥


Onsdag

Om några minuter måsta jag ta bilen och åka till jobbet.. känns inte så roligt att behöva jobba till tio på en onsdagkväll. För det är nämligen så att onsdagar är den dag i veckan som Simon inte har någon träningen, och då hade jag mycket hellre tillbringat denna kväll med honom. Men icke sa nicke, det är bara att se snäll ut och sätta sig och svara i telefon :)

Idag har jag hunnit med en sväng på gymmet med Sandra, körde faktiskt på rätt bra idag! Forsätter vi såhär kan det ju inte bli annat än perfekt, haha! Sen på hemvägen hoppade jag in på hemköp en snabbis för att köpa med mig lite pytt i panna hem. En hel påse räcker inte ens till mig och Simon? Okej, jag gjorde två matlådor till oss imorgon också, men ändå!! Vi äter verkligen som två kossor båda två, och det svider i plånboken. Är ju så tråkigt att köpa massa mat för pengarna :) även att mat är bland det bästa som finns!

Om någon skulle vilja veta så ser det ut som hus i helvete här hemma, tur att jag och Simon bestämmt oss för att ha storstädning ngn dag i helgen.. verkligen behövligt!

Nya veckan är redan igång..

.. och jag har redan klarat av mitt första arbetspass! Bara 3 kvar (för på fredag har jag en kortis).

Sitter i soffan nu och är såå trött, skulle jag bara blunda till lite skulle jag säkert somna som en stock. Men försöker verkligen hålla ögonen öppna för jag vet att det bara blir värre om jag skulle somna. Måste ju vara på topp på träningen sen, men efter den blir det direkt ner i sängen för imorgon väntar en tidig morgon. 
 
Jag sorterade alla papper som låg på vårat köksbord innan, och det var inte lite det. Jag förstår inte varför man måste spara alla räkningar och skit, tror faktiskt inte att det kommer komma till ngn använding. Men säger mamma att det är  viktigt så är det väl det. Så nu sitter alla i pärmarna så fint, synd bara att man får nya hela tiden så köksbordet kommer väl snart prydas av alla räkningar, fakturor m.m snart igen.

Simon har fixat maten idag, och det luktar gott i hela lägenheten!
Så nu ska vi äntligen äta, jag är vråååålhungrig..

En trött matilda..

Det ända jag vill just nu är att gå och lägga mig och inte vakna upp förens nästa helg. Dels för att jag är så himla trött men även för att jag har världens jobbigaste jobbvecka framför mig :( suck. Det är inte så roligt att man är död redan på söndan, när veckan inte ens har börjat!
Nehe, mer posetiva tankar matilda. När denna veckan är över så är det inte långt kvar innan jag, mamma, johanna och kankse kusinen julia åker till Ullared. Weej, det är bland det bästa jag vet :) Ngn helg efter det åker jag och älsklingen till Sthlm för att gå på melodifestivalen och bo på hotell.. ska även tillbringa en natt hos Lina och Mattias! Sen kommer våren, jag och simon fyller tjugo och vi kommer ha en hel sommar tillsammas (första sommaren med betald semester, yeej). Ja det är mkt att se fram emot!

Nu ska jag snart ta på mig träningskläder för att sen möta upp Sandra på shape. Orkar egentligen inte, men det känns ändå skönt att vi kommer igång igen efter vårat lilla uppehåll på några dagar.. och det känns extra skönt när jag vet att jag har flötat för tio pers denna helg. Måste nog börja tänka på sommaren 2009 mer.. nu jäklar :D

Bois - Katrineholm

Nu har jag ätit en stor frukost, halvbadat, rakat benen, gjort en hårinpackning, lagt en ansiktsmask, nopprat ögonbrynen - vilket verkligen var behölivg, fixat naglarna, fönat håret, sminkat mig, tagit på mig underställ, borstat tänderna, sprayat lite, tagit på mig en mössa...
.. & nu är jag redo för bandy!



allahjärtansdag

Godmorgon på er!

Hoppas eran alla hjärtans dag morgon har börjat bra? :) Jag går inte in för det där så mkt, inte Simon heller märker jag. Fast lite frukost på sängen hade jag ju inte tackat nej till, men han ligger här brevid och sover så hårt, haha! Det gör inget, jag såå glad att han är min så då kan han få sova ut lite :)

Idag blir det först bandy (äntligen sista hemmamatchen) sen ska vi åka ut till rydsnäs och fira Sebastian som fyller 20 idag! Så det blir inget alla hjärtans dagmys ikväll heller. Men det visste vi ju så vi var så smarta att vi mös lite igår istället :) Simon hämtade mig efter jobbet, sen åkte vi och handlade tacos och lite efterätt. Blev en kväll med massa mat framför lets dance och hjälp. så skönt.

Jag funderar på om jag ska ta och göra mig lite helgfin nu.. ta upp ett bad, göra hårinpackning och lägga en ansiktsmask. Tror faktiskt jag är värd det efter en veckas arbete!
 
<3

Bra nyheter

Går rykten om att forever21 kommer till sverige.
Hur bra låter inte det egentligen ;)

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article4338629.ab


4 år med älsklingen idag



<3
du gör mig till världens lyckligaste flicka

RSS 2.0