Fredag hela veckan!

Sitter hemma hos Sebban och Cricke i Rydsnäs nu och njuter av min lediga fredagkväll :)
Att man kan längta så mkt att åka hit ut varje helg, det är ju egentligen en riktig bonhåla. Men en bonhåla jag tycker om :) väldigt mkt. Cricke kom precis hem från systemet, så ikväll blir det nog fest. Jag sitter och håller tummarna lite smått för att vi ska gå på black jack i ömo, men just nu verkar det bara vara jag som vill det. Vi får helt enkelt se hur det slutar! Dricka öl och dansa loss till dansband, helgen kan väl inte starta bättre? :)

Tänkte bara informera om att det blir lungt här på bloggen till Söndagkväll! Eftersom jag är här ute hela helgen och Simon inte har något bra internet hemma hos sig (bor man på landet, så gör man :) Men ha en bra helg alla mina friends, kanske ses ute på dansgolvet!!

Juste en sak till, jag höll ärligt talat på att svimma imorse, vilket jäkla skitväder!
Jag vill ju ha vååååååååår, inte snö och speciellt inte blask.

Våffeldagen

Tryckte i mig två våfflor med glass och bär på hemma hos mamma och pappa!
Gud vad gott det är med våfflor, varför äter man inte det oftare för? Kanske för att jag och Simon inte har ngt våffeljärn. Men jag sa till mamma idag att det är ngt hon kan ge oss i födelsedagspresent, då kan ni komma och äta våfflor hos mig varje dag Sandra och Nina! Sitta här i lägenheten på varsin stol, prata lite strunt med varandra och sist men inte minst, bli feta tillsammans. Och det ända vi skulle bry oss om var hur mkt värme vi skulle ha på våffeljärnet eller vad vi skulle ha på våfflan. Vore inte det livet?

Haha kanske inte, men jag skulle kunna se oss tre sitta där.. Dag ut och dag in :)



Härligt väder

Nyss hemkommen från jobbet.
Men det blir en snabbis här hemma för snart kommer Lisa och då ska vi ut och gå i detta underbara väder. Fast det är snö, och även rätt kallt så känns det som vårväder bara himmeln är blå och solen lyser.
Våren är verkligen härlig! Imorse när jag åkte till jobbet hörde jag fåglarna kvittra, och då var klockan halv sex? helt fantastiskt :)

Efter det ska jag hem och slänga i mig lite mat, och även laga ngt till Simon. Sen blir det träning på shape för mig och Sandra, om vi får våran dyrbara tid att gå ihop! Vi har varit lite lata med just gymmet på senaste, men det blir kanske lätt så nu när våren är här. Det finns så mkt annat som man ska hinna med att göra, och då är det väl träningen man prioriterar minst :) haha! Men ändring på det nu när vi snart kan boka pass igen.

Ikväll blir det våfflor hemma hos min älskade mamma!
Måste ju fira att det är våffeldagen idag och eftersom jag och Simon inte har ngt våffelgärn så passar det perfekt att åka hem till vårbruksgatan och få allt serverat!

Nehe nu kom Lisa, dags för powerwalk!



En snabbis..

Bloggen kom lite på sidan idag.
Men lovar att det blir mer uppdatering imorgon!
Tänkte bara tala om att jag lever :)

Dagen bästa citat:
Jag - Fiia tror att mitt hår inte kan blir längre nu.
Lisa - Men det är väl skönt, då slipper du ju utväxten!

Nicole Richie

Finns det ngn snyggare än Nicole?
Jag tror faktiskt inte det.

Jag älskar hennes utseende, hår, klädstil.. allt!



Paus

Äntligen kan jag ta en liten paus i soffan. Har haft fullt upp hela dagen känns det som!
Först träffade jag då Lisa, vi tog en powerwalk innan vi la oss i solariet. Jag borde nog sola oftare, fast jag vet att det inte är bra så är det så otroligt skönt. Ligga där i värmen och slappna av lite :) 
Köpte tvättmedel på ÖB och sen var det dags att ta tag i vårat tvättberg. Har hållit på hela dagen med att springa upp och ner i trappen med skitig och ren tvätt. Nu är äntligen de sista maskinenerna snart klara, och då är det bara att torka kvar. Idag har jag faktiskt varit duktig och nästa tvättat allt som går att tvätta här i lägenheten, kläder, lakan, kuddar, täcken.. ja allt! Ska bli så skönt att lägga sig i en nybäddad säng ikväll, jag älskar det!

Tänkte faktiskt ta en lång och varm dusch nu, men hårinpackning och ansiktsmask efter det. Men det är bara om Simon kan fixa resten av tvätten, vilken han säkert kommer gnälla om och sen får jag ta det ändå och skita i den där sköna duschen. Jag blir så irriterad när man inte kan hjälpa till.. Jag har offrat min ledig dag med att tvättat och när jag inte tvättat har jag städat i köket och lagat mat tills Simon kom hem från jobbet. Sen hade jag rätt mkt att bära ner till tvättstugen och jag visste att jag inte kunde bära allt med mig upp sen. Tror ni jag fick med honom som hjälp? Nee han satt ju vi datorn och det var mkt viktigare, som allt annat!
Jag blir såååå irriterad!! och suur!!

Då var det måndag igen!

Och inte vilken måndag som helst, utan min lediga måndag :)
Det behövs verkligen när man jobbat helg.. en dag att vila upp sig på! Och vilar upp mig, det gör jag verkligen. Jag njuter till max. Låg länge kvar i sängen och kollade på webbtv, bland annat kalla fakta som jag missade igår. Det handlade om Saga & Max som för typ ett år sen blev mördade av den där tyska kvinnan. Så hemskt, men även spännande att se va den där jävlen fick för straff sen.
Efter det pratade jag lite med Lisa som också är ledig, så vi bestämmde oss för att vi ska ut och gå en sväng snart och efter det lägga oss i solariet. Måste ju bättre på brännan lite nu! Speciellt Lisa som ska gå balen iår :) Min kväll ska tillbringas med Simon, Jocke och tvättstugan. Att man alltid ska dra på sig så mkt tvätt! Men nu behövs det verkligen för jag behöver ha rena kläder till helgen. Det vankas fest!

Helgen som varit blev väldigt lugn. Fredagen spenderades först på Babar med Sandra och Nina, men vi var tvugna att åka därifrån rätt snabbt eftersom Sandras bror m. familj från Filipstad hade kommit hit. Vi spenderade några timmar med Sandras familj framför lets dance, vilket var lite mysigt haha! Efter det åkte vi och kollade på innebandyn en sväng innan jag åkte hem och sov.

Lördagen började med jobb, gick faktiskt väldigt bra. Sen hade jag lovat att hänga med min kusin till stallet och ta lite kort på hennes häst. Gud vad jag ångrar att jag inte blev ngn hästtjej! Det är verkligen så mysigt att vara ute i stallet, ta hand om hästarna, rida lite och mocka. Fast det är ju bara det under våren och sommaren, sen slipper jag gärna.
På kvällen hade jag lovat att sova hos henne eftersom hon va ensam hemma. Så vi åkte och köpte lite mat och även godis i mängder, det blev en riktig myslördag. Lisa kom även ner en sväng när hon kom hem från sälen. Så sköönt att ha henne hemma igen, vet inte riktigt hur jag ska klara mig när hon drar till australien i sommaren. Men jag får la klara mig så gott jag kan, håller ju tummarna för att hon ångrar sig och skjuter upp resan ett halvår, man kan ju alltid hoppas ;)





Söndagen blev lite värre att jobba, var så grymt trött och ville bara hem och sova! När jag äntligen slutade så kom Fia förbi här en sväng, vi åkte ut och hämtade Julia i stallet och sen till mistat för att träffa Linns hund.
Sen träffade jag Lisa för en power walk. Vi har ju en del att ta igen efter tre veckor.. kom hem och mös framför beck med min underbara pojkvän som äntligen kommit hem från Sthlm!

Lite snabbt skrivet om helgen!
Nu måste jag fixa mat till Simon kommer hem på lunch, sen kommer Lisa!

Irriterad!

Efter mkt om och men drog jag mej ur soffan för att möte upp Sandra på shape.
Jo vad händer då tror ni? Våra kort funkar inte!! Så vi får inte upp dörren.
Och killarna där inne va så cepe och vägrade öppna, trodde väl jag och Sandra
försökte göra inbrott eller ngt.

Jag som skämtade precis innan om att jag hoppades Sandra skulle trilla på
ica och typ stuka foten så vi inte skulle kunna träna idag.
Men nu när jag ändå var där och när detta hände så ville jag ju träna extra mkt :)
Det hade varit skönt att ställt sig i duschen svettig och nöjd över sig själv.
Istället blir det flötig och ångest över att fettet dallrar i takt med vattnet.

Allt detta är shapes fel, tack så mycket!!!

Friday, i'm in love

Äntligen helg!! kul, eller inte!
Min jobbarhelg, Simon åker till Sthlm, Sandra och Nina ska heartbreaka och jag kan inte vara med, jag har morgon pass både lör och sön så jag kan inte göra ngt på kvällarna.. ja lite anledningar till att jag inte ser fram emot helgen så mkt. Längtar faktiskt till söndag, kan kännas konstigt men det är ju lite skönt med omväxling och inte alltid längta till fredagarna. För på söndag kommer Lisa äntligen hem, och Simon kommer också hem. Sen är min jobb helg över och framför mig har jag två helger med ledigt :)

Men eftersom fredagen är den bästa dagen på hela veckan så får man göra så gott man kan. När Sandra har slutat så ska vi åka och träna (så vi kan leva i flöt hela helgen sen, hihi) Efter det kanske jag hänger med henne och solar, skulle faktiskt vara lite skönt med lite färg nu. Sen blir det after work. myspys!

Det är typ så min fredag ser ut, efter after worken blir det hem och bädda ner sig i sängen för att ladda upp inför lördagens arbetspass.




 

min fredagslåt :)

Vilken härlig dag

Solen lyser idag igen, och jag har sån vårkänsla i kroppen nu :)
Hoppas den sista snön smälter bort idag, den förstör lite.. och sen får det gärna sluta blåsa för jag kom knappt hem med cykeln förut. Hade motvind och fick trampa som en dåre!

Blir sugen på att gå ut och gå idag igen, eller i alla fall gå ut lite och inte sitta inne. Men jag måste köra diskmaskinen(min bästis) idag så vi blir av med diskberget och när den är igång kan vi inte lämna den, om slangen skulle sticka iväg eller vad som. Men kanske kan gå till gympan sen, även om solen säkert försvunnit då så får jag ju lite luft i alla fall.

Jag älskar verkligen att jobba morgon, och är så glad att jag fått morgontider till slutet av april i alla fall. Hoppas på forsatt, men det vet man aldrig. Det kontrar säkert med massa kvällspass hela sommaren. Men hur som helst, när man jobbar morgon får man så otroligt mkt gjort. Klockan är bara tre och jag har redan jobbat, åkt och handlat, tagit hand om en tredjedel av diskberget, fixat pannkakssmet som jag snart ska göra pannkakor på, och sen har jag även hunnit dammsuga hela lägenheten.
Fast jag helst hade hoppat över att jobba helg, så förstår jag inte dom som orkar jobba 7-4 eller 5 varje dag. Speciellt inte om man är på en industri, varje dag jag kom hem från efg ville jag bara hem och sova. Men tänk om man var tvungen att städa, handla, diska, tvätta när man kom hem. Nej tack, sånna tider är verkligen inget för mig, då jobbar jag nog hellre som jag gör nu :)

Oj vad det drog iväg och blev ett vimsigt inlägg.
Måste vara vädret som får mig på så bra skrivhumör :)

Kommer snön tillbaka går jag i ide!

Namnsdagspresent

Jag har glömt att visa er en sak som gjorde hela min dag i måndags.
När jag mötte upp Sandra på träningen så hade hon med sig
världens finaste namnsdagspresent till mig.
Och gissa om jag blev glad?
min första namnsdagspresent ever (vi firar inte namnsdagar i vår familj)
Tack min bästa <3

Och ni som inte förstår innehållet, så är det vårat internskämt.
Sandra tycker egentligen inte jag luktar äckligt under armhålarna och i munnen.
Hoppas jag, hahaa!



090318

Godmorgon!
Vilken härlig dag, vaknade på toppenhumör av att solen skymtade mellan rullgardinen. Jag förstår inte riktigt hur man kan bli så glad av lite sol? Det känns som hela humöret förändras av att solen och våren är här. Jag älskar verkligen våren! Just idag skulle jag vilja tillbringa min dag ut, men eftersom alla jobbar och jag vill inte va själv så blir det nog en mysdag här hemma. Tänkte faktiskt sätta på mig gångskorna och ta en promenad nu i solen så jag kommer ut lite. Den blir nog inte så jättelång eftersom jag tycker det är så grymt tråkigt att bara gå själv, annat om man ska ngn stans! Lisa jag tror du får ta och komma hem nu, sånna här dagar saknar jag dig lite extra :) min promenadvän!

Nehe på men skorna och sen iväg!
Ha en toppendag, och njut i solen till max, puss puss

Min shopping



Detta är min shopping från Sthlm.
Det blev en del ändå, fast jag skulle hålla hårt i pengarna :)

Ett par håliga jeans från gina
Ett par jeansleggins från gina
(De var tyvärr förstora, jag orkade inte testa utan trodde jag kunde ha S,
vilket brukar va bra. men nu märkte ja att de va lite stora.
Ngn som ska till gina snart får gärna säga till, vill ha XS)
En väst från gina
Ett par leggins med dragkedja från HM
En vit/blårandig t-shirt från Monki
En scarf från gina
Ett par högklackade från skopunkten
och sist men inte minst
mina älskade converse från Stadium.

Tisdag

Tisdag idag då, och herregud vad dagarna går fort!
Imon är det redan onsdag och då vänder det om och
börjar närma sig helgen.. Ingen helg jag ser fram
emot eftersom Simon åker till Sthlm och jag får
vara själv hemma och jobba.
Men eftersom dagarna går så fort nu så är nog helgen
rätt snabbt över. hoppas

Nu har jag och Simon "firat" lite här hemma.
Han klarade nämligen sin tenta och är nu
internationell svetsare. Grattis älskling <3
Så vi har ätit kycklingwraps och tryckt i oss
massa mums mums, haha!
(hans önskemål)

Nu ska vi åka och slänga lite skräp.
Jag förstår inte varför man får massa kartonger
hela tiden? Så fort vi slängt så kommer det massa
nya och jag tycker inte vi köpte ngt med kartong?
Jaja, efter det ska vi förbi mamma och pappa och
lämna lite saker.

Såååå, dags att åka!


Stockholm del 2

Lördagen startades med en stor och god hotellfrukost tillsammans med Molly Sanden, Bert Karlsson, Måns Zermelövs team m.m. Okej, vi åt inte med dom.. även om jag hade velat :) men de satt vid ett bordet brevid. Fy för att vara kändis, de fick inte ens äta sin frukost ifred utan att alla barn skulle springa och ta autografer och massa kort. Själv satt jag där med min macka och skål med frukt och ingen jävel brydde sig om mig, fast jag hade namnsdag :) HAHA! skojja bara. Jag är faktiskt inte ett dugg avundsjuk, kankse lite på Molly som är så grymt söt.

Hur som helst, efter frukosten tog vi vårat pick och pack och tog t-banan in till Stockholm city igen. Där väntades en snabbis runda på stan innan vi tog pendeln ut till Märsta. Lina, Buddah och Dollar mötte upp oss vid stationen och sen åkte vi hem till dom. Det blev en skön dag som slutade med mat och melodifestivalen, sen deckade jag i soffan :) Haha, att springa på stan i Sthlm tar verkligen på krafterna!

Söndan kom och då var det dags för mig och Simon att åka hem igen. Vi hann med en runda i skogen med hundarna och lite cross åkande innan vi satte oss på tåget som skulle ta oss tillbaka till Tranås!
Jag har haft en kanonhelg, men måste nog även säga att borta bra men hemma är verkligen BÄST :)




Dollar, älskling!



<3



Stessan



Promenad i skogen



Bus med brorsan



Världens finaste



<3



Mosters älskade 08;or



Simon fick leka av sig lite



Tror det är ngn som är lite avundsjuk? :)



Våren hade hittat dit


Stockholm del 1

Stockholmsresan blev mer än lyckad!
så skönt att komma iväg från Tranås lite, bara jag och Simon.
<3

Jag tänkte berätta lite om hur helgen har varit, för er som är intresserade.
(var beredd på rätt mkt bilder)

Det började med att tåget tog oss härifrån vid 09:47 till Linköping, och som den nervösa person jag är så kunde jag inte riktigt slappna av förens vi satt på x2000 tåget. Men efter en god frukost på tåget var jag och Simon redo för storstan när vi rullade in på Stockholmsstation en halvtimme senare än beräknat. Vi gick en sväng på stan och småshoppade lite innan vi bestämmde oss för att ta tunnelbanan till globen. Vi checkade in på hotellet och besökte sedan mc donalds! wohoou. Väl inne på mc donalds så kommer helt plötsligt "snyggerik" in och ställer sig bakom mig. Jag lovar, han lever verkligen upp till sitt namn ;) haha. Efter att ha tryckt i oss lite hamburgare gick vi tillbaka till hotellet där vi taggade ner lite innan det var dags att göra iordning sig för kvällen.
Gud vad folk det var, globen var fullsatt och alla satt där med sina blinkande stavar och ballonger. Härlig stämning :) melodifestivalen startade med lite "förband" eller vad man kallar det. Några tjejer sjöng, de berättade lite hur det skulle gå till och visade hur kamerorna skulle röra sig så ingen fick dom i huvudet när de snabbt åkte förbi. Sen drog det igång på riktigt, petra drog igång publiken med sina skämt och först ut på scen var då Måns. Sen forsatte den med Caroline  m.m. Det blev verkligen en kanon kväll och det var verkligen intressant att se hur allt gick till.

Vid tio tiden var det över och jag och Simon gick en sväng vid globen området, sen gick vi upp till rummet. Efter en hel dag mer nervositet, resande, shoppande och melodifestivalen som var man riktigt trött :) Vi somnade rätt snabbt i en skööön hotellsäng!





frukosten på tåget!



Hotellet



Först ut på scen - MÅNS ZELMERLÖW



nr 2 - CAROLINE AF UGGLAS



nr 3 - AGNES



nr 4 - HEAT



nr 5 - EMILIA



nr 6 - ALCAZAR

 

nr 7 - SARAH DAWN FINER 



MELLANPRAT



vidare sen med nr 8 - E.M.D



nr 9 - SOFIA



nr 10 - MOLLY SANDEN



sist men inte minst - MALENA!
Och det känns så bra att svenska folket tycker precis som jag :)
Nu får hon åka till moskva och visa att vi Svenska är inte så dåliga ändå..



Tillbaka till rummet



Utsikten från vårat rum.

Del 2 kommer imorgon, nu ska jag kolla klart på familjen annorlunda och sen är det dags att lägga sig och sova. Börjar vid sex imorgon, så uppdaterar när jag kommer hem. puss och kram!


Kunde inte hålla mig..

..ifrån att uppdatera en gång till.
Fast det var väl inte planerat att vakna redan vid halv åtta :)
Tror det är resfebern som spökar lite!
Tåg åker man ju inte varje dag, och det är väl inget med det.
Men när det är byte, skulle verkligen inte förvåna mig och
jag och Simon står där i Linköping på fel perrong och
ser tåget åka förbi på andra sidan, haha!

Neddå, lite "resvana" med tåg har man väl fått nu
genom SJ. Så det ska väl inte vara ngn fara.

Nu ska jag börja packa, det är alltid det svåraste
att veta vad man ska ha med sig..
men det ska väl gå det också.

SEN ÅKER VII!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Quality globe hotell

Puhh. äntligen klar med min lista för dagen :)
Nu känns allt så himla bra! Imorgon åker jag och Simon till sthlm, och imon kväll är det melodifestivalen som gäller för oss + natt på hotell! På lördag sen åker vi vidare till märsta där vi tillbringar lördagsnatten hemma hos syster m. familj. Kan knappt vänta längre, vill dit nuuuu :D
Mitt i allt detta ska det hinnas med lite shopping också. Fast jag ska hålla hårt i pengarna så kommer det nog lite med hem. Högst upp på listan är ett par vita converse nu till våren! Sen hittar jag alltid ngt annat, brukar ju vara så när man inte får shoppa egentligen.

Jäkla skit att team sportia har gått i konkurs också.. och jag som har mina gympakläder där! Hoppas verkligen de öppnar på lördag för lite utförsäljning för då har Sandra lovat att gå dit eftersom varken jag, eller familjen är hemma. (Jag har satt över pengarna på kontot nu Sandra, så du inte undrar var dom kommer ifrån. Vet inte riktigt vad det kostar men det löser vi efter sen :) haha.

Nehe nu ska jag lägga mig och kolla på andra avenyn, sen blir det sängen. Har en lååång dag framför mig imorgon, och varken jag eller Simon har börjat packa än så det blir till att gå upp tidigt :)
Som ni förhoppningsvist har fattat så blir det nog ingen uppdatering under helgen, ni får som sagt vänta med allt tills söndagkväll, kanske måndag! Då kommer bilder och allt upp.

Sup och svälj, trevlig helg!



Här kommer jag och älsklingen
tillbringa våran natt imorgon ♥

090312

Hej på er!

Nyss hemkommen från jobbet, äntligen :) Vaknade skapligt trött imorse vid sex av att jag fick ett sms från jobbet där det stod att jag helst skulle komma så snabbt jag kunde. Det hade varit ngt stort växelfel uppe i sthlm och det innebar att de var tvugna att veva för hand vilket gjorde att det tog ca 15-20 minuter att få ut ett tåg. Detta resulterade i rätt mkt telefonsamtal till oss och rätt många inställda tåg + förseningar.
Men eftersom jag skulle börja vid sju idag så skulle jag ju gå upp en kvart senare så det gjorde inte så mkt att bli väckt då. Hann inte komma dit före jag egentligen skulle börja eftersom jag var tvungen att cykla om det tog ett tag att hitta cykelnyckeln, (som Simon hade lånat). Men de som var där och jobbade löste det rätt bra tycker jag!

Nu är det i alla fall löst, och jag hoppas verkligen inte det händer ngt mer nu när jag och Simon ska ge oss iväg till Sthlm med tåg imon. Skulle ju vara trist att behöva hoppa av ngn stans och sen kanske behöva ta ersättningsbuss eller ngn skit. Ne det hoppas vi inte på :)

Jahopp vad ska jag göra idag, står faktiskt rätt mkt på listan:

Städa hela lägenheten
Gå på gympan
Vara hundvakt
Hämta ut tågbiljetter
Packa
Åka upp med bilen till mamma och pappa
Laga mat


Ungefär så ser min dag ut, undrar bara hur jag ska hinna :)
Dags att sätta fart nu tror jag.


Jag vill inte vänta längre..



Hörde denna låten i bilen förut, och den får mig att tänka på sommaren 08!
Midsommar, Uddevalla, Öland, alla båturer på sjön m.m.
Sol och sommar nu tack!

Dags att krypa ner i sängen

Äntligen har min huvudvärk släppt.
Lagom till att jag ska krypa ner i sängen,
sätta på en film och tillslut sova. (innan kl. 22:00)
Imorgon börjar jag inte förens sju, så jag får
sova en hel timme extra. Jag hoppas det
hjälper mitt huvud så det inte kommer tillbaka!

Efter jobbet åker jag och fixar mina naglar,
och hinner jag ska jag och Sandra gå på
Lisas projektarbete som börjar vid 6 :)

Nu kallar sängen, hörs imorgon!
puss och kram!


Ingen bra dag

Somnade vid två tiden, vaknar upp två timmar senare och huvudet spänner lika mkt som innan! Skapligt irriterad. Sen är jag irriterad över att jag råkade sova två timmar när jag bara räknat med en timme, och till ingen nytta. Nu kommer jag aldrig kunna somna ikväll, och jag som måste för att orka morgondagen.

Sen har jag och Simon bara en huvudvärkstablett kvar, men den vill jag spara tills imorgon. Då ska jag nämligen ut till Ömo och fixa mina naglar igen. Det blir ingen hit om jag sitter där och knappt kan kolla.

Som ni märker så har jag inte ngn bra dag idag.
Vill bara ligga här i sängen och sova, men det går inte. Om en timme ska jag på barngympan som jag verkligen måste gå på, har inte varit där på evigheter känns det som. Annars hade jag nog hoppat över den. Jag lyckades i alla fall skjuta upp Sandra och min träning till imorgon. Det kändes inte så roligt eftersom jag verkligen vill komma igång nu. Men tror varken det är bra eller så roligt att träna då mitt stackars lilla huvud mår som det gör!

Nu ska jag äta lite soppa som jag nyss kokat, mexicana tror jag det är!
Känner mig inte så sugen på just mat, men lite måste jag få i mmig.. blä vad är dethär?

10 Mars

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, tänkte faktiskt lägga mig i sängen lite och läsa lite bloggar och sen somna till ngn film som är lätt att somna till. Jag tror inte mitt huvud klarar av att gå upp fem varje morgon, fast jag försöker komma i säng vid nio varje dag och fast jag känner mig rätt utvilad när klockan ringer så kommer den där jäkla spräng-huvudvärken någon timme innan jag slutar... och den är hemsk! Det ända jag tänker på när jag sitter där och även när jag cyklar hem är att få lägga mig i sängen och sova lite. Hur kul är det? Hoppas det är en vanesak eftersom jag kommer jobba såhär till början av maj i alla fall (med lite undantag).

Idag fixade vi mina och Simons tågbiljetter upp till Sthlm i helgen, lyx att åka förstaklass och även få middag på tåget :) Men blir lite irriterad på att det bara går ett tåg direkt till Sthlm från Tranås, och om vi skulle åka med det så var vi tvugna att åka vid 7 på morgonen. Kändes inte så lockande. Så vi åker tio i tio ifrån Tranås istället. med 30 minuter bytestid i Linköping. Bättre har vi det på hemresan på söndag, då går tåget direkt.


Sist jag och Sandra var i Sthlm. 2007
Vilken resa :)

 













Fre, lör, sön och måndag

Helgen bara swischade förbi, min ledig helg som jag skulle njuta så mkt av.
och det gjorde jag, även att det blev lite sömn och mkt bilåkande.

Fredag:
Dagen började med en kort dag på jobbet, åkte sen hem och väntade på att Simon skulle komma hem från skolan. Vi duschade, gjorde iordning oss och sen åkte vi ut till värnarp. Kvällen bjöd på Lets dance hemma hos Erik och Emma. Sen när det va slut så åkte vi ut till (ingatorp) tror jag. Va i alla fall ca 2 mil rakt ut i skogen för att hämta hem en full Sebbe och Erik som varit där på fest. Gick och la oss rätt tidigt för på lördagen väntade örebros badhus!

Lördag:
Ställde klockan på åtta, åt frukost, packade lite och sen åkte vi till rydsnäs för att hämta upp Sebban och Cricke. Efter mkt om och men kom vi äntligen iväg, en timme senare än planerat. Tog upp Sandra i Tranås och sen vidare till örebro. Guud va kul det var, bada i badhus borde man göra oftare :) Forsen var roligast, den åkte vi nog 30 gånger. haha! Men shit vad man var öm i kroppen efter det.
Sandra hade lite otur med nyckeln när vi skulle äta.. först glömde hon den i kassan så en kille fick säga till henne. Och när hon skulle sätta den på foten så sprack bandet och nykeln flög rakt ner i vattent, på den djupaste delen! Kan väl bara hända henne? :D
Kvällen slutade med lite öl och mat hemma hos Cricke och Sebbe framför en film. Bra dag, bra kväll!

Söndag:
Vaknade upp med tre killar i en trång dubbelsäng. Trött som bara den.
Började fundera på vad vi skulle göra med dagen och bestämmde oss för att åka en sväng till A6. Blev lite shopping för killarna men jag fick hålla mig lite. Måste spara mina pengar till Sthlm.
Åkte hem med ångest att helgen var över och att vi inte kommer vara i värnarp på flera helger. Stupade i sängen vid nio och somnade som en stock framför beck filmen.

Måndag:
Vid fem ringde klockan imorse, dags att gå upp och cykla till jobbet. Vid 10 tiden började solen lysa och vilket vårväder det blev tillslut :) Hoppas snön försvinner nu så det känns som riktig vår.
Direkt efter jobbet åkte jag och mötte upp Sandra vid Shape. Vi har köpt nytt månadskort nu så det är dags att ta tag i träningen igen. Mjukstartade lite idag, men imorgon börjar vi på riktikgt!
Dagen har annars rullat på som vanligt, lagat mat, plockat lite i lägenheten, duschat och nu har jag bäddat ner mig i sängen framför familjen annorlunda. Det är snart dags att sova för min del, klockan ringer fem imorgon igen!

Flummigt inlägg, men jag orkade egentligen inte :)

Några helger frammåt

Godmorgon, Godmorgon!

Torsdag idag, och det innebär att helgen börjar imorgon.. weej! Känns ju helt underbart att jag är ledig i helgen och kan hitta på vad jag vill. Sebban, jag och Simon kanske drar till sälen imorgon för att träffa Lisa som har sin praktik där. Men det är inte riktigt bestämmt än, och som den impuls person Sebban är så kan det lika väl bli bestämmt imorgon efter jobbet :) haha! Men skulle vara skönt att komma iväg lite och åka lite snowboard, även om det blir en kort resa och mycket bilåkade. (tur att Sebban är lastbilschaufför, då är han van att köra).
Om det inte blir så kanske det blir tacos imorgon i A town med Sandra och Stina, annars åker jag och Simon ut till värnarp och är där hela helgen. Var längesen vi var där nu, och jag kommer knappt ihåg sist vi var där hela helgen. Skulle vara super skönt att komma ut på landet och bara ta det lungt, träffa svärmor och svärfar lite, festa till det med rydsnäsgänget, myskväll med godis och film.. eller vad som. Hur det än slutar så kommer jag verkligen njuta till max av denna helg :)

Helgen efter sen åker jag och Simon till Sthlm. Melodifestivalen, bo på hotell, shopping, bo en natt hos syster m.m. Egentligen har jag shoppingförbud denna månad eftersom alla mina pengar försvann i ullared. Men det är ju inte allt för ofta som man åker till Sthlm, och jag måste faktiskt få unna mig LITE vårkläder :) haha. Sen blir det fattigt månaden ut. blää!

Sen helgen efter Sthlm blir det jobb för min del, medans resten av familjen Lantz/Amneklev + Simon åker till Sthlm för att kolla på Bandy finalen och träffa min syster. Så fre-sön är Matilda ensam kvar i Tranås.. (ngn som vill bo här fast jag jobbar får gärna säga till) Synd att Ebba, Simons hund inte kan vara ensam i vår lägenhet. Då hade jag nog lånat hem henne denna helg :) haha, men det är inte så lätt när man inte kan lämna henne och jag jobbar. Tror nog det är dags att jag och Simon införskaffar oss en egen hund snart.. men hur övertalar man en pojkvän som inte vill? :) jag har försökt med allt möjligt. hmm!

Ja, detta är mina planer de tre närmsta helgerna som kommer!
Skönt att det händer lite nu när de är så grått och trist ute.
VÅR TACK!

En liten liten slarver

Jag tror jag har en liten slarver här hemma :) ngr exempel på det:
Så fort han har handlat så ställer han alltid mat kassarna innanför dörren och tror att de ska plocka in sig själva i kylskåpet? När han varit snäll och tagit tvätten så tror han att det är helt klart när han ställt kassarna innanför dörren, sen står de där i någon dag tills jag får hänga upp det.. Samma sak när vi har lite fuktig tvätt som vi hängt på galgar i lägenheten så bestämmer vi att vi plockar in våra egna kläder när det torkat klart. På ngt vis hänger alltid hans kläder kvar 3-4 dagar efter det har torkat. Så länge att jag tillslut får plocka in dom ändå. Hans tomma snusdosor pryder vår fina lägenhet lite här och där, även att vi har två papperskorgar man kan slänga dom i.. godispapper samma sak!






Här är han min lilla "bov" :)
eller ska man säga här är världens bästa och underbaraste pojkvän?
 Jag är i alla fall jätteglad att han hjälper till här hemma,
även om det inte är till 100% jämt.  haha!

love you



 


Tisdag

Oj oj oj. En heldag på Ullared tar verkligen på krafterna, och speciellt om man kör fram och tillbaka också!
Men roligt var det, och shoppade - ja det gjorde vi verkligen :) Tur att ullared inte ligger så nära och att man inte åker dit så ofta, för då hade min ekonomi aldrig gått ihop. Det tråkiga är bara att när man är där känns det som man handlat upp hela jäkla affären, men när jag kom hem igår och skulle visa Simon så kändes det som jag inte hade med mig alls mkt hem.. varför känns det alltid så?

Igår när jag kom hem så packade jag upp alla saker, sen invigde Simon och jag får nya kaffekokare och vårat nya buzz spel som jag köpt. Det är verkligen skitkul, och jag kan tänka mig att det blir roligare när man är fler :) Sandra och Nina, ta en liten buzzkväll snart eller? :)
Efter att ha spelat i någon timme så gick jag och la mig, och somnade faktiskt med en gång! Var så skönt att jag kunde sova ut idag också eftersom jag inte börjar förens klockan fem. Innan dess ska jag och Sandra förlänga våra kort på shape, blir lite tråkigt att bara få gå på gymmet nu och inte på några pass (Sandra & jag är spärrade där ifrån nu i en månad pga att vi inte avbokat våra pass i tid) men så äre. Vi kan ju inte ligga på latsidan för det :) Det får helt enkelt bli lite gym då istället.

Nu ska jag skala lite potatis till lunchen.
hörs senare <3

Mys söndag

Då var ännu en jobbhelg över, och jag ser fram emot att ha två lediga helger i rad :)
Jag och Simon har bunkrat upp med mackor och oboy nu framför beck.
Jag älskar verkligen söndagsmys.
Tagga ner lite efter helgen och ladda upp med nya krafter till veckan som kommer.

Helgen blev inte så seg som jag trodde.
Nina drog igång mig och Sandra igår så det blev utgång sen
trots alls :) fast Sandra och jag var nära på att somna här i min soffa.
Men det är bra, lördag innebär ju heartbreak - så är det  :)
Alltid roligt med er tjejer!

Nu ska jag ta och kolla klart på beck, sen blir det sängen!
Har längtat efter den ända sen jag gick upp imorse, haha!



RSS 2.0