En del av mig

Förstår du hur mycket jag saknar dig?
Ditt leende, ditt skratt och dina kloka ord som alltid får än på så bra humör!
Just nu vill jag bara krama om dig och berätta hur underbar du är!
Vara hos dig, och göra dig glad igen, så som du hade gjort mig glad om det varit jag.




Jag vet att du klarar detta,
du är en av de starkaste tjejerna jag känner

Lång dag, väldigt lång dag

Har inte blivit så mkt uppdateringar idag heller, fast jag lovade att skärpa mig.. men nu har jag en anledning och det är att jag suttit på en utbildning hel dagen. Det var intressant men jag var sjukt trött och då orkar man inte sitta på en stol och lyssna på en person i åtta timmar! Bara tanken på att jag ska på en till nästa vecka får mig att vilja spy just nu :) haha.
Sen åkte jag direkt efter jobbet till gympan, och som vanligt körde vi lite step up efter. Så nu har jag kommit hem och har precis fått i mig lite mat och tryckt i mig lite kladdkaka, där var den träningen ja :D men det är svårt att mostå när den står i kylskåpet. Sille och Jocke är här så jag ska tvinga dom att äta upp den, för annars kommer det sluta med att jag har vräkt i mig hela, och det får inte ske!

Simon har snott min dator, så jag sitter på hans nu och det kommer resultera till att det inte kommer ske så mkt uppdatering ikväll heller. För jag lägger mig hellre i sängen och kollar på en film istället för att sitta här :) Sen ska jag sova tidigt idag också, för är helt slut i huvudet efter dagen! men först nu, blir det duschen..
puss och kram!


Sandra, kladdkaka och nya tv programmet färjan!

Ikväll är Sandra här hos mig, vi ska snart äta nybakad kladdkaka och kolla på det nya tv programmet färjan. Kul att det står på aftonbladet idag att det är många passagerare som är oroliga för vad som ska visas och inte, man kan läsa mailen som dom fått från människor att de varit otrogna mot sina pojkvänner och massa, haha sånt är lite kul :) de visste ju att det kunde komma på tv så då får man la skylla sig själv! haha.
http://www.aftonbladet.se/nojesliv/tv/article3414711.ab

Nu är klockan snart åtta så de är bäst att duka fram, glass och allt!
PUSSPUSS

Dålig uppdatering på senaste, skärpning!

Jag tänkte varna er i fredags om att det skulle bli dålig uppdatering nu i några dagar, men när jag kom hem efter jobbet så funkade inte internet (som vanligt). Tror jag snart slänger ut alla papper och kablar som har med Com hem att göra, nu måste vi byta bredband!

Nog om det, och lite om helgen istället;
I fredags åkte jag och Simon ut till vänarp, där vi skulle vara hundvakt hela helgen! Det blev en skön och lugn kväll hos Erik och Emma framför en film och varma mackor.

Tidigt på lördagsmorgonen åkte jag och Johanna iväg till ullared. och eftersom Johanna är en riktig ullared-människa  så åkte vi iväg redan klockan fem.
Åhh jag älskar ullared, skulle kunna åka dit en gång i månaden, om inte mer! Tur att jag har en till ullaredsresa inplanerad, men det blir senare i vinter :) Shoppade massa nytt till lägenheten, småsaker som är bra att ha.. även lite julpapper och etiketter. Dom hade fått in massa julsaker, och det var precis vad jag behövde. Men när jag såg alla saker så kändes det så konstigt att köpa det nu? herregud, det är ju flera månader kvar! En tomte fick iaf hänga med hem.. Nästa gång ska jag köpa adventsljusstakar, de va sååååå snygga, men dyra.. så kände att jag inte hade råd med det just denna gång, eftersom det var så mkt annat som jag ville ha med hem istället :)
Lördagskvällen bestod av lite partyparty, lika roligt som alltid även om man var grymt trött!

Igår stod det bilar på schemat, garageträff! Alla som skulle fixa sina bilar samlades vid Johannas och deras stora garage.. Har nog aldrig sett så många bilar där. Som Jakob utryckte det så fint, "det ser ut som ni leker Elmia här", haha! Medans Simon bytte högtalare, så städade jag hela insidan. Dammsög, putsade och plockade ur all skit. Johanna pimpade sin bil snyyyyggt. Nu lyser det lila om den, Simon och jag ska sätta dit blåa lysrör på våran :) hihi.
när vi tjejer tröttnade så åkte vi upp till Helgesfall istället, där Johannas häst väntade på oss. Ibland önskar jag att jag blev en hästtjej, det är så mysigt att galoppera på de stora åkrarna. Dagen slutade med att killarna åkte och köpte pizza, sen satt vi framför tv:n och flötade lite :)

Idag har jag jobbat. Har haft en jobbig natt så tänkte gå och lägga mig lite nu, innan det är dags att laga mat till Simon. Vet inte var det var, men vaknade av att jag kände att något inte stod rätt till så satte mig upp kände hur jag skulle spy rakt ut om jag inte sprang till toan snabbt. Sen tillbringade jag ca 3 timmar där inne, undra om det är något jag ätit? Pizzan kankse, men det var inte bara jag som åt :/ hur som helst är det bra nu, men jag känner mig väldigt seg! Så nu kallar Soffan lite, hörs sen mina vänner ♥

(blev visst lite långt inlägg, läs så mkt ni orkar)

Com hem suger

Nu är jag här igen, tog en liten bloggpaus i en och en halv dag..
Eller egentligen har jag inte kunnat blogga pga lite olika anledningar!

Igår tillbringade jag hela dagen med min älskade mamma, vi tog en lång promenad i det fina höstvädret. Gick en sväng på stan, och fönstershoppade båda två. Efter ett tag ringde Simon och sa att han skulle sova i värnarp och att jag gärna fick komma ut om jag inte ville sova ensam! Bestämmde mig att sova hos mamma och pappa istället, eftersom jag skulle börja tidigt idag på jobbet! Ingen blev väl gladare än mamma :) haha, så vi festade till det lite med go mat och tv tittande. Fast jag bara bott i lägenheten i några få månader känns det ändå konstigt att sova hos mamma och pappa, kanske är för man inte har några personliga saker där längre? hur som helst var det väldigt skönt, och jag kommer nog tillbringa fler nätter där när Simon är borta .
(Jag hatar att sova ensam).

Började som sagt tidigt idag, satt på jobbet länge och planerade vad jag skulle göra för mat när jag kom hem. Tänkte göra något gott eftersom jag skulle ha flera timmar på mig innan jag skulle iväg på barngympan! När jag väl kom hem så låg internet nere, som vanligt! Så jag kom inte åt några recept, inte heller receptet till chocklad muffins som jag hade lovat Simon att baka idag! Jag blev så irriterad så jag lagade stuvade makaroner och köttbullar, skickade iväg ett sms till Simon om hur mkt jag hatade Com hem och att det är deras fel att vi får äta sån simpel mat som makaroner.
Efter att ha fått ut min irritation lite så la jag mig i sängen och somnade direkt.
Simon kom hem från skolan och väckte mig. Så då var det dags att åka iväg till barngympan... Och även idag körde vi step up efter, även om det var lite lugnar idag så känns det underbart att få röra på sig lite :)

När jag kom hem hade min älskling diskat bort hela vårat diskberg och han och Rääf satt i soffan framför x-boxet! Tyckte lite synd om honom så ställde mig och gjorde hans efterlängtade chockladmuffins. Ni sitter de där ute och äter nog upp varenda än, haha får nog baka nya nästa vecka :)
Jag ska gå och tvätta bort sminket, sen är det dags för mig att hoppa i sängen.. imorgon är det äntligen fredag och jag börjar jobba klockan sex! Så nu måste jag stänga av datorn.  Puss och kram







världens bästa


Onsdag

Godmorgon bloggen!
Ligger i sängen och njuter av att jag är ledig idag. borde snart gå upp och göra iordning mig för tänket åka upp till mamma och pappa vid tolv och se på mitt lönebesked och även hoppas de har lite lunch klart till mig :) Sen tänkte jag och mamma åka fram på stan och kolla läget lite, men ingen shopping för min del.. För på lördag åker jag och Johanna till ullared :):) Så då ska det spenderas pengar, hoppas jag får en bra lön så det kan spenderas mkt! Och sen hoppas jag också att de har fått in lite julpynt på ullared.. Eftersom jag och Simon inte äger något mer än en ful ljustake som Simon hade när han bodde i Nässjö. Men den vägrar jag sätta upp här :)

Föresten? Har alla hört att ullared ska öppnas i mantorp (tror det var mantorp) i vinter? Det ska inte heta ullared, fast ullared heter ju ifs inte ullared heller uten G-kås. men det är samma ägare som ska starta upp det. haha man kommer ju åka dit varje löning och spendera bort sina pengar :)

nu borde jag verkligen gå upp,
uppdaterar senare!

Flummigt inlägg

Då har ännu en dag snart tagit slut, och snart är det fredag igen. Veckorna går så otroligt fort nu så det är nästan lite läskigt.. Är redan Onsdag imorgon och nyss var det helg? Arbetsdagarna får gärna gå fort, det tråkiga är bara att helgerna går lika fort, om inte snabbare :S

Idag har jag hunnit med en hel del, dagen började på SJ som vanligt.. men hade ett 4 timmars pass idag så det var snabbt förbi. Åkte direkt upp till pappa och mamma som hade lagat min älsklingsmat idag, ungstekt falukorv och potatismos :) Mammas potatismos är det bästa i världen!
Idag har jag även börjat dela ut några av mina studenkort, det var verkligen på tiden! Nästan lite pinsamt att alla får dom nu men bättre sent än aldrig, är det inte så man säger?

Sen var det dags för barngympan, och det är lika roligt varje gång :) Nu har vi ledare börjar köra step up:en också som är efter våran gympa. När jag väl tränar, älskar jag det! Har gått runt hela kvällen, nyduschad och sagt till Simon tusen gånger hur skönt det känns att få svettas lite! Måste verkligen köpa ett shape up kort snart, men tyvärr kommer jag nog inte kunna göra det denna månaden heller. Så får skjuta upp det en månad till, men det gör inte så mkt nu när jag tränar step up två gånger i veckan, bättre det än inget!

Okej, detta inlägg blev lite väl flummigt, inget som hänger ihop men jag skyller på att jag knappt sovit något inatt (Simon sitter vid datorn brevid sängen och spelas CS ända in på småtimmarna) så jag är lagom trött, dags att gå och lägga sig nu faktiskt.. så jag inte sover bort hela dagen imorgon när jag för en gångs skull är ledig.. Sov så gott <3


Sitter på jobbet..

Hej Hej.. Kände att jag ville uppdatera lite här ifrån jobbet. Lång seg dag idag, men faktiskt min ända denna veckan, så jag klagar inte :) Slutar vid kvart i nio, så då hoppas jag Simon har maten klar, haha jag börjar bli lite bortskämd nu när jag jobbar kväll, maten står oftast på bordet när jag kommer hem :)
Imorgon har jag tidigt pass, så då börjar jag vid åtta och slutar vid tolv, och då ska jag upp till mamma och pappa och äta middag.. Längesen jag träffade dom nu, och det känns faktiskt lite tomt..

Nu fick Lindaskrutt komp och får gå hem, åhh vad jag är avundsjuk.
Jag vill också sluta nu :)


Andra Avenyn

Ni missade väl inte att Andra Avenyn började igår?
Jag såg inte första avsnittet eftersom jag jobbade vid den tiden, men tänkte göra lite frukost och kolla på det nu istället, på deras hemsida :)

http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=65852&from=program_ao


Lördag och Söndag

Dålig uppdatering här under helgen (som det brukar) men bättre sent än aldrig :)

Lördag:
Efter att ha tvättat ett x antal maskiner tvätt, åkte och handlat lite ingredienser till maten och självklart lagat mat, så började jag göra mig iordning för Amandas avskedsfest. Tar ett tag för mig att bli klar, eftersom jag inte äger någon hårfön :) Tar verkligen flera timmar för håret att torka, så därför kom jag väldigt sent till Amanda. Så om mamma eller någon läser detta, så vet ni vad jag önskar mig i julklapp, en hårfön :)
Blev en rolig kväll, fast jag kanske inte var på topp! Och jag hoppas Amanda fick ett bra slut på sin sista lördag här i Tranås, i Sverige.. på ett helt år :)
Efter att vi vräkt i oss varsin kebab från hjalles så skjussade Erik hem mig och Sebban till lägenheten! Simon sov när vi kom hem, eftersom han skulle upp halv sju på söndagen och åka till nässjö och spela bandycup :) Men vi väckte honom och frågade om han ville ha lite rester från våra kebablådor, snälla som vi är :) haha.

Söndag:
Vaknade upp brevid den här typen vid ett-tiden..



.. var bara att kliva upp och göra sig iordning för att ge sig iväg till jobbet.
När jag slutade igårkväll hade Simon bestämmt att vi skulle ha myskväll, så han hade köpt en kycklingrulle till oss och massa chips och dipp :) Så det är anledningen till att jag inte kunde blogga igår heller :)

Åhh jag hatar att jobba på helgerna! blä!
men nu kan jag se fram emot en slapp vecka, med ledig helg.


Amandas avskedsfest

Godmorgon alla.. Fy vad jag är trött, börjar jobba om två minuter och jag somnar nästan här vid databordet. Tänkte igår kväll att jag går och lägger mig tidigt idag så jag är pigg tills Amandas avskedsfest som är ikväll. Men jag kunde verkligen inte somna, Simon var inte hemma och jag tycker det är så jobbigt att gå och lägga mig helt ensam ;S Sen när han väl kom hem så la han sig och kollade på tv, och då fick jag för mig att jag skulle försova mig idag.. så då kunde jag inte somna för det :) Så är tyvärr inte så taggad för fest idag (förlåt Amanda) Får hoppas jag kommer igång senare, just nu vill jag bara hem och sova, haha!

/ Zzzzz..

Rolig fredagkväll?

Kul att spendera sin fredagkväll på jobbet. Sånna här kvällar har man verkligen tur att det inte händer något särkilt, för då hade jag varit sur :)
Och bara för att det är fredag så blir det så mkt jobbigare att jobba, och det är helt dött? knappt någon som ringer (vilket dock är skönt) och knappt några som jobbar. blir så långtråkgit och ensamt när man är van att det sitter folk överallt :) Nu ska jag nog gå och köpa något gott att äta, den där godis atomaten är grymt farlig.. speciellt en kväll som denna då man känner att man är värd lite snacks :)


Hoppas ni har en bra fredagskväll!
Puss& Kram



Så Sandra, nu har jag tagit reda på mina tider imorgon och på söndag.. Imorgon jobbar jag 09-00 - 15:00
och på söndag börjar jag inte förens 15:00 :) Vilken tur man kan ha ibland.. Skulle vara rätt tråkigt att behöva gå hem tidigt imorgon bara för att man jobbar på söndag.. men nu slipper jag tänka på det :) yeejä!

Fredag

Hej hej bloggen.. Kom nyss hem från att ha varit på stan en sväng med Sandra, Fritta och Amanda. Vi satte oss på Gotteriet en sväng och åt lite lunch, sen tog vi en runda på stan och alla verkade ha lite problem vad de skulle ha på sig på Amandas avskedsfest imorgon, alla utan Amanda :)
Känns lite konstigt att hon ska åka iväg, och vara borta ett helt år? Ett år går fort, men ändå är det så jäkla lång tid. I våran ålder händer det så mkt. Det räcker med att tänka ett år tillbaka bara, vid denna tiden provade vi studentmössar och längtade såå mkt efter studenten. Då hade jag aldrig räknat med att jag skulle jobba på SJ nu och ha en lägenhet tillsammans med min älskade! Det är lite läskigt faktiskt..

Och om 45 minuter ska jag åka till jobbet, måste nog sätta på mig lite varmare kläder för förra gången jag slutade 10 och skulle cykla hem höll jag på att dö av kyla! Så idag åker vantar och mössa på, hur lustigt det än känns.
Simon ska tona rutorna idag på våran bil, läs verkligen VÅRAN :) haha! Tror det kan bli riktigt bra, han har bestämmt sig nu för att styla upp bilen lite. Så rutorna blir första projektet, sen tror jag han skulle köpa nya mattor till bilen :)

Nu ska jag njuta framför tv:n den sista studen!
Hörs senare, pusss och kram ♥

Tjejer klarar allt.

Hittade en rolig sida på internet, där man kunde se hur sina barn kommer se ut!
Sorry Simon, men det blev två flickor.. men dom kan nog också köra cross ;)
Tjejer klarar ju allt, eller hur? haha.
dom blev iaf väldigt lika, man kan ju hoppas på att det blir tvillingar!

Gå in och testa ni också.
www.makemebabies.com




Det är svårt, det där med hår?

Här får ni bilder på håret!
Min nya hårfärg ser väldigt röd ut, men så röd är den inte. Väldigt svårt att få rätt färg på bild.
Men visst är det mycket ljusare? :) Hade nog velat haft det lite mer åt det blonda hållet. Men det får jag färga nästa gång, är bara glad för att utväxten är borta och att håret inte är så svart längre.

Men nu när jag ser det mörka, tycker jag det är jäkligt snyggt!
Åhh vilken ångest man får, men nu har jag bestämmt mig att bli ljus,
och är det inte snyggt är det bara att färga mörkt igen :)





(det mörka håret är den hårfärgen jag hade innan)

Kära vänner, kan ni uppdatera era bd eller bloggar lite oftare?

Åhh jag har tråkigt! Sitter på jobbet och har nog kollat igenom allas bilddagböcker och bloggar flera gånger om, hemskt vad ni uppdaterar dåligt idag? haha ;D

När jag kommer hem har jag lovat er att ta kort på håret (fast ni inte kommer se någon skillnad), sen tänkte jag att jag och Simon skulle ha lite myskväll, blir inte allt för ofta! Så jag tänkte laga mat och fixa iordning lite chockladpuddig innan han kommer hem :) Hoppas bara vi har mjölk hemma!

En timme kvar nu, yääj!
Tänk på mig när ni sitter där hemma i soffan framför tv:n och gottar er :) njuuut extra mkt!

Besökrekord

Idag hade bloggen besökrekod, 
Wiiooho vad roligt, välkomna alla nya läsare :)






& Simon, jag älskar dig! ♥

En dag, med mkt innehåll

Har verkligen haft fullt upp på min lediga dag, det tycker jag om :)
Då känner man att man hunnit med mkt och inte bara legat hemma och slöat!

Började dagen med att åka till Ebba. Håret blev snyggt, men hade nog hoppats på att få det lite ljusare! Men vi gjorde en avfärgning och la sedan en färg i botten.. sen blev det några tunna slingor så det skulle bli lite liv i håret. Så håret är som sagt fortfarande mörkt, men det är ett steg närmare tills jag kan bli ljus (jag förstår att man inte kan bli ljushårig första gången man färgar).
Sen åkte jag och Simon och lämnade mitt studentkort till farmor och farfar, de blev jätteglada för att vi kom så de skulle bjuda på fika och hela den grejen.. Blev att vi stannade kvar där i en timme innan vi var tvugna att åka hemmåt och tvätta lite kläder! När vi kommer hem ser vi att det inte finns någon tid i tvättstugen, så vi bestämmde oss för att storstäda hela lägenheten efter festen i Lördags istället! Åhh den blänker och luktar så gott nu :) Jag älskar när det är nystädat!

Sen får jag ett sms från Sandra M som undrar om jag vill hänga med hon och Amanda J och ta en fika, självklart fikade jag inte eftersom jag ätit mig mätt hemma hos farmor och farfar, men jag hängde med iaf och jag älskar att sitta och prata gamla minnen! Får en sån nostalgikänsla :)
Efter att ha tillbringat resten av kvällen med dom framför idol ska jag nog krypa ner i sängen nu, för imorgon kallar jobbet igen! Börjar inte förens vid två, men det skulle vara skönt att inte sova bort hela dagen imorgon utan gå upp lite tidigare och få lite gjort :) Så bilder på håret får ni imorgon, tror inte ni kommer se så mkt skillnad på bild. men lite kankse :)

Sov gott, natti natti <3


Jag går emot strömmen

När det blir höst brukar alla blonda människor färga bort sitt fina sommarblekta hår och bli brunetter. Just kanske för att hösten är en mörkare årstid? Idag täntke jag gå emot strömmen. Efter att ha varit brunett i ett x antal år, både på sommaren och hösten.. ska jag idag, klockan 10:00 bli ljusare :)
Vet inte riktigt hur ljus jag vågar bli första gången jag färgar, men mitt mål idag är iaf att få bort den långa utväxten som gjort att jag inte kunnat haft nersläppt hår på flera månader! sen kanske lägga in lite slingor eller något? Jag vet inte, Ebba får lite fria händer tror jag!

Hoppas det blir bra, annars är det bara att färga det mörkt igen, nemas problemas!
Ni får se bilder sen, troligtvist efter jag har lunchat med Sandra :)

PUSS&KRAM


Ett inlägg idag från min sida

10.00-21:30

Idag ringde klockan vid nio och det var bara att gå upp hur skön sängen än va, för att bege sig till jobbet. Hade en långdag idag igen, men den sista denna veckan nu :) Stressade iväg efter jobbet till barngympan, som jag bara hann vara med på i 45 minuter! Men efter den hade Jag, Lisa och Louise bestämmt oss för att vara med på Step up;en som alltid är efter våran gympa. Och eftersom vi är ledare så får vi träna gratis, och det är roligt :) så vi ska testa på lite olika saker nu som TGS har att erbjuda, kanske jag slipper köpa dyrt shape up kort.. Gratis passar utmärkt till en fattig tjej som mig :)
Efter det åkte jag upp till Sofia och hämtade mitt bankort och körkort som jag trodde jag hade supit bort i helgen, men Sofia hade varit så snäll så och tagit hand om dom åt mig :) fick en liten klump i magen när jag såg i plånboken att korten inte satt där dom skulle! jag åkte sen till Ica en snabbis innan dom stängde och köpte lite kyckligfile som jag skulle tillaga när jag kom hem, eftersom jag kände på mig att Simon inte skulle ha något färdigt.
Så klockan halv tio kom jag hem, och då hade jag inte varit i lägenheten på hela dagen, fy det var lite jobbigt faktiskt.. skönt att komma hem även att Simon inte hade rört ett finger under hela dagen och bara samlat på sig ett stort diskberg!

Nu ska jag sova, för vet ni?
Imorgon klockan tio ska jag färga håret!! iiii, vad jag längtar :)


Stänga av datorn snart?

Ikväll har jag bestämmt mig för att stänga av datorn tidigt,
blev inte så mycket sömn i helgen och när jag skulle lägga mig
igår fick jag någon sorts överskottsenergi och kunde absolut inte sova ;D
När jag äntligen var påväg ner i min skönhetssöm så rusar Simon upp ur sängen..
"Matilda, var är min mobil. Jag måste ställa klockan?"
Haha det var mitt i natten, och han vaknade bara sådär.
Så det blev till att gå upp och leta efter den. Sen slocknade båda två!

Så nu tänkte jag kolla på tv, om det är något roligt.
Sen soooooooooooova, som en prinsessa :)
Sov gott <33

Klickat hem lite från Nelly.se



Igår klickade jag hem två nya mössor och lite underkläder från Nelly.
Sandra klagar jämt på att jag aldrig har några snygga bh:ar :)

Fick bli en ny svea mössa, eftersom Simon
troligtvist aldrig kommer hitta min (som han tappade bort i vintras)
Jag håller tummarna på att den vita inte är en såndär kortis,
isf får Simon den :S



Åh vad jag trivs med mitt liv

Just nu känns allt så underbart bra :) hösten brukar alltid vara en deppp period, alla går och blir deprimerade när mörkret och hösten kommer, även jag brukar vara sån.. fast inte detta året, och jag tänker inte tillåta att det blir så heller :)

Idag på jobbet hade vi coaching för andra gången, och denna gången satt de brevid och lyssnade på våra samtal. Haha man blir så nervös att man knappt kan prata, orden snubblar ut ur munnen och allt blir bara fel :) Men det verkar bara som att det var jag som tyckte det gick dåligt, och inte för att skryta men de var väldigt nöjda med mig, hihihi!
Sen skickade Johanna ett sms och frågade om jag ville hänga med till Ullared någon gång nu i veckan eller nästa, men vet inte riktigt än. Jag måste först kolla upp vad jag får i lön så att jag inte åker dit och shoppar upp allt jag äger och har :) sen ska jag ju färga håret på onsdag me, så vill se hur mycket det går åt där!

Åhh vad är glad idag! Inte just bara för att detta händer utan mkt annat också! Jag har världens bästa pojkvän, familj och inte på tal om vilka underbara vänner jag har!!
Och för att mattias håller på att bli frisk, det gör mig nog gladast för tillfället :)




Och detta ÄLSKAR jag :)

Fem av fem toasters!

Hej hej!

Jag vet, dålig uppdatering under helgen som vanligt, men jag har ingen annan att skylla på mer än com hem :) Nu tänker jag inte ta upp det mer i detta inlägg, tänkte bara om ni ville veta vart jag hållit hus :)

I går träffades vi några tjejer här hemma hos oss, Simon var på lagfest så vi passade på att ha en tjejkväll här med singstar och prat, som vi tjejer är bäst på! Det finns nästan inga roligare förfester än när bara tjejer är, jag gillart :) Sen drog vi vidare fram på stan där vi träffade Simon och alla! Kvällen slutade hemma i lägenheten med lite människor innan vi alla slocknade för natten!
Kvällens betyg blev självklart fem av fem toasters!
Lika bra dag var det tyvärr inte idag, Simon och Niklas tjatade upp mig ur sängen vid tvåtiden för att jag skulle med att äta lite pizza.. blev inte så mkt för min del, och jag som alltid är så hungrig när jag är bakis? :) Dagen forsatte iaf med illamående.. och filmtittande!
Sebban och matilda kom hit och kollade på pirates of the caribbean, det var mysigt.. även att man höll på att somna lite då och då! Efter det åkte vi upp till mamma och pappa som bjöd på kräftor, och kräftor går alltid i även om man är bakis. Kan äta hur många som helst, mmm! Ska nog köpa ett paket nu i veckan och äta lite :)

Nu tänket jag fixa iordning våra matlådor tills imorgon. Simon sitter och pluggar! Så jäkla skönt att slippa allt såntdär, det saknar man ju inte precis från skolan.. även om man vill tillbaka dit ibland :)

bilder från igår:



Nina och Sandra

(Pga allvarliga hot från Sandras sida, var jag tvungen att ta bort bilden på Sandra och Sofia, hahha)

(/<3

Tacokväll

Det blev inte riktigt som planerat ikväll. Sofia hade andra planer och Simon behövde inte vara barnvakt tillslut :) Så han och Jocke sitter här och spelar poker! Jag tänkte springa bort till hemköp en snabbis och köpa lite köttfärs, för ikväll blir det tacos! Det var jätte längesen jag åt det, och det ska bli så gott :) mums.

Lisa var håller du hus ikväll? försöker nå dig men du svarar inte :)
om du skulle läsa här kan du ju ringa mig!

Ha en bra fredagkväll <3


vart tog sommaren vägen?



Brr, det är verkligen kallt ute!
Vart tog sommaren vägen?
Den tog bara slut sådär..
Det brukar ju alltid vara några
fina dagar i augusti när skolorna
drar igång, men inte iår inte!
Nu är hösten på gång och
det känner man i luften.
Det är en helt annan luft ute nu, kyligare!
Det är snart dags att packa upp
alla vantar, mössor och halsdukar.

Igår när jag cyklade hem från
jobbet vid tio höll jag på att frysa
ihjäl om händerna och när jag kom
in i värmen kom den där stickande
känslan i händerna.. Som man får på
vintern när värmer sina frösna fingrar.

JAG VILL HA
SKÖNA SOMMARKVÄLLAR!
bara några till, sen kan hösten komma.
Det är så mysigt att krypa ner i soffan med
tända ljus och en bra film på hösten!






Äntligen helg!

Idag är det fredag och det innebär att jag har en hel helg framför mig med massa ledighet :) 
Ikväll skulle jag och Simon åka till rydsnäs och vara barnvakt åt Simons brorsbarn, men blev lite ändrade planer för jag slutar försent så Simon får åka själv! Så istället tänkte jag bjuda hem fisen och se om hon ville ha lite myskväll med mig efter jobbet! Sen imorgon lutar det mot fest med tjejerna i lägenheten.. men först behövs det en STOR storstädning,  för fy vad stökigt det är :S
Jag kom att tänka på att det är väldigt dåligt av mig och Simon att vi inte har haft någon inflyttningsfest än! Haha och det är nog lite sent att ha den nu, typ 4 månader efter att vi flyttat in ;D får ta igen allt nästa gång vi flyttar istället!

Peppar peppar ta i trä, men jag tror faktiskt att min förkylning håller på att börja släppa lite! Det var nog bra för kroppen att jag låg i sängen hela dagen igår (förutom när jag jobbade). Jag och Simon köpte nya springskor häromdagen, så nu kanske vi kan ut och röra på oss lite snart.. så fort jag känner mig helt frisk :) När vi köpte skorna, så säger Simon: Nu kan vi ut och gå på kvällarna, du och jag! Haha, och jag som vet att Simon hatar att gå ut och gå svarar, bra då kan vi gå redan ikväll? Och då ger han mig som svar tillbaka, Matilda jag är en upptagen kille, jag måste planera långt i förväg vilka dagar vi kan gå :) Haha, jag undrar hur många gånger vi kommer gå ut tillsammans...

Träningsvärk

Jag har gått runt två dagar nu och haft så ont i min västerarm, har precis kännts som träningsvärk men har tänkt att det kan det ju inte vara.. Hur ofta använder man vänsterarmen så pass mycket att man får träningsvärk i den? Och jag som inte ens tränat, haha :)

Efter mycket om och men kom jag äntligen på det, och att jag inte tänkt på det när vi till och med pratade om att vi kommer få träningsvärk. Det kommer från barngympan så klart! Jag stod och passade barnen när de skulle göra volter, då lägger man nästan hela barnet på armen och trycker iväg.. och jag som är så svag i mina armar får ju träningsvärk för minsta lilla!


Torsdag

Jag vill inte bli sjuk.. inte nu, när jag är ledig och ska ha kul med tjejerna i helgen! Därför har jag legat hela morgonen i sängen med näsdukar brevid mig och datorn i knät. Det bästa sättet att bli frisk på :) hhaha! Jag som hade tänkt att städa lite i lägenheten men får skjuta upp det till lördag, för min kropp klarar inte av det. och det är bättre jag klarar av att gå till jobbet ikväll!
Ska göra lite frukost snart hade jag tänkt, knäckebröd med fil och müsli, sen ska jag göra iordning mig för att gå fram på stan och beställa tid hos frisören! vill bli av med min utväxt nuuu..


Nu ska jag bädda ner mig i sängen

brevid min älskade pojkvän ♥
har laddat upp med lite godis framför american pie.



godnatt, och sov så gott!

Bara massa strunt

Om exakt två veckor och 2 dagar så slutar Linda här ifrån SJ.. Känns väldigt tråkigt faktiskt med tanke på att hon är den jag umgås mest med på jobbet! Vem ska jag nu åka hem till varje lunch? Jag får komma ner och luncha på bakfickan istället :) haha! Skämt o sido,  jag kommer sakna dig som arbetskamrat LindaPinda...
Så jag tänkte på Sandra, även att du fått jobb kan du ju iaf fundera lite på att söka hit, det skulle vara så roligt att få tillbringa dagarna här med dig!

Vad jag babblar på, det blir så när man jobbar en tråkig kväll.. Klart du inte ska byta jobb Sandra, du kommer trivas skitbra på ditt! Det är bara jag som sitter här och snorar och skriver massa meningslösa inlägg. Snart får jag gå hem och kolla på american pie 2 som börjar klockan nio på sexan tror jag. Simon har lagat mat idag också, så maten stor förhoppingsvis på bordet vid tio :)


Håller nog på att...

... Bli sjuk :(

Vaknade flera gånger inatt av att näsan var helt täppt och jag frös som en idiot. Fick krypa närmare Simon men inte ens det hjälpte! Nu sitter jag på jobbet och snorar som en dåre, det brukar vara kallt här men idag fryser jag så in i bomben fast jag har massa tröjor på mig. Skulle inte förvåna mig om jag blev sjuk nu lagom tills min lediga helg, det skulle vara så typiskt!

Har funderat ännu mer på håret nu, och nu har jag lite beslutångest..
Ska nog ha kvar lite mörkt så det inte blir för stor skillnad!
Jag kan aldrig bestämma mig, men snart måste det bli av! Den som lever får se helt enkelt :)
Imorgon ska jag beställa tid, kunde inte idag eftersom jag inte hade mitt schema hemma!


Har samma dilemma som Ida!

Godmorgon... läste nyss på Idas blogg om att hon velade mellan att vara blond eller brunett. Det roliga är att jag har samma problem, och jag vet verkligen inte hur jag ska göra, hjälp mig!! Jag vet att det sliter väldigt mkt på håret att bli blond från att ha varit brunett i ett x antal år, men hur roligt är det inte att förändra sig lite :) och den smällen kanske jag får ta att jag måste klippa av mig håret en bit för det kommer kankse vara som tuggummi i topparna!

ÅNGEST? det kan man lätt säga..
När jag säger blond menar jag självklart inte superblond, men kanske mörkblond någonting? När man färgar det kanske man inte behöver ta allt på en gång utan det kanske är bättre för håret att ta det i olika steg... Det första steget är iaf att bli av med min utväxt! Sen ska jag även köpa lite bättre shampoo och balsam. Det måste ju hjälpa håret att reparera sig?

Efter dett inlägg har jag nog bestämmt mig!!
- JAG SKA BLI BLOND :)
Dags att kila ner till frisören och boka tid... Ska ringa Sandra först om ett sista råd, hon brukar veta vad hon pratar om.. Ha en bra dag kära läsare, jag börjar jobba vid två. Så skicka massa sms till mig :)

Tallink Silja, Galaxy

Efter att ha stressat från jobbet, hämtat upp Simon och de två nässjökillarna så var vi äntligen på väg mot Sthlm! Jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv, och ett tag trodde vi alla att vi aldrig skulle hinna fram i tid.. Men Simon körde på bra (för bra ibland) så vi tog ifatt nästan två timmar.. Kom inte så långt efter de andra som hade startat redan vid 12, fast då hadde de hunnit med att äta en sväng på mc donalds också, som vi fick hoppa över!

Affe hade ingen aning om vart han var påväg, Johanna och dom tog honom i sängen och satte på honom en bindel så han inte skulle se något, och den hade stackarn på sig ändå tills vi var framme :)




Här är vi äntligen framme, svettiga, trötta men otroligt glada att vi kom fram i tid :)
Simon knäckte en öl så fort han fick chansen!



Vi checkade in, packade upp våra saker i hytten och tog en rundtur på båten!
Sen var det dags att göra sig iordning för kvällen..
Johanna gör sig alltid snyggast på bild :)



<3



När vi var klara letade vi upp en resturang som vi skulle äta på.
Det var inte så lätt att hitta något för 18 pers, men grillhuset blev det tillslut
och åhh så gott det var!



PUSSPUSS



Sen drog det igång, förfesten hölls i våran hytt!
Trångt, men mysigt :)



Åhh så snyggt :)



Haha, för Ola slutade kvällen tidigt, på VÅRAN toalett :)
Kvällen forsatte iaf med dans, show, drinkar och disco ända in på småtimmarna!
men då fick tyvärr kameran stanna i hytten!



Spelrummet



En båt



Dagen efter ..



.. Det bästa på länge!
Detta är när vi väntar på att få gå av och åhh jag vill nog åka igen nu :)

GRATTIS AFFE PÅ 20 ÅRSDAGEN -
och jag hoppas du blev nöjd med din present :)
det blev iaf jag.. hahaha!

Fler bilder kommer dyka upp på bilddagboken snart..


Jag är tillbaka... ett tag iaf!

Efter en hel helg utan internet har det inte blivit mkt uppdaterat här.
så därför har kryssningsbilderna inte kommit upp än (som jag lovade)!
Jag har sagt det en gång innan, och säger det igen:
SKAFFA ALDRIG BREDBAND FRÅN COMHEM!!!
jag blir galen..

Nu funkar det iaf, och jag är glad för den stund vi har det :)
Ska ut och gå med Lisa en sväng nu, men bilder kommer
när jag kommer hem!
Har ni väntat hela helgen kan ni vänta lite till :)

Åter om någon timme,
PUSSPUSS


Hemma i Tranås igen och tillbaka på SJ

Känns som jag knappt hinner komma hem från Sthlm förens jag sitter på jobbet igen.. Vi kom hem vid elva tiden igår och då gick jag och la mig direkt, sov som en stock i min sköna, STORA OCH SVALA säng :) haha, Sängarna på båten var väl inte dom bästa! Hur som helst så ringde klockan vid nio och då var det bara att gå upp och ge sig iväg till jobbet! Har en lång arbetsdag framför mig, skrev upp mig på komplistan förut så hoppas jag får gå hem vid fem, annars kommer jag stanna kvar här tills kvart i sju :( och det har jag inte alls lust med en dag som denna.

Ikväll ska jag och Simon ha våran egna kräftskiva, åhh så gott :) Sen ska vi myspysa framför tv:n med massa godis som vi köpte på båten! Kan bli så att vi åker ut till vänarp och äter kräfter där, eftersom jag inte börjar förens halv fyra imorgon!

Lägger upp alla bilder och berätta om kryssningen när jag kommer hem!
Antingen vid fem eller kvart i sju :)
Kan iaf säga att det var det bästa på länge ♥

Stressigt

Känner mig lite stressad måste jag säga, blir snabba puckar nu när man slutar vid två :)
Johanna skrev nyss att vi var tvugna att vara incheckade vid senast 17:45,
hinner man till sthlm på den tiden?
plus att vi kommer mitt i rusningstrafiken, haha sånt här gillar inte jag :) blir helt svettig!
Alla andra är redan påväg nu och vi kommer komma iväg senast halv tre..

Jag som hade tänkt sova lite på vägen upp, det kommer jag aldrig klara av.
Kommer sitta på helspänd, haha!
nerrå, det är ju trots allt några timmar, så de ska vi nog klara :)

Jaha kära vänner, hoppas ni har en bra torsdag + fredag
så hörs vi när jag kommer hem imorgon,
kameran hänger med så bilder kommer komma!

PUSS OCH KRAM


Idag åker vi!!!!

Klockan 2 idag går bilen upp till stockholm, jag, Simon och tre nässjökillar som vi inte har en aning om vilka de är.. haha men det blir nog bra! Johanna och dom åker redan vid tolv, så det blir två timmar att köra ifatt, men vi kunde inte åka tidigare pga att jag jobbar till två.. Så jag ska bara hem, hämta den packade väskan och Simon sen åker vi :)

Eftersom jag började redan vid sex idag, tänkte jag att jag skulle gå och lägga mig tidigt igår.. Simon åkte till Sille så fort han kom hem så jag blev ensam, ännu en gång! Men eftersom jag skulle lägga mig rätt skapligt så gjorde det inte så mkt :) Värre var det när jag vaknade vid fyra av att det small varannan minut ute i vardagsrummet, och att jag då märker att Simon inte kommit hem än? Jag låg och försökte komma på länge vad det kunde vara.. Men tilslut fick jag gå upp och titta. Då verkade det som att hyresvärden har satt igång våra element så det var dom som hade börjat smälla! Så jag gick och lade mig igen, lagom tills klockan ringde vid fem och då var det bara att gå upp (Simon hade inte kommit hem än). Halv sex kommer han hem, då hade han spelat poker hela natten!

Ingen som har lust att blogga lite, eller lägga upp lite bilder på bilddagboken så jag har något att göra? haha det är inte så många som ringer hit vid 6 och jag börjar få lite långtråkigt!



Tack Elisabeth och Jörgen för kräfterna, dom ska jag och Simon äta imonkväll! mums :)

Min mamma har blivit msn nörd

Haha mamma har skaffat msn nu, och hon var nyss här och hämtade min gamla webcam så att hon kan cama med sin kompis som nyss flyttat till kina.. De sitter där som två barnrumpor och nu ska mamma skaffa mic också så de kan prata med varandra. Så nyss hade vi våran första konversation, haha:

Marina säger:

Hej måste kolla om jag har gjort rätt när jag anmällde dig

matilda säger:

haha jaa, du har addat mig rätt

Marina säger:

Men kamran o ljudet tar vi en annan dag, mamma är rätt duktig ändå har gjort allt själv

matilda säger:

Haha, ja det är du! så ni har inte testat camen än?

Marina säger:

NEJ pappa är trött

matilda säger:

oj du kan till och med skriva med stora bokstäver, bra mamma

Marina säger:

nu ska jag sluta men det är mycket jag vill fråga dig om det tar vi nästa vecka god natt hälsa simon

matilda säger:

jaa det kan vi göra, godnatt hälsa pappa!


Väldigt givande, och rolig! Nu kommer hon nog skriva var och varannan dag.. så fort hon är inne :)


08 dollar

Min lila älskling har fått åka in till sjukhuset
och var nära på att dö, hela magen hade vänt på sig
på något konstigt sätt.. Plutt bli frisk nu ♥



Bänkad framför tv:n ikväll

Efter att tagit ett långt bad, känner jag mig len som en baby! Det är bara den där jäkla utväxten som skulle behövas fixas nu, men får vänta någon vecka eller något :) Nu är Matilda reda för imorgon!! Ska bara packa ihop lite grejer jag ska ha med mig, men vad har man egentligen med sig på en kryssning? var så längesen jag var på någon...




Så här har jag bänkat upp mig framför tv:n + lite glass också. Man kan inte kolla säsongens första idol avsnitt utan lite gottigheter :) Och speciellt inte när jag känner mig värd lite glass efter en hård arbetsdag, hhaaha!

En timme kvar

En timme kvar, sen slutar jag :) sitter och njuter av min sista rast, äntligen! Hade stora planer på att ta en lång powerwalk ikväll, men efter mkt övervägande så har jag bestämmt mig för en spa kväll istället... Ska laga lite sallad, fylla upp badkaret med varmt vatten och lite skum.. göra ansiksmask och peela hela kroppen. Känner att jag behöver det :) och man vill vara lite fräsch tills imorgon, DÅ VI ÄNTLIGEN ÅKER! yääeyj.
Får passa på att pyssla om sig själv lite när Simon är borta, han tillbringar sin dag med Jocke i Göteborg så han kommer inte hem förens ikväll, det är skönt att vara lite ensam ibland, bara det inte blir för länge.

nu ska jag jobba på ordentligt den sista timmen..
hörs ikväll :)

God morgon

Tänkte skriva ett litet morgoninlägg här från jobbet :)
Vaknade imorse av att det bara vräkte ner regn,
och jag bad till gud tusen gånger att det skulle sluta
för idag var jag tvungen att cykla till jobbet..
Han verkar ha hört mig, för efter 15 minuter så slutade
och himmeln sprack upp ;D

Har en lång seg dag farmför mig, börjar om två minuter och
slutar vid kvart över fem, blää!
Men ser fram emot att vi åker till huvudstaden imorgon,
ska fira Affe som fyller 20 år, så ska ta med honom på en kryssning.
kul kul :)

nu är det dags att börja jobba!
pussspuss <3

Du, du, du..





Simon Hagström 1/2 05 - I'll spill my heart for you


 


Det värker i benen

Åhh sån underbar känsla, jag älskar när man lägger sig i sängen och man känner hur benen värker. Det och träningsvärk är den bästa värk som finns! Tyvärr känner man inte av den så ofta, som man skulle hoppas :) man hinner inte med allt helt enkelt.

Även att jag börjar klockan 2 imorgon, så ska jag försöka komma upp vid tio. Ska hinna med att träffa Sandra en sväng innan jobbet, för på onsdag åker hon till Filipstad och stannar där en vecka. Helst skulle jag vilja hinna färga håret imorgon också, har en utväxt på flera centimeter, men just nu funderar jag på att bli lite ljusare och då är det ingen ide att färga utväxten mörk. Kanske ska besälla en tid imorgon, eller låter jag Sofia göra det, lite lättare när hon förstår hur jag vill ha :) Får väl gå med min knut på huvudet någon vecka till, kan nämligen inte ha nersläppt för det ser hemskt ut!!

Skyll på Com hem

Internet har inte fungerat idag heller, och jag blir så trött på det.. Simon ringde igår men då var det 50 pers i kö? sen ringde vi idag igen men då kunde man inte ens ringa för att det var för fullt! Det förstår jag för så mkt problem mán har med dom.. Efter mkt om och men kom vi äntligen fram och de lovade att de skulle fixa det idag och om det inte gjordes det så skulle det komma hit en kille och titta på det. Sen fick vi även dra av lite på räkningen :)

Simon och jag har lagat spagetti och köttfärsås idag, sen har vi plockat iordning lite på mina gamla grejer som jag hade hemma hos mamma och pappa! Nu åker simon och tränar och jag och Lisa ska ut och gå en sväng, hoppas på en långpromenad :) Tänk om man haft en hund att gå ut med, hur mkt roligare det skulle vara :)

Nu kommer Lisa, så jag måste byta om lite!
Uppdaterar lite senare.
Take Care


RSS 2.0