planterar

jag smiter iväg lite från städningen för att visa mina fina blommor jag har planterat idag.
nu börjar vi äntligen få lite hemmakänsla i lägenheten, måste bara köpa blommor till
vardagsrummet och sovrummet också, när jag hittat några krukor jag vill ha :)


speedway

igår var vi på speedway i vetlanda, jag simon och lisa. josefin och sille kunde inte hänge med tillslut, de skulle gå på batman filmen.. men vi åkte och vi hade med oss picnic och det var jättemysigt ända tills solen gick ner och det blev skitkallt :) träffade även simons bror och frida där, händer ju inte allt förofta. efter tog vi en sväng förbi mc donalds och flötade lite, måste passa på när man är i en stad som har mc! hahhaha..



bild från speedwayen, och det är lisa som tagit den. det förklarar varför vi bara har halva benen med och det är ca 2 meter himmel ovanför våra huvuden. hahah du är duktig du lisa, men tror inte fotograf är något yrke för dig! ska nog även tillägga att simon har mina solglasögon på sig, han gick inte med dom sen! haha ;D

nu ska jag ta tag och städa klart det sista i lägenheten, sen packa ihop våra saker!

en seg dag..

..men solen lyser iaf :)

började vid sju idag, usch jag och simon fick pallra oss upp vid sex. och det gick verkligen segt. haha tio över sex kom vi nog tillslut upp efter att klockan ringt ett x antal gånger. så gissar på att simon kom ca 15 min försent till jobbet! jag slutar vid tolv idag, det är skönt! men ska hem och städa det sista i lägenheten då, för i eftermiddag åker vi hem till simon på landet på obestämd tid, inte ritkigt kommer hem innan lördag eftersom vi ska vara barnvakt! men då vill jag att lägenheten ska vara nystädad och fin. 
ikväll ska vi besöka bulefestivalen en sväng, vet inte om vi håller oss kördugliga eller inte, men simon börjar vid sju imorgon och jag jobbar kväll. men ska bli kul och träffa lite människor där ute igen :)

nu måste jag jobba vidare, kön stiger hela tiden!
hörs senare <3

Måndag

dagen har bestått av jobb, sen efter jobbet åkte jag hem till lägenheten och började min storstädning som jag planerat att göra denna vecka. har bara köket och badrummet kvar nu :) känns så skönt när allt är iordning och fräscht. När simon kom hem åkte vi ut till seglavik och badade. det är så skönt i vattnet nu, till och med jag badar och då är det verkligen ett tecken på att det är varmt ;D jag badar inte i första taget, jag har blivit en sån stor badkruka på senaste. haha.. träffade lisa och sille på kvällen, och då åkte jag och lisa och badade igen. lite kallare denna gången, men jag doppade mig först faktiskt.

nu ska jag mysa med simon, han har stängt av datorn lite tidigare idag för att ja ska för en gångs skull få somna i hans armar, åhh vad jag är kär, ska stänga ner här nu och pussa sönder honom.

sov gott <3

ps. jag har kommit på vad jag ska göra imorgon nu, min mamma är räddaren i nörden. hon är ledig så jag ska åka upp och sola med henne. sen på kvällen ska jag, simon, lisa, sille och josefin åka till vetlanda och kolla på speedway :)

efterlyser

åh jag har sån ångest,
solen lyser och det är verkligen sommarvärme ute.
och imon är jag äntligen ledig!
Men, då är det ingen som jag känner som är ledig?
så jag har inget att göra imorgon.. 
kommer bli att jag går en sväng på stan, städar lägenheten 
och väntar på att simon ska komma hem vid 5. 
sen efter det kommer vi åka och bada, blä!
jag jobbar nästan hellre än att inte ha något att göra en fin sommardag!

ingen som är ledig imon? 

världens bästa pojkvän

iii, jag har haft en jättemysig dag/kväll med min man!
efter jobbet åkte jag direkt ut till simons föräldrar, där simon var. vi åt lite mat och sedan tog vi deras båt och åkte ut på sjön, där mötte vi upp cricke och alla och åkte till en ö där vi slog oss ner. badade, solade och åkte wakeboard hela eftermiddagen, cricke och killarna hade även med sig korv som vi grillade, eller snarade kokade. (det var bullens varmkorv) :D
när vi var på väg att åka tillbaka så ringer fiia och frågar om vi kan komma och hämta henne i nässjö, självklart! men så enkelt var det tyvärr inte. fiia var på väg hem från halmstad och hennes mobil dog när vi pratade och linas hade också dött, som hon var där med! så jag och simon åkte till nässjö på en gång eftersom vi trodde fiia stod och väntade på oss.. men det gjorde hon inte! hon satt nämligen i en bil och hade bara åkt ca en timme när hon ringde till oss första gången! så jag och min älskling tillbringade 2 timmar i nässjö, och tack vare fiia fick vi en jättemysig kväll tillsammans. vi åkte till ica och köpte lite godis, och annat gott! sen satt vi i den fina parken och njöt av det fina vädret. åhh jag älskar sånna dagar med dig!

du är mitt bästa älskling, och snart har vi 3 år och 6 månader tillsammans, de bästa i mitt liv <3














Don't tell me you're sorry, Cause you're not

åh det är en riktig sommarkväll ute, jätteskönt! tyvärr spenderar jag den kvällen ensam i lägenheten.. hade inte riktigt planerat det, men det blir inte riktigt som man tänkt sig ibland. börjar ju ifs jobba imon vid kvart i åtta, men för det måste jag ju inte sova vid nio?? ibland förstår jag mig inte på dig!

var på sjön idag innan jobbet, förstår ni att jag hade sån ångest när jag var tvungen att packa ihop mitt vid ett och åka iväg och jobba. men dagen gick rätt fort ändå. får hoppas att det är lika fint väder imon efter klockan två då jag slutar :) får ju knappt någon färg denna sommar.

nu funderar jag på att sätta på sex and the city filmen,
har ju inte hunnit med att kolla på den än, dåligt av mig!


på jobbet,

sitter på jobbet nu, tänkte säga förlåt för dålig uppdatering nu på senaste. men igår spenderades dagen i ullared. åhh i love it! spenderade massa pengar, och det bästa utav allt är när man kommer hem och ser allt man har köpt :) iii. sen tänkte jag uppdatera lite idag och berätta vad jag köpt osv. men då hade vårat internet hemma pajjat. så nu har vi tydligen inget internet på dagarna, bara på kvällarna!

ikväll ska vi ut till simon efter jag slutat, blir att festa lite hos johanna och dom och sen gå vidare till puben. så kommer troligtvist inte kunna uppdatera ordentligt förens på söndag! men lovar att berätta allt jag köpt då och även berätta hur helgen varit!

ha en bra fredagskväll <3

ullared imorgon!!


äntligen, äntligen, äntligen ska vi till ullared imorgon ;') är så glad!
jag, sandra, simon och kusinen julia åker iväg
imorgon klockan 05.30!

jag ska spendera pengar, massor av pengar
men nu ska jag sova så jag orkar komma upp när klockan ringer.
pusspuss

lycka!



åhh, så sött!
jag börjar nästan gråta :)

SATC

håller precis på att tanka hem sex and the city filmen,
åhh! ska kolla på den direkt :) funderar på att lägga mig lite i
sängen och bara slöa. min datanördiga pojkvän satt och spelade
på datorn till 1 inatt, och jag kunde verkligen inte sova.
de är ju inte speciellt tysta när de spelar!

idag måste jag städa i lägenheten, sen komma på något
gott man kan äta, nått förslag?


måndag

gud vad jag är trött idag, när jag kom hem från jobbet somnade jag på en gång. sen kom simon hem och väckte mig. han hade ju lovat att vi skulle ut och springa idag, och nu höll han det faktiskt :) vi åkte och hämtade våran raouter som kommit till bredbandet, sen åkte vi hem till mamma och pappa och fikade en sväng. pappa passade även på att ringa till HP angående min dator. har inte ens haft den i ett år och batteriet är redan kasst. så nu får jag ett nytt hemskickat till mig, yeees!

efter det tog vi en springtur. jag trodde jag skulle dö, men jag gav mig inte i första taget. vi ska ut imorgon igen, om jag inte vaknar upp med världens träningsvärk, men får hoppas det går bättre då.
juste en sak till innan jag går och lägger mig, idag pratade jag med min första känis på jobbet. är nog inget och skryta om eftersom jag knappt vet vem det är. men hon är iaf med i läkare utan gränser. det är alltid nått, nästa gång får jag nog david beckham, känner det på mig :3

eriks födelsedag

förlåt för dålig uppdatering idag, lovade ju även att skriva om eriks födelsedag igår.. men eftersom vi lånade grannens internet så stängde han av det. så kom inte in igen. men nu är jag äntligen tillbaka här, den goda nyheten är att simon och jag äntligen har fått internet till lägenheten, så räkna med mer uppdateringar här ;D förlåt grannen, för att vi snodde ditt i ca 2 veckor!

men tänkte berätta om eriks födelsedag nu!
det började med att vi åkte hem till honom på fredagnatten, (då han log och sov) vi lindade in hela hans bil i enchelaplast, ingen aning om hur det stavas, men sånt man använder till höbollar iaf, det vita! sen skrev vi massa saker på bilen, bla erik 20år! vi luftade även hans ena däck så han inte kunde åka därifrån på lördagen! vid vägkanten satte vi upp stora skyltar så alla kunde se att det fanns ett litet födelsedagsbarn där inne :)
vi åkte hem till affes föräldrar igen där vi tillbringade natten, jag och johanna fixade tårtan och sen gick vi och lade oss. efter att ha sovit i några få timmar var det dags att gå upp, åkte in till österbymo för att köpa lite ballonger och fixa lite inför dagen. erik ringde ett x antal gånger och undrade vad vi gjorde, tror han hade det lite tråkigt!  men då han minst anade så kom vi och överraskade honom, utklädda till lite olika grejer. vi lindade in honom i plastfolie och satte på honom en ölhjälm, målade honom även som en liten kattunge!
sedan fick han sitta där bak på affes flak när vi åkte iväg, gjorde lite olika saker med honom och tillslut började magen kurra, då åkte vi ner till österbymo igen och flötade i oss lite pizza! när vi kom tillbaka fick han sin present, en rymdraket!! han blev skitglad, men efter en timme stod raketen i stora lågor ;D det gjorde erik ännu gladare.

efter lite tårtätande och myspys, så bestämde vi vad vi skulle göra med kvällen. erik fick bestämma, och då blev det till att åka in till emma och erik i tranås på grillfest. en trevlig kväll som inte slutade lika trevligt, men så är det ibland. och allt löser sig alltid, om det inte gör det så blir det rätt bra ändå ;)



       

bilderna är klickbara,



nu blev det långt inlägg, läs om ni orkar. mer bilder finns på bilddagboken,
en lyckad dag med mkt skratt, det gillar vi! :D

kung fu panda

har kommit hem till lägenheten nu, skönt att få komma hem till sitt egna lite. Har inte hunnit uppdatera under helgen för det har varit fullt upp. Eriks födelsedag blev lyckad, och jag tror han uppskattade det :)
i fredags var vi hemma hos affes föräldrar och planerade hela natten, sen sov vi där eftersom det inte var så stor ide att åka hem!





på morgonen blev det myspys, iaf för sebbans och affes del ;D
nu ska jag och simon kolla på kung fu panda, tror den ska vara rätt bra.
uppdaterar om eriks födelsedag senare, Take Care!


Fredagkväll

har precis varit nere med ebba hos simons bror, de ska ha henne inatt.
jag & simon ska till Affe och Johanna ikväll. Vet inte om vi sover där än, isf blir det inte så mycket bloggande denna helg. uppdaterar kankse lite imorgon om jag hinner!

Ha en bra helg alla!

it's a beautiful morning

imorse när klockan ringde vid kvart i fem
vaknade jag av denna fina utsikt, så härligt!

Dock var det inte lika härligt att gå upp,
och veta att man skulle åka in och jobba!
så nu är jag super trött och ska ta en powernap.

   /m.


jag älskar landet

Hej Hej!
försökte uppdatera bloggen igår när vi kommit hem, men funkade inte då! ;S 

igår var vi iaf hos Bettan och Johan (affes föräldrar), vi var där och grillade. de bor på en stor mysig gård med massa kossor omkring sig. jag och johanna fick hänga med när johan skulle åka och ge vatten till korna i hagen. det kändes så somrigt på något vist att sitta på vagnen bakom traktorn :) på tillbaka vägen fick vi sitta i skopan istället, då körde han oss upp och ner hela tiden och det bara sög i magen, hihi sånt tycker jag om!
 vi grillade lite och hade det supermysigt! tror jag ska tvinga simon att vi ska ha en bondgård sen, jag trivs verkligen i sådan miljö. okej, jag skulle inte vilja jobba som bonde, det är långa sletna dagar, men jag kan bo i ett hus nära en bondgård så kan jag hjälpa till när jag vill :)
Johanna och jag skulle ner till kalvarna och hälsa på dom, självklart skulle ebba med in i hagen och rulla sig i någon äcklig sörja, två gånger! så hon stank bajs hela kvällen, det slutade med att simon fick duscha av henne när vi kom hem..





frukt & smält chocklad

ikväll har jag och simon haft myskväll, vi skärde upp massa olika frukter och smälte marabou chocklad. sen åt vi frukt,  smält chocklad med vaniljglass, smarrigt ;D vi ligger och kollar på tv nu, ingen som vet någon bra film som går? verkar ju inte vara något bra ikväll.. simon har fastnat framför en jättedålig film, och han vägrar byta kanal. jag får nog gå och lägga mig istället, måste ju ändå snart sova för börjar vid 07.00 imorgon.
har precis pratat med sandra lite, så tråkigt att vi inte träffas så ofta. är så mycket som händer för tillfället och jobbet tar så mycket tid. men nu har vi bokat in att vi ska ses en stund på fredag efter jobbet! stina kommer in till stan på fredag också, men tyvärr hinner jag inte träffa henne ;S får ta och åka ut till henne någon gång nästa vecka kanske, om hon har tid någon dag!



update om ebba,
jag skrev för några dagar sen att ebba (simons hund) hade fått en stor infektion i kroppen. Hon börjar bli lite piggare nu, såret på halsen håller på att torka ut och nu viftar hon lite på svansen när hon går. men hon är ändå långt infrån bra, djurläkaren hade ringt idag iaf och berättat att alla hennes värden var bra, så hon borde bara bli bättre och bättre.

spendera pengar,

funderar på att beställa lite kläder,
hittade denna tröja som jag nästa måste ha!




eller..



den skulle inte heller hänga fel inne i min gaderob,
men ska snart till ullared, så måste spara mina pengar.
kankse får vänta med att beställa, tills jag varit där!

Let us die young or let us live forever




















hade en sån hemsk mardröm inatt,
vaknade upp med kinderna helt blöta. och varje gång jag somnade om kom jag in i drömmen igen ;S jag var så dum och sa massa klantiga & elaka saker som bara ploppade ut ur munnen, jag försökte styra att inte säga det men det bara kom ut. det var så verkligt att när jag vaknade på morgonen trodde jag verkligen att det var sant! jag kramade om simon som låg brevid mig och han tryckte mig till sig och då förstod jag att det bara var en sjuk dröm, tur! men det är så konstigt, man ser sig själv stå där och säga massa saker, som man inte menar till den man älskar mest av allt! och man kan inte styra det. och så fort jag hade sagt en sak ångrade jag mig så otroligt mycket, men ändå kom nästa dumma ord ut direkt!

ingen kö;

Tjena! sitter på jobbet nu, och för en gångs skull är det en jättelugn dag, ingen kö alls! kommer in några samtal då och då :) om exakt 5 minuter har jag lunch, vet iofs inte om man kan kalla gorbyes (stavning?) för lunch. men det var tyvärr det jag fick med mig idag. simon och jag åker till johanna och affe direkt efter jobbet idag och planerar lite, måste passa på när erik jobbar kväll!

nu fick jag ett samtal, vi hörs ikväll!

12.30-19.00

JAG VILL INTE ÅKA OCH JOBBA ;( skona mig.

1 månad



<3<3

godnatt,

vilken seg dag det har varit, sov länge, åkte till eksjö, åt lite mat sen åkte jag och jobbade! simon hade lovat mig att vi skulle ut och springa idag, men det blev inget med det.. som jag redan visste när jag frågade honom. så jag hoppas det blir imorgon eller på onsdag istället!

imon jobbar jag hela dagen! sen ska vi nog hem till johanna och affe och planera lite inför lördag, erik fyller år så ska hitta på något kul till honom! tror johanna hade en hel del planer på lagret.

men nu ska jag sova, innan jag somnar på tagentbordet, hejhej bloggen!


hej hej sommar,

vad är dethär? idag när jag och simon vaknade så kollade vi ut genom fönstret, och såg klarblå himmel utan moln, och för en gångs skull lös solen! åh vilken härlig dag. men så fort jag började uppdatera här så hör jag hur regnet bara öser ner, det var som hela himmeln öppnade sig, är det detta som kallas svensk sommar?

igår träffades vi alla hos jimmie, vi skulle åka till några hamlstadbor, som hade någon stuga här i ydre och festa. efter att ha kört en evighet rakt in i skogen så kom vi äntligen fram till en röd mysig stuga vid vattnet. vi satt där och pratade ett tag tills alla började bli sugna på att åka hem. på hemvägen kom kvällens höjdpunkt! vi träffade på jojje, alex och calle som var på cykelsemester, på tandemcykel!! de hade tagit en paus på vägen så vi slog oss ner brevid dom på varsin tröja och åt lite ballerina och singoalla. de hade cyklat fem mil på den där jäkla cykeln. på natten sen fick simon ett sms där det stod att snart är vi i tranås, sen kunde vi inte tyda så mkt mer eftersom det inte var vatten de drack precis! :):)
det var kul, simon kankse skulle hänga med ikväll för då skulle de åka åt eksjöhållet istället!

men nu ska vi in till eksjö och skaffa färg till huset, hejdå!


storstädning

nyss kommit hem från jobbet, gick som en zombie hela dagen! jag höll på att somna hela tiden, och speciellt sånna dagar kollar man på klockan hela tiden och då går tiden så otroligt sakta. men nu är jag iaf äntligen hemma, och ser fram mot en lugn dag med en stor myskväll!

simon och jag ska snart åka till shalom och köpa en pizza att flöta i oss, han är bakis och jag känner mig nästan bakis, så då är det tillåtet att vara lite onyttig. efter det ska vi däremot ta fram både dammsugare och skurhink. ska troligtvist åka ut till simon ikväll, ska vara hund och katt vakt veckan som kommer nu. och då måste ju lägenheten vara fin och fräsch tills man kommer hem! beställde internet idag, yeey! om en vecka kommer det och då slipper jag sno grannes hela tiden!

igår var det kul, var dock inte så social eftersom jag somnade hela tiden. men är man den ända som är nykter och har jobbat hela dagen och bara tanken på att jag skulle upp idag igen gjorde att jag somnade, men kom hem runt halv två tiden. jag gick och lade mig direkt men simon fick för sig att gå ut på stan en sväng! Och som orolig flickvän kan man självklart inte sova då. när han äntligen kom tillbaka vid tretiden kom jag in i min skönhetssömn ända tills klockan ringde vid 7.

nu är det pizzadags, puspuss!


Hej Hej / stackars liten

nyss kommit ut ur duschen, är lite stressad så får uppdatera lite fort innan jag måste ge mig av igen. ska ju som jag skrev igår ut till torpön idag, mysa med min + simons familj.
Tiden på jobbet gick jättefort idag, kändes som jag knappt hade kommit in i det förens det var dags och sluta, det var nog för linda placerade sig brevid mig, är mkt roligare att skratta bort dagen med henne :)

över till något tråkigare, stackars lilla ebba (simons hund)
har fått en jättestor infektion och fäller massa hår på halsen. igår låg hon och sov hela dagen och då märkte vi att något var fel, och imorse när jag skulle åka till jobbet så låg hon bara där på golvet och huden på halsen blödde. jag började plocka fram lite frukost, och så fort man öppnar kylskåpsdörren så brukar hon komma direkt, men denna gången gjorde hon inte det! jag började bre mina mackor men hon brydde sig inte alls, utan låg där på golvet helt stilla. jag gav henne lite ost innan jag skulle gå, och alla som känner ebba, vet att hon aldrig skulle tacka nej till mat! men hon åt knappt upp det, slickade lite sen la hon huvudet till rätta igen ;/
simon ringde sen på jobbet och sa att de hade varit tvugna att åka med henne till linköping. hon hade bara legat och skakat när de hade kommit ner senare.
men nu har hon fått ett x antal sprutor, och massa medecin så hoppas hon blir lite piggare snart!




(bild från när jag & simon var på sjön)

R-Town

johanna är bra hon, en riktig mästerkock.
hon lagar mat till alla oss här, simon sköter grillen
& jag hjälper till så gott jag kan!
erkänner att jag inte är någon höjdare i köket,
borde gå en matlagningskurs eller något.
därför passar jag på att blogga lite.

det blir grillade grillspett med fetaost-potatis
som är gjord i ungen, visst låter det gott? :)

väntar bara på att erik och sebban ska komma snart,
så vi kan börja äta! sen lutar det nog mot puben!

PussPuss


Godmorgon

vaknade upp med ett leende på läpparna idag, åhh jag är så glad idag :) vet inte varför, men det är så härligt! är ledig idag, så tillbringar min dag här ute hos simons föräldrar! skulle måla huset idag, men det regnar ju hela tiden så blir nog inget med det. ska istället ner till simons brorsbarn anton som fyller år idag. GRATTIS!
vi ska snart åka iväg en snabbis till eksjö, simon måste köpa en töjning till örat eftersom han tappade sin igår!

ikväll ska vi på grillfest, sen kanske vi går upp till puben. både jag och johanna ska jobba imorgon, men jag har inte så ansträngande jobb precis, så en dag kan man stå ut. vi får se hur kvällen slutar!

uppdaterar mer senare, måste åka nu!




bild från igår, när vi grillade
(simons bror på bilden)

myskväll

sitter ute hos simon på deras altan och myser nu, vattnet är helt spegelblankt! bara myggen som förstör lite :) såhär vill jag bo när jag skaffar barn, mitt ute på landet, nära vattnet! tror inte jag är någon storstads människa, tycker mer om mys. Var nere vid vattnet och grillade korv innan, och bara satt och pratade. simons brorsbarn anton var där också, haha! Han berättade för mig att jag fick bli kär i honom när han fått körkort, lätt att jag ska bli de. han är så söt! HAHA simon har fått konkurans.

nu ska jag bli lite social här, innan vi ska lägga oss!
imorgon står det arbete på schemat, ska även på kalas och grillfest :)

Godnatt

det kallas kärlek,

Godmorgon, Godmorgon!

Hoppas ni njuter av den fina dagen, själv sitter man på jobbet och jobbar heldag. men jag klagar inte, är bara glad jag slipper jobba kväll! imorse försov jag mig, självklart! johanna kom ju hem vid tvåtiden efter att ha varit på sommarstatt, sen låg vi och pratade i någon timme, så är skapligt trött nu.
jag som skulle duscha och allt innan jobbet, nu måste jag stressa hem och hinna hoppa in i duschen och sen hinna ta bussen ut till simon. ska krama sönder honom, har ju inte träffat honom sen söndags. åhh vad jag längtar!

skönt och va ledig imon, inte lika skönt och jobba helg. men har förmiddagspass så då går det rätt fort. På lördag ska jag, simon och hans föräldrar ut till mina föräldrar på torpön, ska bli mysigt. hoppas bara på fint väder så vi kan åka ut på sjön lite.

nu måste jag kila, ha en bra dag!
/m.

välkommen till SJ

hej hej bloggen!

sitter på jobbet nu, har äntligen rast!
dagen började ju inte bra direkt, så fort jag kom hit såg jag att det var skitlång kö. usch, får ju jobba arslet av mig. sen har magen börjat kurra också, jag som inte har med mig någon mat idag eftersom det är så kort dag, och frukten är slut här! sen så fort jag kom hit till jobbet, så kommer solen fram, åhh! jag behöver nog gå hem och lägga mig, får jag en jobbig kund idag kan han få känna på att han lever :D haha!

3 timmar kvar, sen ska jag hem och göra sallad och äta vitlöksbaguetter, mums.
ingen som vet någon bra film som går ikväll? efter klockan tio?

saknar min plutt, inte van att sova utan honom!
tur att syster ställer upp i hans ställe.

nehe då är det dags att börja jobba igen
pusspuss!


jobb, jobb och åter jobb

åhh jag har en såndär jobbångest! fast jag har ett jätteroligt jobb (än sålänge) så brukar jag få det ibland och speciellt när jag vet att simon är ledig och bara glassar runt. men idag handlar det bara om fem timmar,
17;00-22;00. så får stå ut! ska snart packa ner allt och ta min cykel och cykla iväg!
juste på tal om cykel, simon när du läser detta lova att inte bli arg. men har glömt att berätta en sak, när jag lånade din cykel i måndags så råkade jag ha sönder den (A) den där jäkla växelvajern gick av, jag skulle bara växla och det gick skittrögt och sen small det! förlåt förlåt förlåt! haha jag får leta upp en ny till dig.

nu måste jag stänga ner här, uppdaterar nog någon gång på jobbet, annars hörs vi inte förens imon kväll då jag är ute hos simon.

ha en bra kväll alla!
<3

det går segt

sitter och bränner ner alla mina bilder på cd skivor, tänk att det ska ta en hel dag och göra det, sjuuukt!
men antar att det är så när man har många bilder, är ju tur att jag tog det en dag när det är fult väder och alla mina kompisar jobbar! kände att det var på tiden att göra de, då min dator helt plöstligt bara la av igår, testade att sätta på den igen men då stängdes den av igen, åhh! har inte ens haft den i ett år än och den är redan cepe. men som tur va fick ja igång den idag igen, och nu tömmer jag hela datorn på allt, så får vi hoppas den blir som ny!

har sovit hemma inatt, hos mamma och pappa! simon har semestar så han är i värnarp denna veckan och hjälper till med att måla om huset, 100 kr/ timmen är inte så dåligt :) så fiia sov hos mig i måndags så jag slapp känna mig ensam, (tack hjärtat,) mer sånna dagar! men igår hade jag ingen som kunde sova, och simon hade tagit med sig internet hem, så då kunde jag lika väl åka upp hit efter jobbet och sova här!
inatt sover syster hos mig, det ska bli kul! inte ofta vi träffas bara vi två!
imorgon jobbar jag dag, sen tar jag bussen ut till simon och hjälper honom med huset, är ledig på fredag!

nu börjar skönheten och odjuret på femman!
byeee

<3


lyckligast med dig

då var man på`t igen

Efter många månaders intensivt bloggläsande har jag nu äntligen skapat mig en egen, igen!
Denna gången ska jag nog gå in för det lite mer, och uppdatera lite oftare.
Har ju som mål att konkurera ut blondinbella, och då måste man ju ligga i :)

nu ropar magen efter mat
take care/ m.


RSS 2.0