eriks födelsedag

förlåt för dålig uppdatering idag, lovade ju även att skriva om eriks födelsedag igår.. men eftersom vi lånade grannens internet så stängde han av det. så kom inte in igen. men nu är jag äntligen tillbaka här, den goda nyheten är att simon och jag äntligen har fått internet till lägenheten, så räkna med mer uppdateringar här ;D förlåt grannen, för att vi snodde ditt i ca 2 veckor!

men tänkte berätta om eriks födelsedag nu!
det började med att vi åkte hem till honom på fredagnatten, (då han log och sov) vi lindade in hela hans bil i enchelaplast, ingen aning om hur det stavas, men sånt man använder till höbollar iaf, det vita! sen skrev vi massa saker på bilen, bla erik 20år! vi luftade även hans ena däck så han inte kunde åka därifrån på lördagen! vid vägkanten satte vi upp stora skyltar så alla kunde se att det fanns ett litet födelsedagsbarn där inne :)
vi åkte hem till affes föräldrar igen där vi tillbringade natten, jag och johanna fixade tårtan och sen gick vi och lade oss. efter att ha sovit i några få timmar var det dags att gå upp, åkte in till österbymo för att köpa lite ballonger och fixa lite inför dagen. erik ringde ett x antal gånger och undrade vad vi gjorde, tror han hade det lite tråkigt!  men då han minst anade så kom vi och överraskade honom, utklädda till lite olika grejer. vi lindade in honom i plastfolie och satte på honom en ölhjälm, målade honom även som en liten kattunge!
sedan fick han sitta där bak på affes flak när vi åkte iväg, gjorde lite olika saker med honom och tillslut började magen kurra, då åkte vi ner till österbymo igen och flötade i oss lite pizza! när vi kom tillbaka fick han sin present, en rymdraket!! han blev skitglad, men efter en timme stod raketen i stora lågor ;D det gjorde erik ännu gladare.

efter lite tårtätande och myspys, så bestämde vi vad vi skulle göra med kvällen. erik fick bestämma, och då blev det till att åka in till emma och erik i tranås på grillfest. en trevlig kväll som inte slutade lika trevligt, men så är det ibland. och allt löser sig alltid, om det inte gör det så blir det rätt bra ändå ;)



       

bilderna är klickbara,



nu blev det långt inlägg, läs om ni orkar. mer bilder finns på bilddagboken,
en lyckad dag med mkt skratt, det gillar vi! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0