Träning

Nu stressar jag lite, så det blir ett snabbt inlägg.
Snart kommer Lisa och hämtar mig, min personliga chaufför :) Sen ska vi hinna svänga förbi lindex innan träningen för jag måste köpa ett par strumpbyxor tills imorgon. Tror jag kommer köra på svarta för hudfärgat ser nog lite för kallt ut såhär års. Köpa nya strumpbyxor är något man gör nästan varje gång man ska festa, varför egentligen? jo, för jag har en förmåga att alltid ta sönder mina! Haha måste nog börja festa lite lugnare.
Planerna inför imorgon ser kanon ut.. Förlåt Rydsnäs, förlåt Johanna - my girl, om jag sviker er. Men vi får ta igen allt nästa helg tycker jag :) då är jag ledig, så vi kan hålla igång hela natten (det kommer jag inte kunna imorgon, för jag jobbar på söndag).

nu måste jag byta om, hörs senare!
Puss

Godmorgon, eller goddag?

Idag ringde mamma vid åtta och väcke mig! Då skulle hon ner till torget och köpa blommor till våra balkonglådor. "det gäller att gå upp tidigt så man hinner få några blommor innan dom tar slut"
Tur det inte är torgdag varje dag.
Sen åkte vi hem och planterade och fixade, så nu är i alla fall min blomlåda redo för vintern :)



Nu ligger jag i soffan och funderar över hur jag ska ta tag i mitt liv, eller hur jag ska utnyttja min lediga dag till max! Det är så konstigt för jag är så rastlöst och måste snart hitta på något, men ändå så är jag så trött att jag inte orkar röra på mig. Jag vet inte. Lisa ringde förut och frågade om jag skulle med och träna ikväll, och med tanke på att jag inte rört mig något denna veckan så tackade jag utan tvekan ja!
Sen ligger jag och väntar på att fisen ska höra av sig, jag har lite planer inför imorgon som jag vill att hon ska vara delaktig i. Just nu känner jag mig väldigt taggad till att gå ut och festa här i  tranås! Men som sagt, det kommer kunna ändras, ingen vet säkert tills jag står där på statt och skakar rumpa :)


.


Sandra, nu får du faktiskt ta och komma hem!
det är tomt utan dig & jag saknar dig.
















SNÖ!

Jahopp, igår skrev jag att det var frost ute och idag är det snö? Tiden vill visst inte vänta på att jag ska bli klar med att förbereda mig! Jag får paniiik, det går alldeles för snabbt!! Och nu måste jag dra upp det där igen om att jag gillar snö och massa så ni inte ska tro att jag är negativ mot just snö och jul och allt som hör till. Det är bara det att det kommer för tidigt, alldeles för tidigt. Snön ska vara vid jul, på julafton och vara till några veckor efter nyår, den ska inte komma två - tre månader innan jul.
Hur som helst förstör den mitt liv just nu, jag kan inte åka till Rydsnäs i helgen som planerat. Jag kan inte åka med min pojkvän till rydsnäs idag för den där jävla snön (ursäkta språket). Just för att jag ska jobba i helgen och i denna blixthalka och denna snön kommer jag inte kunna åka bil fram och tillbaka på den vägen! Så inatt får jag sova ensam.. men det är väl dags att vänja sig eftersom det kommer bli betydligt mer sånna här helger frammåt i vinter, åhh!
En bra sak just nu är att jag i alla fall kan använda min nya snygga vinterjacka :)

Sen har jag lite funderingar inför lördag, funderar faktiskt på att gå ut i tranås när det ändå inte verkar bli av att jag åker till Rydsnäs. Det var längesen jag var ute här, och det är ju faktiskt halloween! Tåls att tänka på, jag velar fram och tillbaka hela tiden och det kommer jag nog göra ända fram till lördag eftermiddag :) Den som lever får se. I så fall ses vi på statt troligtvist!

FROST!

Jag har inte hunnit förbereda mig för vintern än, varken fysiskt eller psykiskt. Och idag när jag skulle ta cyklen och åka hem från jobbet så var det massa frost på min sadel. FROST, redan? Och ännu värre, löven på marken hade också frost på sig så det var skithalt ute.. Böhö, inte redan! Halloween har ju inte ens varit än.
Jag gillar vintern, och jag längtar verkligen till julafton. Vintern är en mysig årstid, med tända ljus, en film och massa god mat. Men jag tror att vintern börjar komma lite tidigt iår, det var ju nyss höst? Det stod till och med i aftonbladet idag att det skulle kunna snöa i sydsverige (tror jag) natten mellan torsdag och fredag. Ge mig någon månad till att förbereda mig, snälla?

Hur som helst fick jag nästan lite panik när jag kom hem och insåg att det faktiskt var greys idag vid nio! Hur kunde jag glömma bort det, inte för att jag skulle kunna se det för jag har jobbat hela kvällen! Men jag hade kunnat bett mamma spela in det åt mig.. om jag inte minns fel så ska det gå repris på söndag och då får jag inte missa det!
Därför ska jag nu stänga ner här och kolla på några greys avsnitt på min box istället "som vanligt". Sen är det dags för mig att somna tidigt, för imorgon börjar jag nio och har en heldag, ända till halv sex! Sen blir det träning med Lisa efter det, och det ser jag verkligen fram emot :) Denna veckan ska vi inte ens prata om hur onyttig jag har varit!

Sov så gott mina vänner ♥


Att ta vara på dagen?

Är något jag verkligen inte gjort idag, och det ger mig ångest!
Hela dagen har jag liggat framför datorn och kollat på Greys,
förutom när jag bakade en chockladkaka till mig och Simon :)
Vart tog mitt nyttiga liv vägen?
nästa vecka, kankse då..

Nu ska vi göra lite mat här innan jag ska åka iväg till jobbet!
idag blir det biff, sås och potatis.
Puss och kram!

Vardagsrummet



Vårat nya soffbord, 799 kronor på Ikea!



Vardagsrumsfönstret, tre nya krukor! 149 kronor styck på någon affär här i stan!
blommorna är köpta på lantmännen, billigt och bra!



Nu väntar jag på att blommorna ska växa runt hela hjärtat, tyvärr tar det ju ett tag :)
Hjärtformerna är också köpta på lantmännen, 29 kronor styck.



Min andra blomma, 50 kronor på lantmännen!




22;49

Nu har jag kommit hem från jobbet, ätit lite och hunnit tvätta bort sminket, och kan ni gissa vad jag ska göra nu? Haha juste, jag tänkte lägga mig och kolla på ännu några avsnitt av Greys! Börjar få lite panik över vad jag ska göra när jag är klar med alla avsnitt, vad ska jag kolla på då!?
Hur som helst täntke jag uppdatera här lite innan jag blir osocial igen.. Idag försvann ännu mer pengar på kontot, böhöö jag blir lite ledsen! Vi har inte ens kommit in i november och jag känner mig redan fattig! Jag har sagt till mig själv att jag bara får handla nödvändiga grejern nu ända fram till jul. Lite av det är, ett gym kort, nya inomhus gympadojor och det kommer även gå åt pengar till Fiia som ska färga mitt hår på fredag. Nu måste jag hålla detta, för jag måste börja spara pengar.
Idag köpte jag i alla fall krukor till vardagsrummet, och gud så fint det blev :) Det är nästan ett helt annat rum. Ni ska få se bilder imorgon, för jag hann inte det innan jag var tvungen att åka till jobbet, och nu är det för mörkt. Men det och på bordet kommer imorgon!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen.. Godnatt!


Tisdag

Godmorgon på er.. här är det fullt ös för tillfället :) haha. Simon håller på att montera ihop vårat soffbord som ni kan få se bild på senare. Sen håller jag på att städa upp på våran balkong, för när vi flyttade in här så blev den våran "vet-inte-vad-vi-ska-göra-av-saker-plats". Så den har varit full med massa skit! Allt det ska ner till förrådet nu, för det har vi ingen användning av men det är ändå sånna saker som man inte vill slänga! Sen ska vi plocka ner alla vårjackor till förrådet också, och ta upp alla vintergrejer som är där nere, så som skor, jackor och vantar!

Lite senare idag, innan jag ska åka iväg till jobbet så ska mamma och jag plantera ljung i våran balkonglåda. Sen hoppas jag kunna åka och köpa mina krukor, och även plantera något i dom :) äntligen börjar det bli rätt bra i lägenheten, bara lite saker som måste köpas, men man kan ju inte göra allt på en gång! Det blir inte lika roligt då :)

Nehe, nu måste jag forsätta, puss och kram!

Så söt



Haha, hon är så sööööööt!

Jag jublar men min plånbok gråter.

Idag åkte jag, mamma och Simon till Linköping efter att jag slutat jobba. Jag har nog längtat efter denna dag i två veckor nu. Herregud, kan det vara så roligt att shoppa? Hur som helst, egentligen åkte vi dit för en anledning, och det var för att köpa min efterlängtade jacka, som jag nu velat haft i flera år. Kände att det var på tiden att låta den få bo hos mig, och ingen är gladare än jag :) Men sen är det ju så att man måste ju passa på att shoppa lite mer när man väl är där, och tyvärr blir det alltid lite för mycket. Jag som skulle spara till min nya mobil nu, det får jag nog skjuta upp en månad. Bajs! Istället har jag lite nya kläder att fylla gaderoben med, blev även en sväng inne på Ikea där det inhandlades ett nytt soffbord (behövligt) och sen massa annan skit som man alltid köper där men som också är behövligt.
Nu vågar jag knappt gå in och se hur mycket jag har kvar på kontot, en stor del av det ska iaf sättas över på sparkontot, för nu måste jag lära mig att spara pengar!

Lite av dagens inköp:



Två baströjor och en kofta från Gina
En lite svart väska från Monki



Två nya skor från skopunkten



Och tillsist, min nya älskling!! :)

myyyyyyys.

Just nu ligger jag i soffan, med tända ljus och en kopp varm oboy brevid mig! Om jag hade gillat te, så hade det stått det brevid mig istället, men nu är det så att jag inte gör det, tyvärr! Jag tror jag ska börja lära mig dricka te, det är som pricken över i, det blir mkt mysigare om man dricker te. Någon som har någon bra smak som en nybörjare kan tycka om får ni gärna tipsa mig :)
Hela dagen har jag legat här och kollat på greys. Är inne på säsong tre nu, jag hoppade över tvåan för den har Sandra med sig till filipstad och jag kunde inte hålla mig ifrån att sätta på trean. Jag blir så irriterad på att Derek och Meredith aldrig blir tillsammans. Jag vet att det är vad allt går ut på, men jag blir ändå irriterad, det ska ju vara dom!

Så det är så min söndag har sett ut. Nu väntar jag på att Simon ska komma hem så att vi kan åka till Ica och handla. Kylskåpet behöver fyllas på ordentligt. Sen efter det, en powewalk med Lisa!



Direkt från mina högtalare..

 
Melissa Horn - Som jag hade dig förut (med Lars Winnerbäck)

Sofia, lyssna på denna texten! Vissa ord stämmer så bra!


Lasse Lindh - Du behöver aldrig mer vara rädd

Jag måste göra något

Åhh jag vill göra något!
Idag har jag verkligen en sån dag då jag vill göra något!! Och det är inte varje dag man har det, så det är bäst att passa på :) haha! Nu har jag iaf rensat ut min och Simons gaderob. Det blev inte så jättemkt eftersom vi storrensade när vi flyttade hit, men några tröjor fick åka ut...
Jahopp, vad ska jag göra nu? Synd att inte affärerna är öppna idag, isf hade jag åkt och köpt krukor till vardagsrummet (som jag äntligen bestämmt mig för vilka jag vill ha) Sen skulle jag åka och köpa lite ljung och plantera i blomlådan på balkongen. Men nu går inte det, eftersom det är en tråkig söndag.
Så jag funderar på att baka lite scones, och sen åka till Ica och handla pumpor så att jag kan göra lite halloween fint här i lägenheten.

Men först ska jag kolla klart på idol, sen blir det nog scones. För min mage börjar kurra lite nu.


Ni har väl inte glömt att ställa om klockan?

Hej hej, nu är jag hemma i Tranås igen.
Orkar inte berätta vad som hänt i helgen, mer än att vi var ute i Eksjö och åt igår, det var mysigt!

Simon är och spelar bandy i vetlanda hela dagen, så jag ligger i sängen och funderar på vad jag ska göra idag.. Eftersom jag ska åka och shoppa imorgon så kankse det är dags att rensa ur min och Simons gaderob? Så det ska jag pyssla med nu i några timmar! Pusspuss

En present på jobbet

Idag när jag kom till jobbet så fick jag en present, eller inte bara jag.. utan självklart alla som jobbade idag :) Det var en låda och i den låg det en cd skiva "melodifestivalen 2008". Min dag kunde ju inte ha börjat bättre, och sen att man får in en kanonlön på kontot idag är ju inte heller helt fel (Det är ännu bättre än cdskivan). På måndag står det shopping på schemat med stora BOKSTÄVER! Gud vad jag längtar..

Nu snart ska jag hoppa in i duschen, sen ska vi tillbringa helgen ute i Rydsnäs igen! Eller i alla fall fredag - lördag. Så därför kommer det inte bli så mycket uppdatering här, så ni vet! Jag är tillbaka imorgon igen, eller på söndag! Hoppas ni har en bra helg, och njut om ni är lediga! HAHA för det ska jag göra, till max :) puss och kram ♥




Om någon undrar så släppte vi våra biljetter till melodifestivalen idag, det var därför vi fick en liten present :)

<3

Åhh, vad jag är glad!

Jag kunde gått upp vid tio..

.. men hade inte så mycket bestämmt idag så jag somnade om och vaknade för ungefär 20 minuter sen.
Har inga planer för dagen mer än att jag ska åka iväg och jobba vid fem. Jag hoppas Sandra hinner trycka in mig på en fika innan dess, men hennes dag såg rätt fullspäckad ut :) Hon åker till filipstad imorgon, och jag skulle gärna vilja träffa henne innan dess, men vi får se!

Tycker det är lite jobbigt när man har någon som ligger och sover på soffan, man kan ju inte göra något! Nu ligger jag i sängen och tänkte kolla på greys, och så kommer nog det se ut ända fram till 5. Jag hade behövt städa lite, men kan ju inte dra på dammsugarn när han ligger och sover. hmm. Simon säger att klockan är ju tolv, han får skylla sig själv. Men jag har lite svårt för det :D hahaha.

Jag är fast

Heldag uppe hos mamma och pappa, det tycker jag om :) Skönt att bli lite bortskämd ibland!
Sen åkte vi hem och då kom Jocke hit, han ska sova här inatt för hans lägenhet är inte fixad än.. något med värmen har gått sönder så det är iskallt i den så därför tillbringar han vissa nätter här :) Tror den skulle vara klar imorgon.

Nu ska jag lägga mig och kolla på greys, jag känner på mig att jag kommer synda ikväll. Jag som lovat mig själv att gå och lägga mig tidigt på kvällarna, och det har gått kanonbra. Men ikväll har klockan bara svissat förbi och klockan är redan elva? Och innan jag somnar så bara MÅSTE jag kolla på några greys avsnitt :) Så för att klockan inte ska bli för mycket så borde jag börja nu. Puss och kram!

Pics.









22 Oktober

Vaknade upp imorse av att klockan ringde vid nio, hade gärna velat vända mig om och somna om igen. Men hade lovat mamma att gå ut och gå med henne så det var bara att gå upp. Blev genast på bättre humör när jag såg det fina vädret, en riktig höstdag.

Nu sitter jag uppe hos mamma och pappa, har tryckt i mig lite frukost. Har lovat Simon att hjälpa honom att skriva ett CV som han måste ha till sin praktik. Visst tänkte jag, vi skriver bara av mitt gamla. Men nu är det borta? Jag har letat som en dåre och hittar det ingen stans. hmm! Får ringa SJ och fråga om dom har kvar mitt, hahah jag skojja bara! Vi får helt enkelt fixa ihop ett nytt! men jag tycker det är svårt..


Godnatt

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Greys anatomy. Gjorde en Sandra och beställde hem säsong 3 nu från cdon! Har redan ettan och tvåan innan, och det var ett tag sen jag kollade på dom.. så tänkte börja om från ett nu :) Se hur långt jag hinner innan trean dyker ner i brevlådan.

 

Godnatt, och sov så gott!
/m.

Blir ingen träning idag..

.. och det suger. Lisa kan inte för hon har så himla mkt i skolan, och jag hatar att träna själv så då hoppar jag den också :) Kan vara skönt att komma hem tidigt en kväll för en gångs skull. Kanske borde köpa ett shape up kort snart så jag kan hänga med Sandra, och nu när hon inte har något att göra på dagarna så kan vi gå och träna på gymmet dom dagar jag är ledig :) Vi får se om jag har råd med det denna månad som kommer, för det är så himla mkt jag vill göra för pengarna så dom kommer inte räcka! haha.

Nu måste jag gå och ta på mig kläder, tänkte faktiskt ta och gå till barngympan så får skynda på lite.
Puss och kram!


Lite förnyelse!

Som ni ser så har jag fått lite förnyelse här i bloggen :) Det är söta tjejen molly som gjort den åt mig.
TACK SÅ JÄTTEMYCKET!

Nu har jag tagit en skön powernap, somnade som en stock. Det tar på krafterna att gå upp fem på morgonen, antar att det är för att man inte är van? eller jag vet inte. skönt var det i alla fall.
Snart måste jag ställa mig vid spisen och göra lite mat till mig och min man. Man märker att månaden börjar gå mot sitt slut, för idag blir det makaroner och falukorv. och imorgon blir det nog makaroner och köttbullar :) haha. vi får ju lön på fredag som tur är, och denna gången blir det stor, ska bli skönt och slippa få dom där smålönerna! Pratade med mamma nyss och nu har vi bokat in att vi ska åka och shoppa på måndag! Snacka om att jag ska spendera pengar, det är det bästa jag vet och jag har inte fått göra det på en hel månad.. börjar få panik! Men sen ska jag även lägga undan en del för nu ska jag börja spara pengar, egentligen vet jag inte ens vad det är, haha men jag måste!
Nu, mat!

PS. Tack Sandra för sockerkakan, bland det godaste jag ätit :) .DS

06;57

Godmorgon på er.. är det någon vaken såhär tidigt? :) Själv har man redan jobbat i 50 minuter och nu börjar man känna att ögonen börjar bli lite tunga. Men det är så skönt och jobba såhär tidigt, för det är så lite folk här och telefonen ringer bara någon gång varannan minut ungefär, precis lagom!

Sandra, det blev lite ändrade planer imorse, jag ska inte upp till mamma efter jobbet.. Simon stannade hemma från skolan idag, för han ska laga bilen och massa skit.. orkar inte förklara allt här :) Men efter jobbet tänkte jag gå och lägga mig en sväng, men du får gärna komma o hämta boxarna när jag slutat eller när jag vaknat? slutar 12;30. Släng iväg ett sms när du vaknat och läst detta, så jag vet hur du gör :)

Nehe, nu måste jag gå och hämta lite vatten.
Puss och kram, skumbanan!


Min syster är bäst, eller mina systrar är bäst! ( hoppas dom läser detta :)

Min syster har en ny hemsida, och jag tänkte göra lite smygreklam :)
Den är under uppbyggnad, så allt är nog inte riktigt klart än..

http://djurpensionat.dinstudio.se/


En ledig dag snart, tack?

Äntligen har jag arbetat mitt åtta timmars pass denna veckan, rätt skönt att ha det på måndagen för då har man det gjort och slipper gå och ha ångest över det. Hur som helst var det pest och pina, egentligen går dom passen rätt fort.. men inte när man har jobbat helg för då känns det som man har suttit på SJ hela helgen utan att flyttat på sig.

Men även att jag har jobbat så har min helg varit sjukt bra..
I fredags blev det en lugn kväll hos Johanna och dom, men det var skönt med tanke på att jag och Simon skulle upp och vara barnvakt vid sju dagen därpå. Så tio i sju ringde klockan i lördags, och då var det bara att gå upp.. hur trötta vi än var :) Men det är roligt att vara barnvakt åt världens sötaste barn.. Vi åt frukost, kollade på tv:n, var ute och gick, hälsade på Johanna och dom. och sen kom emma hem och jag åkte iväg till jobbet. Skulle ha jobbat till tio, men eftersom det var så lite att göra fick jag gå redan vid halv nio och då var det bara att sätta sig i bilen och åka iväg till Rydsnäs. På vägen ut träffade jag på den största älg jag nånsin sett (har bara sett 3 live i hela mitt liv) Han ställde sig mitt på vägen och glodde på mig och självklart fick jag upp värsta tankarna i huvudet om att han skulle hoppa på bilen och äta upp mig eller något :) fick ringa till Simon och lipa lite, usch! På kvällen blev det fest iaf, och ärligt talat var det helt sjukt. Haha tur att det bara var vi där, annars hade nog folk undrat vad vi höll på med :) men sånt håller vi för oss själva, haha!
Söndagen innehöll filmen mamma mia, godis, pizza och jobb!





Sa jag inte att dom är världens sötaste? :)
Dock lite gammla bilder..


Matilda är tillbaka

Blir ett litet snabbt inlägg innan jag går och lägger mig, bara för att jag inte har uppdaterat något i helgen..
Jag trodde det skulle bli en lugn dag på jobbet idag, bara för att det var det igår! Men icke sa nicke, då är det ett tåg som kör av spåret uppe i Stockholm så det blir totalstopp! Och när något sådant händer, speciellt när det händer i huvudstaden så är det rätt många som blir drabbade. Ca 10 000. Detta kom ju lägligt, en dag som denna.. bakis, trött efter helgen och sur för att jag jobbar kväll.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3574385.ab

Nu ska jag sova, uppdaterar er mer imorgon vad som hänt i helgen och lite. Jobbar heldag så det blir inte förens jag slutar vid 19;00. Sov så gott, puss och kram!

Juste, kul att gina tricots webshop har öppnat nu :)

Alltid samma problem

Nu är det äntligen rent och fint här, och jag trivs som fisken i vattnet. Så fort det blir rent så blir man genast på bättre humör, och det gäller både mig och Simon. Han blev jätteglad när han kom hem och såg hur mycket jag hade städat :) Så han var duktig och tog badrummet, för det var det ända som var kvar då.

Nu har jag duschat, och håller på att välja kläder för kvällen. Varför ska det alltid vara samma problem? Hur mycket kläder man än har, så finns det ändå inget som passar. Antingen är det inget som man är sugen på eller så är det för fult, men om det är för fult.. varför har man kvar det då? Släng skiten.. men nej det kan man inte heller, för det kan ju vara bra att ha ibland. Och om jag skulle slänga ut allt jag tyckte var fult idag så skulle jag inte ha några kläder kvar :) hah.




Jag vill åka och shoppa..


Efter Simons träning åker vi ut till Rydnäs och kommer nog stanna där hela helgen, även fast jag jobbar. Imorgon jobbar jag kväll, ända till tio. Det känns verkligen hemskt att jobba till tio på en lördag. Men jag hoppas det är lungt så jag kan ta lite komp.
Nu ska jag packa ihop lite kläder, och eftersom vi kommer vara där ute i helgen kommer det inte bli så mycket uppdaterat här, kankse inget till och med. Så ha en bra helg!
PUSS OCH KRAM!!!


Äntligen helg

Mamma kom hit och väckte mig imorse, klockan halv tio? Herregud jag var helt död men hon tvingade ändå ut mig på en promenad :) det gillar jag. Sen åkte vi hem och åt lite frukost och planerade in när vi ska åka till linköping och shoppa! Åhh jag vill åka nu, har inte fått spendera pengar på en hel månad!

Simon kommer hem klockan fyra idag, och innan dess ska jag göra mat, duscha och städa hela lägenheten. Så jag får väl börja plocka iordning här nu, så jag får något gjort! Ikväll åker vi ut till rydsnäs som planerat, låter som det blir lite fest ikväll :)


Ingen motivation

Nehe, motivationen jag fick till att städa tappade jag lika fort som jag fick den. Så det blev inget med det! Ska försöka göra det imorgon, för i helgen ska vi (kanske) vara i rydsnäs och jag hatar att komma hem och veta att man måste städa. Jag är ju ledig imorgon, så någon tid måste jag nog ta till det :) Varför kan man inte försöka hålla rent hela tiden? Varje gång jag och Simon har städat så säger vi "nu försöker vi ha det såhär rent" men sen går det några dagar och tillslut står det ett diskberg i köket och kläder ligger slängda på golvet.

Simon har sovit sen klockan fem? Jag hoppas han sover hela natten för annars kommer han aldrig kunna somna om. Så nu ligger vi båda i sängen och jag ligger och kollar på SOS gute, ska försöka stänga av datorn nu och försöka sova lite också. Klockan är bara nio men jag skulle bli superglad om jag kunde somna nu.. Det betyder att jag kommer vakna tidigt imorgon och ännu bättre - jag kommer troligtvist vakna på bra humör :)

Nu ska jag stänga av här, hörs imorgon kompisar <3 puss och godnatt!

Får jag stanna i sängen hela dagen?

Usch, jag vaknade upp med värsta humöret förut, var nästan så illa att jag bara ville skrika rakt ut, och hade jag inte varit tvungen att åka iväg till gympan så hade jag nog stannat i sängen hela dagen! Men kan man blir mer än på dåligt humör när man vaknar upp och inser att lägenheten ser ut som en sopptipp. Nu är den nästan så stökig att jag inte ens orkar ta tag i det!!! åhh ge mig en hemhjälp nu, någon som vill tjäna en peng? :) Humöret beror nog dock inte bara på det, när jag blir irriterad blir jag det verkligen på allt! Det kan vara att Simon säger något fel, eller att det inte fanns någon pakering utanför våran lägenhet idag så jag var tvungen att ställa mig jätte långt bort? åhh! sen var jag nog lite trött och hungrig också, ingen bra kombination!
Haha nu låter det som det ser ut som skit här, men jag erkänner att jag är lik min mamma.. jag är välidgt pedantisk (stavning?) Så bara det står lite disk framme så tycker jag att det är stökigt. Så, så farligt är det inte .. bara nästan :)

Lisa och jag hoppade step upen idag, det är inte lika roligt pass på torsdagar och sen var vi båda lite sega, så vi tog en tio minuters promenad istället, alltid något :):)

Nu kollar jag på vänner och blir genast på mycket bättre humör.
haha man kan aldrig tröttna på det, även att man sett avsnitten tusen gånger.
Så jag täntke nu när jag är lite gladare så skulle jag börja röja här i skiten, hur tråkigt det än är!


Tack och lov att man inte börjar sex varje morgon!

Jag är trött, trött, trött så nu ska jag lägga mig och kolla på mina nya oth avsnitt som har laddats klart idag.
Sen ska jag sova ända tills Simon kommer hem.. min plutt <3


 




Jag kanske borde tänka om? fast jag orkar inte..

081014

Nu är det dags att säga godnatt, Simon har snott min dator ikväll och jag orkar inte sitta upp på hans och blogga och massa. Så därför blir detta sista inlägget för idag :)

Imorgon slutar jag vid två tror jag, och då kommer min älsklingsfiia vara här och vänta på mig! Det var verkligen inte igår, och jag tror inte att hon förstår hur tomt det är i mitt liv utan henne, det är ju trots allt du och jag! Jag har bestämmt att bjuda henne på pannkakor om hon vill ha :) sen ska hon och jag ut och utforska malins skog, eller heter det så? Mamma sa i alla fall att vi kunde testa att gå där för det var en bra skogsväg. Vi får se om vi kommer hem som vi ska. Skog är inte min specialltet precis :) Sen kommer Stina in till Tranås imorgon, ska försöka hinna träffa henne också, för det blir ju inte heller så ofta tyvärr.








Nu ska jag duscha, sen blir det sängen!
natti natti!



Om man nyss ätit och fortfarande är hungrig, vad kan det bero på?

Jag kanske borde ta tillbaka det jag sa innan, idag fick jag nog bevisat att jag inte är någon mästerkock i alla fall. Haha hur svårt ska det vara att koka potatis? Man är nog inte så duktig om man inte kan lyckas med det :) stenhårda är nog vad jag skulle vilja beskriva dom.
Simon och Jocke var så söta, de sa hela tiden "men matilda, såsen har du lyckas med. den är jättegod". Haha. Imorgon har jag bestämmt att laga pannkakor, det kan jag iaf :)

Äntligen är arbetsdagen över..

.. Och när jag kom hem så hittade jag Jocke liggandes på sovan, helt död :) han har sovit hos oss inatt, eller vet inte om man ska säga sovit, men han har varit här iaf. När jag och Simon gick upp imorse för att åka iväg till skola och jobbet så var jocke vaken.. Då hade han suttit vid datorn hela natten och spelat schak? haha vilken nörd. Nu när jag kom hem sov han iaf, men han vaknade rätt snabbt och sprang iväg till banken innan dom stänger. Han tyckte vi skulle städa här i eftermiddag för att göra Simon glad när han kommer hem :) herregud, det orkar ju inte jag! Tycker det låter bättre om han städar och jag lagar mat till mina pojkar. Idag blir det kotletter med potatis och sås, har aldirg gjort det innan så hoppas det blir bra! Föresten var köttfärsåsen igår skitgod! :) Jag kankse är en liten kock innerst inne?

En kul grej på som hände på jobbet idag var att jag fick in ett samtal, och jag såg att det var från tranås.. alltid lika spännande med dom samtalen eftersom det kan vara någon man känner. Inte så stor chans med tanke på hur grymt många vi är. Men idag hände det faktiskt, sorry ida om jag gjorde dig chockad. HAHA men kände nästan på mig att det var du, och sen när jag fick upp dig med personnummret så var jag ju tvungen att säga hej! :)

Herregud vad jag babblar på, nu måste jag börja med maten.
ikväll är det gympa och step up igen :) yipppie!

13 oktober

Nu ligger jag i sängen, tagit bort sminket och borstat tänderna. Som jag sa till Fiia innan i telefon, jag börjar bli duktig på detta nu. Klockan är ju tio och det är snart dags för mig att sova :) S.O.S familj börjar på tv:n nu så tänkte kolla på det innan. Herrgud vilka barn det finns, tur att jag varit en liten ängel ända från födslen ;) hahha. Jag hoppas inte jag varit så hemsk iaf.

Nu ska jag stänga av datorn, vi hörs imorgon efter jobbet!
08;00-14:30



Jag börjar bli duktig

Fast det är måndag, och fast jag har sovmorgon idag så gick jag faktiskt upp tidigt :) Jag börjar snart bli stolt över mig själv. fast lite arg blev jag när grannen började borra halv nio imorse? Herregud tänk på att folk sover??

Klockan ringde vid tio, och då tog jag mitt initiativ till att ta en powerwalk. tyckte att jag behövde det efter allt flöt framför tv:n igår :) haha, blev dock inte så lång, men bättre än inget. När jag kom hem gjode jag en stor frukost med ägg och allt. Sen började jag laga maten som jag ska ha med mig till jobbet, och som Simon ska äta när han kommer hem. Idag blir det Matildas egna köttfärsås och spagetthi. Köttfärsåsen äts på egen risk.. Det luktar gott iaf, sen får vi se hur det smakar :)

Nehe, nu börjar det blir bråttom här. Klockan bara rinner iväg.
Vi hörs ikväll efter jobbet mina vänner, puss och kram <3

Mamma mia

Jag säger bara en sak: sjukt bra!
& ni som inte har sett den, se den!



Nu ska jag kila bort till hemköp en snabbis
och köpa lite gott till ensam mamma söker!

En vanlig seg söndag hemma hos Simon och Matilda

Har nyss kommit hem från mamma och pappa, Jag och simon var bjudna på middag dit idag :) Det var så gott så jag åt så mycket att jag mådde illa efteråt.

Denna söndag ser ut som de flesta.. Ska snart lägga mig och kolla på mamma mia filmen, alla säger att den är jätte bra så jag har faktiskt höga förväntningar på den :) Sen vid åtta är det ensam mamma söker, och det får man absolut inte missa. Sen vid nio, börjar filmen se upp för dårarna på fyran! Så det är så min söndagseftermiddag ut! Slapp och skön. Ska nog åka och köpa lite godis som jag kan ha framför tv;n också, det är ju faktiskt fortfarande helg :) haha.

Mitt och Simons "vanliga" söndagsmys får vi skjuta upp till imorgon istället. På söndagskvällarna brukar vi alltid fixa iordning något gott och kolla på de tre andra avenyn avsnitten som släpps på internet. Men det brukar ju inte vara såhär mycket bra på tv;n då. Så det hinner vi nog inte med idag :)

nu är det dags för mamma mia, pusssssssssssssss!


Matilda & Sandra kväll

Ikväll är det våran kväll! vi ska servera på en fest, och det ska bli så roligt :)
Nu sitter jag här och väntar på att hon ska höra av sig, och jag hoppas hon gör det fort för jag börja få ångest vad jag ska ha på mig! Hoppas hon kommer innan jag hinner byta, för annars kommer jag bara ångra mig :) haha!

Vi får se hur kvällen slutar, antagligen i sängen med både ben och fötter som värker!
ha en bra kväll mina vänner, PUSS

Varför går helgerna så fort för?

Jag hinner ju inte med allt jag vill göra :)
Det är redan lördag eftermiddag nu, och snart är denna helgen slut. Lite tråkigt tycker jag. Man har så mycket man vill hinna med när det är helg, träffa alla, festa, göra lite nytta, och massa mer. Men det är lite svårt att göra allt när helgen åker förbi snabbt som ett X2000 tåg (arbetsskada).

Igår var det iaf jätteroligt och trevligt, Oskar är en såndär kille man kan sitta och skratta åt hur länge som helst. Och när han skrattar så skrattar alla andra, och en av dom är Johanna. HAHA då skrattar man ännu mer för att hon skrattar så jäkla roligt, och för att hon kan verkligen aldrig sluta :) det gillar jag! förstod ni något av det jag skrev nu? haha, mycket skratt blev det iaf!
Men jag tror inte riktigt det var resturangens dag igår. Först blev det fel vid beställningen, så sex av oss fick sitta och vänta på våran mat och när alla andra nästan ätit upp kommer dom och säger att det blviit fel och om 8 minuter kommer våran mat. Sen när vi väl fick våran mat, så hade tre stycken av oss beställt fläskfile, och då var allas tre frysen i mitten? så då fick dom vänta ännu längre på att få någon mat. Och sist men inte minst skulle de bjuda på efterrätten pga alla misstag.. Då beställde de flesta av oss bananaslipt. Men efter ca 5 minuter kommer de ut igen och säger att bananen är slut så vi får beställa något annat :) haha, det var droppen! Men god mat hade dom iaf, tror nog bara de hade en dålig dag.




Sebban posar som vanligt :)



så gåre när man får vänta på maten.

Idag gick jag upp tidigt, för att hänga med Johanna när hon skulle tävla i Nässjö. Jag har aldrig varit på någon hopptävlig så det var roligt :) dock lite för kallt! haha. Det var inte så stor tävling eftersom Johannas häst bara är 3,5 år. Det var faktiskt första gången hästen tävlade och hoppade. Men det gick jättebra tycker jag :) Sen tävlade Johanna en till häst, som inte heller har tävlat och hoppat förut, och det gick bra med den också :)






Rydsnäs

Simon har åkt till Surte idag på träningsläger med bandyn, och jag har tagit mitt pick och pack och åkt till älskade Rydsnäs. Ikväll ska vi ut och äta i jönköping, en avskedsmiddag för oskar som åker till australien snart. Så alla håller på att göra iordning sig här :) tänkte bara uppdatera er lite, så blir ett kort inlägg. Ha en bra fredag så hörs vi imorgon eller inatt igen!

Juste, vaktmästaren hann komma innan jag hann hoppa in i duschen, så jag kunde duscha i lugn och ro och nu luktar faktiskt toan gott :) skööönnt...

Godmorgon

Det lönar sig väldigt mkt med att gå och lägga sig tidigt har jag märkt :) Igår gick jag och la mig nästan direkt efter jobbet,  runt elva tiden, och idag vaknade jag redan vid halv tio. mycket duktigt av mig, bara jag håller detta nu.

Har precis slängt i tvätt i maskinerna, och så har jag hunnit springa bort til hemköp och köpa mer tvättmedel.. Nu håller jag på att koka ägg, kände att det var dags för en ordentlig frukost idag, fredag och allt! Sen tänkte jag gå och duscha och göra mig fredagsfin.. men jag vet inte om jag vågar :) För igår fick mamma (äntligen) tag på vaktmästaren i vårat hus. Han hade inte tid att komma igår, och han kunde inte säga när han kunde göra det heller. Men mamma lovade honom att han kunde gå in med sin nyckel om vi inte var hemma (vilket är ifs bra). Men tänk om han kommer när jag står i duschen och så är det ingen som öppnar och då går han in. usch! jag vet inte vad jag ska göra :) haha! Bäst skulle ju vara om han kom nu innan, för då slipper jag oroa mig för det och sen så slipper jag hålla andan och stressa mig igenom duschen! Jag som tänkte raka benen, kommer säkert skära mig och massa! Någon som kan komma och hålla vakt åt mig annars? haha. I-landsproblem är vad det är :)

Uppe hos mamma och pappa

Usch vad jag är trött, jag måste börja med att gå och lägga mig tidigt på kvällarna.
Idag ringde mamma vid nio och väckte mig, hon frågade om jag skulle med att gå en sväng. Så jag hoppade upp ur sängen, klädde på mig och fick i mig lite frukost innan hon kom och hämtade mig. Det är skönt att komma upp tidigt, problemet är bara att jag skulle tvätta idag, men nu blir det inte av eftersom jag är här. Så nu måste jag upp tidigt imorgon igen, då jag hade bestämmt mig för att få sova ut lite, icke sa nicke. Nu måste jag ställa klockan imorgon igen :(
Vi tog 2,5 uppe i illenskogen. Gud vad mycket jobbigare det är när man går i terräng än när man går på asfalt. Nu känner jag mig nyttig iaf så jag kan slänga i mig ett stort lass med potatismos!

love




Jag älskar att vara ledig

Förstår ni hur mycket jag längtar till helgen? det ska bli såååå skönt. Har jobbat i sju dagar i sträck snart, och om jag ska vara ärlig så spyr jag på det. Jag tycker om mitt jobb, men det får vara måtta på det. Och denna veckan har varit hemsk med utbildning och allt. Imorgon är det dags för ett kvällspass iaf, känns ändå rätt skönt när jag fick reda på att Helle skulle jobba samtidigt :) sen är jag äntligen ledig fre-lör-sön! behövligt!

Ikväll har vi haft myskväll, först hängde jag med Simon och Sille ner till skapa reklam för att sätta på lite klistermärken på våran bil. Blev inte så bra, men kommer bli bättre när Simon hittat ut ett nytt märke, då ska det göras om! Tur att man kan ta bort det hur lätt som helst. och vet ni? jag fick faktiskt skriva dit mitt namn också, haha i rosa. det gjorde min dag, tack älskling <3. Sen åkte vi hem hit och gjorde tacos, och nu sitter de som två nördar fram guitarr hero. Synd att du skulle på hockey ikväll Sandra, hade sett fram emot att äta kvällsmat hos dig! Har ju inte träffat dig på år och dar!! Men lördag, då ses vi äntligen :)

Tänkte slänga in lite uppdate om vårat badrum också, och har egentligen inte så mkt nytt att komma med.. mer än att det luktar kloak så fort man öppnar dörren. Jag och Simon tänkte kolla på det lite idag, men vi kan knappt vara där inne utan att spy, haha så det gick inte! Har skickat iväg ett mail till våran fastighetsmäklare eller vad det heter och frågat om han kan ge oss nummret till vaktmästaren. Att det ska vara så jäkla svårt att få tag på ett telefonnummer till någon som har med denna fastighet att göra? och går man in på hsb.se så finns inte ens tranås med som kommun, nehe har inte hsb några lägenheter i tranås? hur kommer det sig då att vi bor i ett!!!!! Åhh jag blir så arg, det ända nummret vi har fått går till nässjö och när man ringer dit så säger dom att vi ringt fel och att de inte kan fixa det rätta nummret till oss. Nu hoppas jag verkligen de svarar på mailet, så vi kan få detta fixat. Annars kommer jag bli arg :) Jag saknar min spegel, att göra iordning mig.. och speciellt att sitta på toa i lugn och ro. utan att behöva stressa ut och nypa efter luft :) haha!

Gud vad jag babblar på, nu borde och ska jag sova!
Imorgon har jag sovmorgon men ska ställa klockan ändå, har bestämmt att jag får sova ut på fredag istället! Imorgon ska jag upp till mamma och pappa och äta innan jobbet. Mamma ska laga min älsklingsrätt; ungstekt falukorv med potatismos, min mamma gör det bästa potatismoset i världen.


Våran lägenhet har blivit en kloak?

Haha, det stämmer! Våran lägenhet har nästan blivit en kloak, eller inte.. men det luktar som så! Jag förstår inte vad som har hänt. Igår morse städade jag vårat badrum, jättenoga! Jag skrubbade både med en dyna och tandborste, gnudde i varenda liten vrå. Det luktade så gott och det blev jättefint :) Sen gick jag ner och hämtade tvätten i tvättstugen, då hade jag några handdukar och en badrumsmatta kvar i maskinen, och eftersom min tvättid var slut så var jag tvungen och ta upp det och hänga det på tork här. Hängde en handduk och mattan inne på toan, sen åkte jag iväg till jobbet.
När jag kom hem igårkväll så så var dörren stängd in till badrummet, och jag tyckte det luktade lite äckligt. Öppnade dörren till badrummet och möttes av en hemsk lukt. Tänkte inte mer på det eftersom jag trodde att det var den blöta handduken och mattan som luktade lite äckligt eftersom dörren var stängd och luften inte fått ventilera. Men imorse när jag vaknade kom jag upp och kände en ännu hemskare lukt där inne, luktade på handduken och mattan men det var inget fel på dom, luktade nytvättat. Så jag trodde att Simon hade gjort nummer 2 där inne innan han åkt till skolan.
Jag öppnade dörren så det skulle vädra ut och åkte sen till jobbet.. Vid fem tiden kom jag hem en liten snabbis innan gympan, och då berättar Simon att när dörren stått öppen hadde lukten blivit ännu värre, och då hade den spridits sig till hela lägenheten, herre gud! Nu är dörren stängd och resten av lägenheten har vädrats så nu luktar det "vanligt" igen :) Undra vad det kan vara? säkert något stopp i avloppet eller något? Imorgon måste Simon få tag på vaktmästaren så han kan fixa det åt oss, haha!

Oj, vilket långt inlägg om vårat badrum! Verkligen intressant, VERKLIGEN!
Haha, skriv upp detta mina vänner :)

Det är typ det ända som hänt. Har suttit på en utbildning hela dagen, en utbildning i kundbemötande. Tycker inte det gav så mkt, och att sitta i 8 timmar och bara lyssna gör så att informationen går in i ena örat och ut i andra. Tur att det var den sista nu på ett tag, så nu ska jag gå och lägga mig och sova, imorgon jobbar jag hel dag, sen får vi se hur kvällen ser ut.. vet bara att vårat badrum måste bli fixat. För jag kan knappt gå in där :) sov så gott, natt natti! ♥

Godnatt

Nu ska jag krypa ner i sängen, ny duschad i rena sängkläder, finns det något skönare?
Tänkte försöka sova lite nu, för imorgon är det tisdag och det innebär att jag har utbildning hela dagen, och jag dör om jag är så trött imorgon som jag var förra veckan. det går inte! Simon är och tränar, och han kommer inte hem förens efter elva. Hoppas jag hunnit somna då för det är så mysigt när man vaknar av att han kryper ner brevid än :)

Imorgon är det som sagt utbildning hela dagen, sen efter det är det gympan. Så vet inte när jag hinner uppdatera, blir imonkväll eller något, hörs då mina vänner! Sov så gott!

Tvättid

Nu har jag slängt i min första maskin tvätt, eller det var ett tag sen så det är snart dags att gå och ta ut den.. Tror inte jag hinner all tvätt idag, så jag skrev upp mig på torsdag också! Medans jag väntar på att tvätten ska bli klar hade jag tänkt att städa lite här hemma. Men jag fastnar bara framför datorn hela tiden.. när jag lagt i nästa tvätt måste jag börja, och det första jag ger mig på är badrummet :)

Idag jobbar jag tre till nio, skönt att inte jobba till tio iaf, det är hemskt jobbigt.
nu ringer klockan, och det tyder på att tvätten är klar!


Pussel; farligt beroendeframkallande

I helgen började jag och Lisa lägga ett 1000 bitars pussel, det var skitsvårt så vi kom inte så långt mer än att lägga kanterna. Nu ligger det på vårat köksbord, och så fort man går förbi så stannar man till och försöker hitta en bit som passar. Nu har jag och Simon suttit i snart två timmar, och det är lite beroendeframkallande, så fort man sätter sig så kan man inte gå därifrån :) det är roligt med pussel, varför gör man inte det oftare? Ska nog åka upp till mamma och pappa och se om vi har något där hemma som vi kan börja lägga när vi är färdiga med detta! Ända nackdelen är att vi inte kan sitta och äta mat vid köksbordet, utan framför tv:n istället, men det klagar väl ingen på? :) haha

Nu ska jag försöka slita Simon ifrån pusslet så ska vi lägga oss och kolla på andra avenyn.
imorgon jobbar jag kväll, IGEN! så det blir att ställa klockan för imorgon måste jag tvätta lite kläder.
Sov så gott ♥

Juste, vet ni hur länge Simon sov idag?
till kvart i fyra? var tvungen att väcka honom innan jag åkte till jobbet.
annars hade han väl sovit ännu längre, herre gud!

Godmorgon på er

Vart har helgen tagit vägen? Jag hinner inte med längre, dagarna går så sjukt fort..
Jaja, idag känner jag mig nästan bakis, är så jäkla seg! Kanske beror på att jag inte fått så mkt sömn i helgen, + att jag har jobbat på det också. Ser verkligen fram emot nästa helg, då jag är ledig.
Igår var det mkt bilåkande, men det var väldigt roligt :) Först hämtade jag och Lisa några Tranåsbor ute i rydsnäs, vi stannade där en snabbis innan vi skulle skjussa in tjejerna till stan. Så fort vi kom in till stan skickar Simon ett sms att vi skulle hämta dom vid tjugo över ett. Eftersom klockan var halv ett då så var det bara att åka till Eksjö så fort vi lämnat av dom. I Eksjö blev det lite mat på knäckten, och pratande med massa människor, så kom inte därifrån förens kvart över två eller något. Då fick Simon, Jojje och Kalle för sig att vi skulle på efterfest i Rydsnäs, och eftersom jag och Lisa inte hade någon tid att passa så tackade vi ju inte nej. Hemma hos Calle var det livat, rydsnäs ungdomsgård! :)
Efter att ha varit där i någon timme så åkte jag, Simon och Lisa hem till Tranås igen. Det var så skönt att lägga sig i sängen, och både jag och Simon slocknade på en gång.

Simon sover fortfarande, och jag ligger i sängen också. Hade nog velat ligga här hela dagen, men eftersom jag ska jobba vid fyra måste jag snart gå upp och piggna till lite. Magen börjar kurra nu också, hoppas vi har något gott att äta :)

I love rock and roll


jag bara klagar, var glad istället?

Blä, blä blä!
Jag vill inte åka och jobba.. för det första så hatar jag att jobba kväll, och för det andra så hatar jag att jobba helg. Och just idag, på en LÖRDAG råkar det vara så att jag jobbar både kväll + helg! jag har ingen motivation att gå och jobba idag, kommer sitta och klaga på allt och alla känner jag :) men min taktik är att jobba på effektivt för då går tiden mycket snabbare.

Sen är jag lite sur också för att Johanna, Sebban och alla ska festa i Rydsnäs idag, och jag kan inte vara med 
:( När det för en gångs skulle är en rätt stor fest där, så jobbar jag! uhh så roligt. Om jag och Lisa har lite tråkigt hade jag tänkte att vi kunde ta den svängen förbi, var ju en hel vecka sen jag träffade alla, och ja.. man saknar dom faktiskt :) Sebban har flyttat in hos Johanna och dom nu, och han har lovat att jag ska få sova över hos honom nästa fredag, för Simon ska på bandyläger och jag vill inte sova ensam. så de så!

nu borde jag göra iordning mig, blir myskläder som vanligt på jobbet.
Knappt några som är där under helgen ändå, så ingen som bryr sig :) haha.


En stor smäll, klockan tre på natten i lilla Tranås!

Om det bara var vi som hörde den stora smällen inatt vid tre, så måste ni sova med öronproppar och ta hundra sömntabletter. Jag, Simon och Jocke som tillbringade sin natt här låg och sov tills det kom en sån enorm smäll så hela lägenhetshuset vibbrerade, och fönstrena skakade. Jag har aldrig hört något liknande och alla tre bara hoppade upp ur sängen. Larmet började gå på Simons bil som stod ute på gatan, vi alla tre inbillade oss det värsta.. Jag trodde tåget hade kört på en bil eller något (Ja, så jäkla stor smäll var det.) Jocke trodde att Simons bil hade sprängts i luften eller något, haha vi hade ingen aning! Men något vanligt var det inte iaf, för vilken jäkal smäll det var.

Efter att ha stått i lägenheten och kollat på alla grannar som kollat ut, så ringer Jocke polis. Vi skulle ju aldrig kunna somna om vi inte visste var det var som hade hänt, och Simons bilalarm stod och tjöt men vi vågade inte gå ut heller ifall det var någon där. Hur som helst så hade polisen fått in ett x antal anmälningar om detta. och han bad oss gå ut och kolla bilen, och se oss omkring och om vi inte hittade något skulle vi höra av oss igen. Vi tog mod till oss och gick ut :) haha! Simons bil stod som tur hel och fin kvar, så vi tog den och åkte en sväng. Men vi såg ingenting.

Efter ett tag kommer brandbilen med syrener på, och eftersom jag har två killar i bilen som var så nyfikna på vad det var, så åkte vi efter den! Den stannade till vid ett hus på andra sidan järnvägen, precis vid sobel. En brandman kom fram och pratade med oss, och sa att vi skulle stanna kvar tills polisen kom. Det var ett sådant hus som det är två lägenheter i, en på uppevåningen och en på nerevåningen. Hon som bodde på uppevåningen hade kommit ut, och jag tycker så synd om henne. Hon måste asså hoppat hundra meter upp i luften när det small, för det gjorde ju nästan vi, fast vi bor 300 meter ifrån.
 Då trodde både polisen och brandmännen att någon troligtvist hade kastat in något i lägenheten under, en bomb eller vad som. Det hade sprängt ut alla fönster och när de lös in med ficklamporna så låg allt huller om buller. Polisen kom fram och tackade oss för vi anmält det, och han sa till oss att vi fick stanna om vi ville, men eftersom klockan närmade sig fyra så var vi alla sugna på att åka hem och sova :) Vet inte hur det gick sen, och vad som orsakade det, och om det ens var där det hade sprängts. Men det lär man ju läsa om i tidningen! Men en sån stor smäll, har jag aldrig varit med om i hela mitt liv, och vill nog inte vara med om det igen heller. Kan inte förklara hur högt det var, men brandmännen sa till oss att till och med larmet på Holavdesgymnasiet hade gått på, och det ligger ju en bit därifrån!

Vad är det som händer med lilla Tranås?


En lugn och skön fredagkväll

Nu sitter jag ensam i lägenheten, Lisa och jag skjussade hem Louise precis, sen åkte Lisa hem för hon ska upp tidigt imorgon. Ringde Simon och bad honom komma hem, jag hatar att vara ensam när det är mörkt ute  :) 
 
Jag och Lisa tränade förut, och efter det åkte vi hem hit och lagade mat, tacopaj! Blev såååå gott, så det måste vi göra fler gånger. Sen brände vi lite musik tills imorgon, funderar lite på vilken bil vi ska ha.. Simons är roligare, men trång. Lisas är så snygg, och jag älskar den + att den är rymlig. Men det är en stor familjebil, och det är inte så roligt att köra :) vi får se hur många gånger vi måste åka, ska ut rätt mkt tranåsfolk i eksjö så vi tänkte att vi kunde vara snälla och köra lite. Sen kanske Simon och dom ska ut i eksjö nu, så det blir att hämta dom där också!

Nu kommer Simon hem, så vi ska krypa ner i soffan och kolla på en film eller något!
Hoppas ni haft en bra fredag, vi hörs imorgon, puss och kram <3



Visst ser den god ut? :)


Com hem nisse.

Nu har det varit en nisse här och kollat på vårat bredband, det var visst inte bara vi som hade problem med det i huset. Simon ringde på jobbet och berättade att han skulle komma vid tre, så jag skulle hålla mig hemma. Jag ringde Lisa på en gång och bad henne komma till mig för jag ville inte vara ensam med honom.. hur ska man bete sig? bjuda på kaffe? haha jag vet inte :) Nu har han iaf varit här och Lisa har inte dykt upp än, gick fortare för honom att vad jag trodde.. Han kollade på vårat internet, startade om det, berättade lite om vad som kunde orsakde det eftersom vårat internet såg kanonbra ut,  Sen gick han! Tog ungefär 5 minuter, så det var skönt :) Var lite nervös att han skulle babbla på om massa som jag inte skulle förstå, och sen skulle jag upprepa allt för simon.

Innan han kom tog jag en powernap, hade gärna velat sova 2 timmar till. Men var tvungen att gå och plocka iordning i lägenheten. Kan ju inte se ut hur som helst när man får främmande!
Hade en grymt jobbig dag på jobbet, och jag antar att ni kommer kunna läsa om det i tidningarna imorgon eller något, så därför orkar jag inte gå in på det. När jag började vid sex imorse och vi öppnade telefonkön var det 144 personer i kö på två sekunder? helt sjukt med tanke på att det bara brukar vara en varannan minut som ringer. Är helt slut efter alla samtal så jag orkar nog inte prata med någon i telefon idag. Fick en sån huvudvärk så jag gick till sängen direkt när jag kom hem och somnade som en stock.

Nu kom Lisa, så vi ska upp till henne en sväng :) Ikväll ska vi träna, de ska bli såå skönt! älskar det.
hörs ikväll, pusss och kram <3

Dags att krypa ner

Nu är det dags för sängen, tänkte kolla lite på lyxfällan innan jag släcker!
buhu jag vill inte gå upp imorgon  :(

sov så gott mina vänner <3
imorgon är det helg, yes yes yes!

20:40

Vet ni vad som är så grymt gott? baguetter som man värmer i ugnen, med ost på och ett glas oboy till :) Har lagt in tre stycken i ugnen, så väntar på att det ska bli klart nu :) Simon har åkt iväg och tränat, så sitter ensam och kollar på SOS Gute.. sen hade jag tänkt att lägga mig, för imorgon börjar jag redan vid sex. Sen ska jag och Lisa träna på eftermiddagen eftersom vi var så lata och hoppade över stepen idag.

Sen har jag inte så mkt mer planer i helgen, mer än att jobba! Imorgon ser det ut att bli en hemmakväll, med mat och filmtittande. och på lördag jobbar jag först kväll, sen kommer Lisa hit och vi tänkte laga lite mat.. Simon ska på klassfest så vi har lovat honom att hämta honom ute i Österbymo på natten :)









Rosorna hade slagit ut upps hos mamma och pappa, så fint!

Ledig dag..

.. och då passar jag på att tillbringa min dag hos mamma och pappa. Tur att mamma jobbar nästan likadant som mig, annars hade jag haft panik när ingen är ledig dom dagarna jag är ledig! Vi ska snart äta lite sen ut och gå en sväng. Ikväll blir det barngympa som vanligt, sen får vi se om vi kör step upen efter, beror på hur Lisa känner sig efter sin vandring :)

nu kommer pappa hem från lunchen, så nu ska vi äta!
uppdaterar senare, eller när jag kommer hem ikväll :) pusspuss


Onsdag

Godmorgon.. klockan är redan ett snart, och jag har inte gått ur sängen än! Får lite ångest när jag tänker på hur mkt jag skulle hunnit med om jag gått upp bara några timmar tidigare. Men nu är det inte så, så jag får väl ta igen det imorgon när jag är ledig :) Jag börjar inte förens halv sex ikväll, så jag har fortfarande några timmar på mig att hitta på något. Tänkte faktiskt äta lite frukost nu, och sen gå ut och gå en sväng.. jag har så svårt för att gå ensam, det är nog bland det tråkigaste som finns! men idag har jag inget val, för ingen är hemma denna tid! Sen tänkte jag rensa ur min strump och troslåda, när jag var i ullared köpte jag massa nya strumpor och trosor så in med det nya och ut med det gamla :)

Ägnar en liten tanke till Lisa också, som är ute och vandrar idag tills imorgon med klassen. Hon ska sova i tält inatt och dom där vandringarna är inget jag längtar tillbaka till, fy vad man led när man låg i sin sovsäck och skakade av kyla.



En bild från en av våra vandringar, detta är när Stina råkade knuffa i Linus i vattnet innan vi skulle i kanoterna :)

RSS 2.0