snart borde grannarna börja undra?

Jag har haft en mysig kväll framför tv:n med massa glass. Har legat och kollat på en prinsessas dagbok 2 nu, fick ett litet ryck mitt i filmen och började plocka iordning i vårat sovrum, tog bort alla kläder, packade upp kuddarna vi köpte idag och jag började även att dammsuga, snart borde grannarna undrar vad jag håller på med när de hör att någon dammsuger halv tio på kvällen? :) Det är roligt när man får sånnadär ryck, då går det för en gångs skull fort att städa!

Simon har inte kommit hem än, trodde inte inventering tog så lång tid! Så någon mat blev det inte ikväll och inget myspys heller :( hoppas han kommer hem snart för nu börjar det bli lite ensamt, och jag som ska sova snart för jag börjar tidigt imorgon! Jag ska nog gå och tvätta bort sminket och se om han dyker upp.. tänkte läsa i min bok ikväll som jag lånat av Sandra den heter "Klockan 10:31 på morgonen i khao Lak", handlar om en man som förlorade både sin fru och sina två barn i tsunami vågen!

Sov så gott, älskade läsare!
/ M.

Kalla fakta, del 1

Sitter och kollar på kalla fakta nu, handlar om arboga.. morden på Max och Saga. Jag blir så berörd, hur kan man bli så psykisk sjuk att man slår ihjäl två små söta barn? Jag förstår ifs inte hur man kan mörda någon, men hur kan man kolla in i ett barns ögon, le lite och sen slå tills barnet inte andas längre!

Det är så sjukt och jag fattar ingenting, hoppas Max och Saga har det bra där dom är nu!
Forsättning följer nästa vecka! På fyran, 19:20!
<3


Du är inte den du var, den tiden då det var vi!


Åhh mitt älskade internet

MITT INTERNET ÄR ÄNTLIGEN TILLBAKA :)

Och jag njuter av varje sekund, när som helst kan det försvinna så jag sitter och håller tummarna att det stannar förevigt nu, haha! Jag säger bara en sak, beställ aldrig bredband från Com hem för det suger.. Fungerar aldrig som det ska. Det har legat nere hela helgen och jag har nästan fått panik, när man inte har något behöver man det som mest!

Idag har vi varit i Linköping med Simons föräldrar, vi hängde mest med för att vi inte hade så mkt planerat.. Som Sandra sa, det är riktigt Ikea väder ute idag, så sant som det är sagt :) Handlade lite småsaker till lägenheten.. kollade även en extra gång på vårat kommande tv-bord och nu har vi nog bestämmt vilket det blir!
Ikväll ska vi laga lite mat och ta det lungt, Simon är och inventerar på Willys nu och jag har fastnat framför tv;n. Bring it on går på trean, och den är alltid lika bra :)


Ps, i love you

Har varit en mysig kväll med mkt prat, om allt mellan himmel och jord :) Jag och lisa hämtade upp Sandra när hon slutade jobbet, och då hade vi efter mkt om och men äntligen bestämmt vad vi skulle äta. För mig och Sandra blev det kinamat och för Lisa som är lite pippligare blev det en kebabpizza. sen köpte vi även med toblerone glass hem, som inte alls smakar toblerone :)
Sen har vi suttit vid mitt köksbord och pratat ända tills nu, vi har precis skjussat hem Sandra! Jag och Lisa tänkte sätta på filmen ps. i love you nu. Får hoppas jag håller mig vaken hela filmen, vilket inte är så troligt. Haaha!

Hoppas ni haft en bra fredagskväll, och njut av er lediga helg.. Det ska jag göra :D
puss och godnatt läsare <3



Myskväll med Lisa

Idag och imorgon är Simon på bandyläger i Skillingaryd, så Lisa och jag tänkte ha lite myskväll här i lägenheten! Vi sitter just nu och planerar på vad vi ska äta för gott och även vilken film vi ska se på senare, jag håller på att tankar hem ps. i love you! Så det lutar mot att det kommer bli den.. har hört att den ska vara bra :D :D

Idag har jag och Sandra varit över allt och lite till, känns det som! Vi skulle åka till Jönköping för att Sandra skulle pierca sig. Det började med att vi åkte fel så vi tog svängen över Aneby dit :) Sen när vi kom dit shoppade vi lite och sen skulle vi leta efter en piercinbutik, men vi orkade inte leta så länge så vi tänkte att vi åker hem över Eksjö så kan hon göra det där. Men då hade de ingen tid förens på Tisdag, så hon får vänta några dagar till.
Sen ringde Sebstian och frågade om jag ville göra honom sällskap på stan, så vi gick där fram och tillbaka i våra små butiker och försökte leta efter något snyggt till honom. Det blev en plattång, och två tjocktröjor! Får åka till linköping över någon dag istället, lite mer utbud där :)

Dagens shopping:



ett par stövlar från skopunkten, 399 kr
ett väska från vero moda, 275 kr


Min babe

Måste säga grattis till min bästa kompis
som äntligen tagit sitt körkort idag!
Jag är så stolt över dig älskling :)




GRATTIS!


Tråkigt inlägg

Hej Hej!

Ligger äntligen i sängen, och jag måste skriva ÄNTLIGEN med stora bokstäver.. Har längtat efter detta hela dagen! Vaknade verkligen på fel sida imorse och på köpet försov jag mig så jag kom försent till jobbet. Idag har varit irriterad på varenda kund, kan man inte tänka lite själv? åhh! Och det passade verkligen inte att ha min första choachning eller hur det stavas, det menas att vi spelar inte tre samtal sen kommer jag och min handledare att sitta och lyssna på det och sen kommer han berätta hur jag skulle göra istället och vad som var bra! Kan tala om redan nu att det kommer komma upp en hel del synpunkter men idag kunde jag nästan inte hålla mig när kunderna beter sig som tio åringar, åhh jag blir nästan irriterad av att tänka på det, haha!

Har tänkt att uppdatera flera gånger från jobbet, men kände att det inte var någon ide för det skulle vara ett idiot inlägg som jag skulle behöva ta bort sen! Tur ändrades mitt humör när jag kom till barngympan, alla barn får mig på så bra humör :) och det var lika roligt idag och jag längtar till nästa torsdag (jag jobbar på tisdag och kan inte vara med då). Tyvärr höll inte glädjen så länge för när jag kom hem blev jag så irriterad för att det ser ut som jag vet inte vad i våran lägenhet, och jag hatar att ha stökigt omkring mig :S hahha. Nu borde jag sova för jag hoppas verkligen jag vaknar på bättre sida imorgon!

MIN ÄLSKLING ÄR BÄST I VÄRLDEN, PUSS TILL DIG*

Ett paket på posten

 Detta är vad som innehöll sig i mitt och Simons paket, två burkar vax av märket fudge och även torrvax från Schwarzkopf och heter Osis dust it. Burkarna tillhör självklart Simon och torrvaxet tillhör mig. Jag har hört att om man har livlöst hår som jag, så ska det vara skitbra och ge volym som håller i sig. Har inte testat det än men jag litar på alla andra och tror på det stenhårt!



Finns att köpa på lyko.se, Bra priser och väldigt snabb leverans!

är det jag som äger hästen?

Jag känner mig helt nere idag, känns nästan som det är jag som äger hästen.. Men är kankse för att jag är en djurvän eller för att jag tycker så synd om Stina och Julia. Det är så hemskt när man ser en häst med så mkt energi och en ryttare som bara vill ut och tävla, och så går det inte för ett jäkla knä! Det är inte rättvist!
Jag kommer aldrig kunna skaffa några husdjur för jag klarar verkligen inte av något sånthär, och jag är en sån känslig person. En såndär person som man egentligen inte får vara, när någon kompis gråter och man ska trösta så börjar jag själv gråta, bara för att hon är ledsen :(

Dagen började inte bra heller, det första vi såg när vi kom dit var två killar som gick med en livlig häst in i ett bås med plankor runt, och brevid stod det en stor röd konteiner. Ena killen hade en spruta i handen och jag och Stina kollade snabbt på varandra.. De ska avliva hästen. vi hörde ett dunk och sen gick killarna ut som att inget hade hänt och stängde igen, sen låg hästen där under iaf de 5 timmarna vi var där!  Det gick en ilning genom hela ryggraden och jag förstår inte hur man kan göra det? de gör det så känslokallt också, ifs är det väl vana men ändå!
Men sen kom vi in och såg ett sånt gulligt föl, han hade så långa ben och staplade sig fram, åhh vilken gull ♥ Då glömde vi bort det hemska ett tag...

Sammanfattning på dagen kan förklaras såhär: Ledsamt!
(och en sak till, det där om att jag skrev att jag inte skulle kunna skaffa något djur, det stämmer inte! Hur hemskt det än är när det händer något sånthär, kommer jag inte kunna hålla mig :) vill ha en hund snart!!)


Jobbig dag

Egentligen orkar jag inte uppdatera, men gör det ändå! Skriver lite fort innan jag ska åka och jobba, som jag inte alls är sugen på! Men det gäller bara 5 timmar så får stå ut.. Har varit en jobbig dag idag, men många tårar. Själv gråter jag bara för att det är synd om Stina och för att alla andra gråter, men om man bortser från det hemska så har det varit underbart att träffa Stina, har så roligt med den tjejen, och snart kommer jag ut och äter tacos hos dig i dina snygga tacoskålar ;)

Skämt och sido, men som ni förstår så gick det inte så bra hos veterinären idag! Delight har en knäskada som kommer ta ett år att läka, om det ens kommer bli läkt! Eftersom jag inte riktigt är en hästtjej förstår man nog inte hur tufft ett sådant besked är.. Efter det började de att prata om att Stina skulle ta kontakt med försäkringsbolaget om att ta bort henne. Då brast det och nästan för mig också, jag stod där med Delight och nöp mig i magen för att tårarna inte skulle börja komma! Det kommer inte hända, men däremot funderar Stina på att göra ett föl på henne, och det tycker jag låter som en toppen ide :) Sen när vi kom hem så skulle vi berätta beskedet för min moster och mina kusiner (som är fodervärdar) på Deligth. Då kom det ännu mer tårar och alla hade verkligen hoppats på att det skulle sluta med ett lyckligt besked idag, icke sa nicke!

Nu måste jag få i mig lite mat innan jobbet kallar, uppdaterar mer när jag kommer hem!
(om jag orkar)

Tisdag

Om man skulle orka gå och duscha snart? Känner verkligen inte för det och jag har ju fastnat framför en prinsessas dagbok som går på trean nu, går ju inte och missa :) Funderar på att duscha imorgon bittit innan Stina kommer, för imorgon ska jag nämligen hänga med Stina till mantorp och kolla om hennes häst är frisk. Inte för att jag är så hästintresserad men det ska bli kul att få umgås med henne lite! Så klockan 07.30 kommer hon och hämtar upp mig, men det kan jag stå ut med!

Det var skitkul på barngympan, och det känns kanon bra! Alla barnen är så söta och duktiga och man blir så lycklig när man ser deras glada små söta ansikten lysa upp då de klarat av en sak.. Roligast ska nog bli när vi åker ut och tävlar med dom, om det nu blir någon i höst :) När jag kom hem så satt Simon, Ekedahl och Östh här och spelade poker, idag igen! Jag som skulle sova tidigt idag, kommer säkert inte komma i säng före 12.. Försöker få Simon att vinna massa pengar så att han kan köpa ett par nya gympaskor till mig ;) Ibland måste de få skämma bort sin flickvän lite och idag har jag faktiskt lånat ut min dator till honom hela kvällen! hihi

Lägger in bilder på vad paketet innehöll så fort jag får tillbaka min dator!

Barngympa

Vilket tråkigt väder det är ute, man känner att hösten är på väg.. Jag tycker hösten är mysig, man tänder ljus, lagar god mat och kryper ner i soffan med ett täcke och film! Men det kan vara så i någon månad sen kommer jag nog vilja ha sommar igen, eftersom jag är en sommarmänniska :)
Lisa kom och väckte mig idag, vissa har tur som går i skolan och slutar klockan 10.00.. så nu sitter hon och spelar Guitarr hero här, jag ska göra iordning lite sen ska jag upp till mamma och hämta lite räkningar och även försöka tvinga Lisa att vi ska ta med lite grejer från huset hem till lägenheten, börjar sakna min kläder och även lite småsaker som är nödvändigt!

Ikväll börjar barngympan, har inte berättat om det än! Men jag, Lisa och Louise ska börja träna en grupp småbarn i gymnastik. Det ska bli skitkul, även om jag inte kommer kunna vara med så många gånger eftersom jag jobbar kväll ibland. Men idag drar det iaf igång så klockan halv sex ska vi dit och träffa barnen :) Längre fram i höst kommer vi även åka och tävla, gud vad roligt!

Nu ringde det på dörren, man blir nästan lite rädd när det ringer eftersom det inte är så många som kommer på besök. Men det var brevbäraren som lämnade mitt paket som jag väntat på. Jag och simon har beställt lite hårvårdsprodukter och jag måste nästan testa det på en gång, iii! Visar vad paketet innehöll senare, måste sminka mig nu!

PUSSOCHKRAM!


...

Nu ger jag upp, det vill inte alls som jag vill idag? åhh jag får panik.. Måste nog koncentrera mig mer och sätta mig in lite, är lite svårt när dom skriker här ute! Men nu ska de gå hem, så jag ska äntligen gå och lägga mig! Är ledig imorgon, så otroligt skönt att få sova lite, ska dock inte sova bort hela dagen. Det är så tråkigt när man vaknar och inser att det nästan är dags att gå och lägga sig igen! Det blir lätt så när man är ledig, men inte imorgon för då har jag en blogg att ta hand om! (om jag orkar)

Godnatt <3

Bloggen är under uppbyggnad

Eftersom ingen vill hjälpa mig med att fixa en design till min blogg, så får man fixa det på egen hand :) Sille var iaf snäll och lärde mig hur man använder photoshop, så nu ska jag klara av att göra min egen header i forsättningen.. Men jag ser att det är mkt smått som måste fixas! Får se hur länge jag orkar sitta och pilla med det ikväll, annars kommer det se lite lustigt ut här ett tag :)

Tack Sille!

Dålig uppdatering, idag igen!

Grymt grymt dåligt, jag vet! Men har inte haft en ledig stund idag, och har inte kunnat smita iväg heller för att uppdatera lite. Dagen började med att jag försökte gå upp 2 timmar innan jag började, dvs vid 7. Tänkte att det skulle vara skönt att ta det lungt och kunna plocka iordning innan man var tvungen att ge sig iväg.. Tyvärr klarade jag det inte utan somnade om tills jag var tvungen att stressa iväg! Sen har jag tillbringat hela min dag på jobbet, jag trodde faktiskt inte att jag skulle längta tillbaka till skolan, men gud vilken frihet det var :3

Direkt efter jobbet åkte vi och handlade mat, vi handlade för ett helt fotbollslag men eftersom jag tycker det är så tråkigt att handla så försöker vi handla allt på en gång så vi slipper handla flera gånger i månaden. Bara hoppa in lite snabbt när mjölken eller något annat är slut :) Tror vi måste köpa en större kyl och frys snart? för vi fick knappt plats och ändå känns det som att vi inte har något hemma.. En rostfri kyl och frys med inbyggd ismaskin skulle passa perfekt, tåls att tänka på :D

Såhär ser det ut i vårat vardagsrum nu;



Ekedahl och Sille är här, så Simon har snott min dator och sen sitter de där alla tre och spelar poker, haha! Jag låser in mig så länge här i sovrummet. Blir ju ändå uppdaterad om hur det går hela tiden, och så är det ju så med poker att ena stunden går det bra och andra stunden inte, så det är ett jäkla liv. Grannarna tror väl vi har bjudit in hela Tranås BOIS på kafferep!

Älsklingen var trött imorse

'


Det är väl försent och fjäska nu?

Är det bara jag, eller är det inte försent att fjäska för lärare nu? Det skulle man ju göra när man gick i skolan och inte när man tagit studenten! Men vet inte ens om du är värd att kallas 89 för det du gjort är så grymt barnsligt så jag mår nästan illa! vi skrattar åt dig, du är så jäkla patetisk! Nu ska jag inte lägga ner mer energi på dig för jag vet massa som du inte vet! HAHAHA!

Så.. var tvungen att skriva av mig lite, fick reda på en sak nu ikväll som en tjej har gjort.. Trodde faktiskt inte tjejer i vår ålder var sånna, men hade visst fel! Nu ska vi lämna det, för det ska inte få förstöra min kväll :)
Förlåt för dålig uppdatering men internet har legat nere hela dagen, och det har resulterat till att jag hunnit med massa! Efter jobbet började jag storstäda hela lägenheten, såg ut som en bomb hade landat här eller något! Men nu blänker det och luktar gott.. Sen fick jag för mig att tvätta både kläder, sängkläder och handdukar, så nu är allt nytvättat och det luktar också gott. Ska bli så skönt att lägga sig i en nybäddad säng ikväll, det måste nästan vara bland det skönaste som finns?
Sen kom simons föräldrar + bror på besök, de hade med sig ostkaka och glass, ett bra slut på min dag fast jag inte tycker om ostkaka.
 
Nu har jag kokat lite soppa och ska bädda ner mig framför en film,
undra om det går något bra på tv ikväll? brukar väl vara det på söndagar :)

världens bästa..

Sitter och väntar på att Simon ska komma hem, han har varit ute med sin bror i Värnarp hela kvällen när jag jobbat. Jag tycker det känns så ensamt att gå och lägga sig själv så därför sitter jag och kämpar med att hålla ögonen öppna. Egentligen borde jag sova för längesen för imorgon börjar jag tidigt!

Sandra ringde förut, hon är på Lasse idag och hon ringde upp när våran låt kom.
Det får mig att vilja vara där ännu mer, men nästa sommar.. då står jag längst fram och kysser karln ;)
haha jag skojja, men nästa sommar då är jag där och ser honom!




Tack för du förgyllar mina dagar älskling!
Vad hade jag gjort utan dig? :)


LW

Här sitter jag på jobbet och drömmer mig bort lite i LW tankar, skulle så gärna vilja varit i Linköping ikväll och se kungen! Men istället sitter jag här, ensam på jobbet.. Det är faktiskt väldigt ensamt, Linda som skulle jobbat med mig blev sjuk så hon har åkt hem och nu sitter det ingen mer här där jag sitter :) jag vill åka hem!! haha..


Lars Winnerbäck - Kom änglar

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...

Hoppas ni får det bra ikväll, alla som är där!
Två timmar kvar, sen slutar jag, yeeäj ♥

Godmorgon

Jag och Simon har varit och handlat lite god frukost nu som vi snart ska trycka i oss. Klockan är redan halv tre och jag börjar jobba om en kvart.. Tror jag ska införa en lag om att det är förbjudet att arbeta på helgerna, för det är verkligen pest och pina!

Igår var det kanon, roligt att träffa lite människor som man inte träffar så ofta och jag är så glad för Hannah och Sofia! Fatta vad det kommer vara med om, och hur underbart de kommer ha det på de vita stränderna vid det knallblå havet? Åhh vad jag blir sugen på att ta en sista minuten snart, nu när hösten börjar komma!
Jag säger som Sandra sa igår, nu är det starten på allt.. det är nu alla börjar åka ifrån Tranås och snart är det bara jag och Sandra kvar här! Lite tråkigt måste jag faktikst säga, och jag tycker ett år är så lång tid!

Nu måste jag stressa lite, för snart måste jag åka!
uppdaterar senare :)

Avskedsfest ikväll

Efter en lång arbetsdag, faktiskt den längsta hitills.. så är jag väldigt taggad för avskedsfest ikväll! Problemet är dock vad jag ska ha på mig? Fast man har en full gaderob så har man alltid samma problem! Och hur mkt nytt man än köper har man aldrig några kläder ändå! hmm :) blir nog väldigt enkelt ikväll tror jag!
Aja, värdinnor för kvällen är Sofia & Hannah. De ska nämligen ut och se världen på söndag i 6 månader och jag är grymt avundsjuk, varför har jag inga planer på såntdär? Svaret är rätt enkelt, innerst inne är jag en tråkig Svensson som helst av allt tycker om att vara på mark där man känner igen sig! Hahah gud vag jag låter tråkigt, men det är så sant! men däremot är jag grymt sugen på att åka utomlands och se världen men för mig räcker det i högst tre veckor! sen skulle jag sakna alla här hemma för mkt och längta hem! neej 6 månader är inget för mig, men jag är glad för deras skull, att de äntligen får komma iväg :D

Nu ska jag börja rota igenom hela gaderoben efter kläder och sen sminka till mig lite,
för om en timme kommer Amanda plutt och hämtar upp mig!

Ha en bra fredagkväll mina vänner <3

En mamma dag!

Idag har jag haft en rejäl mamma dag, en mysig dag som inte var planerad för fem öre! Blev väckt på min lediga dag av att mamma ringde och frågade om vi skulle åka någonstans med hennes nya bil, och jag som inte skulle träffa Lisa förens i eftermiddag tackade inte nej!
Vi planerade att åka till Mobilia men när vi väl kom dit så var nästan alla affärer stängda? de höll på att bygga om överallt, så vi bestämmde att åka till IKEA istället. Jag säger tur att det är löning på Måndag, för där spenderades pengar. haha! Köpte hyllor, burkar, kaffekoppar och allt möjligt till lägenheten! Det  är så kul när man kommer hem och får packa upp :)




Vi köpte även lampa och krukor till sovrummet! så nu är det fönstret klart!
(jag vet att lampan är sne, och det gröna är gardiner och inte tapeten, för er som undrar)




Sen blev det även lite shopping också!
En t-shirt från Gina - 129kr
och en stickad kofta från Bik Bok - 399kr

Mina ben värker och jag är helt slut! så därför ska jag bädda ner mig i sängen och sova nu! Imorgon blir det avskedsfest för Hannah och Sofia, roligt :)
Sov gott <3

Powerwalk

Nu är det dags att hämta upp Sandra som slutat jobba, sen ska vi ut och gå en sväng! Hoppas på den vanliga rundan, den är perfekt. Lagom lång och rätt rolig :) om en runda man går kan vara rolig?
Men det är skönt att gå ut en sväng, ett perfekt träningssätt som passar mig.. Man tränar samtigt som man får frisk luft och kan prata lite skvaller med sin bästa.

Då är det dags att ta på sig träningskläderna, hörs sen sötnosar!





Mina fina blommar mamma köpte till mig
på torget i fredags.

En del människor är roliga..

Jag hade en kunde på jobbet idag, som jag skrattade åt länge sen :) Hon blev inkopplad till mig och ringde åt sin son som va 25 år, han hade nämligen beställt en resa med oss på söndag mellan Stockholm-Göteborg för han skulle hämta upp lite saker i Gbg. När han väl hade kommit dit så såg han att det var mycket mer saker än vad han trodde och som kvinnan så fint beskrev det "det är helt omöjligt att ta med allt på tåget, isf får ni sätta in en till vagn". Hon berättade att hon hade bestämmt att skjussa sin son istället, men då kommer vi till problemet.. Han hade bokat in sig på en ej ombokiningsbar biljett och då går det inte att avboka den, det går verkligen inte göra något åt den, tyvärr i vissa fall.
Hon tjatade om att vi skulle göra ett undantag för hennes son, eftersom det var så synd om en student att få betala så mkt.. och han hade varit så duktig och bokat så långt i förväg för att få ett bra pris och allt vad hon försökte med.

Tyvärr inte, det går helt enkelt inte, köpt är köpt!

Det tog två timmar ungefär sen får jag in ett liknande samtal, hörde på rösten att jag kände igen tanten men kunde inte placera det ända tills hon drog upp allt om hennes son som skulle hämta grejer i Gbg.. Haha! Hon var envis för hon försökte ännu en gång och det är så roligt att när vi sitter hur många som helst och tar in samtal, så får jag henne två ggr :) Kan iaf säga att samtalet slutade på samma sätt som innan.. Självklart är det synd om killen, när han är fattig student och allt, men det står klart och tydligt när man bokar att juste den biljetten inte går att avboka och det måste ju gälla alla, även fattiga studenter.

är jag verkligen vaken?

Äntligen har jag slutat jobba.. Idag har det verkligen varit pest och pina! Kunde inte sova inatt. jag låg och vände på mig i säkert två timmar innan jag somnade första gången, sen vaknade jag flera gånger hela natten och så var det ända tills klockan ringde vid sex! jag är så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna, så nu ska jag sova, HEJ!

22:35

Har precis kommit hem från mamma och pappa. Mamma är så stolt för att hon har fått hem sin nya bil idag :) Hon har nog åkt förbi storgatan 150 gånger idag tror jag, och varit lite här och där! Är så glad för henne skull, som hon har längtat, haha! Simon och jag åkte till ica en snabbis också och handlade lite ost och bröd, vårat kylskåp är så tomt nu, bara en vecka kvar sen kommer löningen, wääj vad den är efterlängtad :D

När jag loggade in på msn förut så såg jag att Aleksejs var inne, det är en av killarna från barnhemmet i Lettland! Det var första gången på väldigt länge som vi pratade och det är så skönt och roligt att få reda på att det går bra för alla.. Han berättade att han fått jobb i Riga och har varit där hela sommaren hos en familj, alla andra barnen har varit i Frankrike hos sina familjer hela sommaren.
Han berättade även att vi nog inte skulle kunna gå till "the scary house" mer, det var en lada där vi tillbringade våra kvällar med killarna, och det var så mörkt och läskigt så därför fick det de namnet. Vi kunde inte gå dit bara för att han hade fått flytta till Cesvaine (en stad som ligger utanför barnhemmet) där han nu bodde ensam. Åhh man blir så glad över att höra att det går så bra för dom :) De hade också börjat renovera hela barnhemmet nu, och han berättade att allt skulle bli så fint och bra! Och det behövdes verkligen, eftersom taket var borta lite här och där, och golvet hade de fått pussla ihop.

Nu vill jag bara dit ännu mer och hälsa på alla, han tjatade hela tiden och frågade när vi skulle komma! Eftersom vi lovat att komma tillbaka så längtar nog dom lika mkt som oss! Han frågade tom om vi inte kunde komma redan denna månaden, men eftersom det bara är ca två veckor kvar blir det nog lite svårt :) men till hösten ska vi försöka att komma.

Jag måste betala våran kryssning nu som vi ska åka på i september,
det skulle vara betalt tills imorgon så ska göra det på en gång!
Hoppas bara man får ledigt från jobbet nu, annars blir det lite jobbigt :)

PUSS&KRAM SKUMBANAN!


Tisdag

Godmorgon.. Kan tala om för er alla att det är en mycket gladare matilda som vaknade upp idag :) det beror nämligen på att jag och Simon bestämmde något igår, som jag hoppas blir av. Kommer inte berätta något för nån innan det är bestämmt så det är ingen ide ni tjatar. Men om ett x antal månader så kankse, kankse..
Ska upp till Mamma och Pappa efter jobbet och prata lite med dom om det, och sen ska jag även hämta lite grejer som fortfarande står kvar på mitt tonårsrum. Mamma hade varit snäll och plockat iordning allt, jag har även en hel gaderob där uppe. Det är grymt mkt kläder så jag fattar inte hur jag ska få plats? Min gaderob här är nästan full.. Men ändå är det inga kläder jag vill slänga, fast jag levt utan dom i ca 2 månader! Dagens I-lands problem :)

Nu är det dags att ta på mig kläder, jättekul att ha en hel vecka framför sig + helg! usch då.

..

Efter att varit trött hela dagen, är jag nu ännu tröttare!
Får hoppas en roligare matilda vaknar upp imorgon :)

<3

ta vara på dagen

Precis vad jag inte har gjort idag,
jag har legat i sängen exakt hela dagen och fått tvinga mig
upp när magen började skrika efter frukost och när lukten i
sovrummet började bli förstark så jag var tvungen att hoppa in i duschen.

Om en timme börjar jag jobba, och jag orkar inte!!
Vad är det med mig idag, jag orkar ingenting!
Hade helst velat ligga kvar här och sega.
Jag borde egentligen göra något att äta innan jag måste
ge mig av, frågan är om jag ens orkar göra det? 

 


Skolan imorgon

Men inte för mig, tyvärr!
Simon ska börja skolan igen, han ska läsa någon ett års linje så han blir svetsare. Han är så nervös inför imorgon så jag undrar om han kommer kunna sova något inatt :)

Jag vill också börja skolan, jag kommer ihåg när man satt där i aulan och man skulle få reda på vilken klass man skulle hamna i. Man kollade runt på alla och undrade om just vi skulle bli klasskompisar. Jag kom ihåg när man satt där i klassrummet med nya klassen, och man tänkte "undra vilka jag kommer att umgås med"
Då visste jag inte att jag skulle få tillbringa 3 år med världens bästa klass! Som man aldrig mer får tillbringa sina vardagar med..
Alla dagar vi har skrattat, gråtit, bråkat och nästan hatat varandra, alla dagar saknar jag! åhh om man ändå kunde spola tillbaka 3 år och få börja om från början!

Ne, nu måste jag rycka upp mig, istället för att sitta här och lipa
så får jag ta tag i det och fixa en klassfesta snart!

Let's have a party, yää yäää yä!


Matilda + Rihanna = SJÄLVKLART!

Jag har hört några gånger att jag påminner om Rihanna, men nu var det ett tag sen.
Men igår på 30 års festen kom det på tal igen, var ett x antal människor som kom fram
till mig och sa det när de satte på Rihanna - Umbrella på stereon.

aa jag vet inte? lite likheter finns kankse :)
har typ inga bilder på datorn eftersom alla ligger nymera på skivor,
men några hittade jag och ja, ni kan bedömma själva!
Lättare för dom som sett mig i real life!








.. jag lever på det i alla fall ;)
vem skulle inte vilja vara henne?
ibland har jag turen att få vara det, eller hur sandra? haha

Dålig uppdatering här på bloggen

Det har varit grymt dålig uppdatering här på bloggen under helgen, men vi har varit ute på landet och då är det inte så smidigt att blogga. Därför gottgör jag er med att berätta hur min helg såg ut i stora drag, läs och njut:

;DDD

Fredag: Jag gick hem efter jobbet, och när jag passerat halva storgatan stöter jag på mamma som tvingar med mig till torget för att köpa lite blommor. Men så länge hon bjuder tackar jag inte nej :) så jag fick med mig ett par som står på vårat matbord nu, ser faktiskt trevligt ut. När jag kom hem satte jag blommorna i vattnet och plockade i lägenheten och lagom tills jag var färdig kom Simon hem från jobbet.. Han gick raka vägen in i sovrummet och somnade, och jag gjorde nästan desamma. Det verkar varit en tuff vecka för både två, vi sov i nästan 4,5 timmar??! gör en normal människa det? Johanna ringde och väckte mig som tur var, så jag slängde mig i duschen och sen var vi tvugna att åka ut till Rydsnäs för vi skulle snart på sexpartyt! Kvällen var kanon, och efter sexpartyt åkte vi till pizzerian för att avsluta kvällen med massa ömo människor!

Lördag: Sov länge, sen åkte vi ner till Erik och Emma och hälsade på lite. Klockan gick och vi var tvugna att åka hem för att göra iordning oss till kvällen för på schemat stod det 30 års fest i Motala, hos Simons syster! Kvällen bestod av mat, lek, dans, sång och mycket mer som en 30 års fest ska innehålla!

Och efter två sena nätter innehållande fest är man rätt sliten idag, vi sov länge och sen har vi gått runt och segat hela dagen. Åkte hem från vänarp för ett tag sen och nu har Simon åkt och tränat. Kvällen ser lugn ut, Simon skulle köpa med sig mat hem och jag ska gå och lägga mig tidigt för imorgon är det en nya arbetsvecka!

nu ska jag kolla på film <3


Fredag

Godmorgon sunshines!

Här sitter jag på jobbet och väntar på att kön ska börja komma, än sålänge ringer lite folk då och då och det är skönt :) Men när man inte har något att göra går tiden så sakta. Nu klagar jag för det, sen när kön kommer, kommer jag klaga för det :) att man aldrig är nöjd. Tur att Linda jobbar samtidigt, annars hade jag dött här av uttråkhet!

Ikväll ska jag och Johanna på sexparty, så jag och simon åker ut till han när han slutat jobba!
Skönt att spendera helgen på landet, där trivs jag :)

Hej Hej

Fullt ös, medvetslös!
Inte riktigt, men dagen har gått i ett så har inte hunnit uppdatera något..

Jobbade 07:00-14:00, sen åkte jag direkt efter jobbet till gotteriet där Sandra och Stina satt och väntade på mig :) Vi snackade skit över en lunch och jag kom på hur mycket jag saknat dessa människor, hihi! Sen var Stina tvungen att åka hem och jobba så jag och Sandra forsatte hem till mig, där vi satt och nördade som två idioter framför bilddagboken och massa bloggar och uppdaterade varandra om vad det fanns för nyheter, (och ja, ni får kalla oss nördar) för efter ett tag kom vi på oss själva! Så vi bestämmde oss för att ta tag i våra egna liv istället för att leva oss in i andras. Vi började med våran årliga träning, och nu får vi se hur länge det håller, men att börja med en timmes promenad är en bra starta. Om det inte hade varit Fredag imorgon så hade jag gärna gått ut då me, men nu är jag upptagen imorgon och Sandra jobbar!

Sen kom jag hem och möttes av svärmor och svärfar som var på besök. De fixade våran dammsugare som har sugit så jäkla dåligt på senaste, och det förstår både jag och Simon att den inte suger så bra när påsen är full och hela röret är fullproppat med skit! Opps, det var nog ett tagsen den påsen blev bytt :) och jäklar vilken skillnad det blev, nu är det mycket roligare att dammsuga, så tror jag ska göra det lite efter jobbet imorgon bara för att :D

Imorgon börjar jag 6, och jag skulle fått cykla till jobbet. Men Linda är en sån ängel så hon kommer och hämtar mig innan jobbet, och sen får jag gå en härlig promenad hem! så nu borde jag snart tänka på att sova lite, eftersom klockan ringer 5 imorgon!

PUSSSPUSS

En lägenhetsdag

Hela dagen har spenderats i lägenheten med mamma, sen kom även pappa när han slutade jobbet. Ibland längtar jag hem lite, till mitt hus som jag levt hela mitt liv i, till mamma och pappa! Till mitt tonårsrum, som det numera står några kartonger i. Men det är även så otroligt skönt att bo med min sambo, att allt här är vårat och att varje dag vet jag att jag får gå och lägga mig tillsammans med min älskling!! Tror det är en vanesak, man vänjer sig att leva utan mamma och pappa, och varför ska det bli så stor grej av det? jag kan ju träffa dom när jag vill, tar 5 minuter med bilen och ca 20 om man cyklar.
Lägenheten är perfekt, det är ett stort plus! men det är fortfarande mycket kvar att göra, och mycket som ska köpas innan allt är färdigt.. men när allt är klart tror jag verkligen det blir kanon :)

Idag har har vi hunnit med mkt, tvättat alla fönster inför hösten, satt upp gardiner i köket, någrar draperi och 4 ljuslyktor. vi har även fixat klart gardinerna i vardagsrummet.. nu ska bara sovrumsgardinerna upp och jag måste köpa lite krukor och växter, sen är nästan allt klart :) men självklart finns det alltid nått man måste köpa!

Imorgon börjar jag vid sju, och slutar två. Sen ska jag på stan och fika med sandra och stina! Hann inte träffa henne idag som planerat eftersom allt i lägenheten tog längre tid än vad vi trodde, så det får bli imorgon istället ;*

Freeday

Exakt så stårt det på mitt schema idag :)
och denna lediga dag är verkligen efterläntad måste jag säga.

Jag sova ända tills mamma ringde och frågade om jag ville komma upp och äta pytt i panna med dom idag, Gratis mat tackar man inte nej till nu när pengarna börjar ta slut. hur långt är det kvar till den 25 egentligen?
Sen har mamma lovat att hon och pappa ska hjälpa mig lite i lägenheten idag, sätta upp draperi, gardiner, tv m.m. ska bli skönt att få lite till iordning. När jag och Simon var i Linköping häromdan köpte vi även hyllor till lägenheten, och det gjorde verkligen att lägenheten såg livligare ut :)

Sen ska jag även försöka hinna träffa Stina som kommer in från Aneby, vi måste ha mysdag snart! När jag är ledig och kan vara med.. Jag börjar bli lite trött på att man jobbar hela tiden, eller det känns som jag jobbar hela tiden och när man kommer hem är man så trött så man orkar inte hitta på något. Men det är såhär man måste lära sig att leva, iaf för mig som har planerat att jobba några år innan jag pluggar vidare, till något. Man kankse kommer in i det mer och tillslut blir det att man orkar med mer på vardagarna efter jobbet ändå! Hoppas på det, för såhär att det verkligen tråkigt att leva.

nu måste jag hoppa in i duschen, sen ska jag upp till mamma & pappa.
<3

myskväll

äntligen har jag kommit hem från jobbet! jag hatar när man jobbar pass som 11.45-18.45.. då blir det exakt hela dagen eftersom man oftast sover till elva (förutom idag)!

ikväll ska som sagt jag och simon ha myskväll.
så nu ska vi baka hemmagjord pizza :)

Tisdag

Godmorgon.. idag är jag trött, har sovit så dåligt inatt. simon envisades med att han skulle ställa klockan på 4 och kolla på simningen. han vaknade, satte på tv;n och sen somnade han lika snabbt igen. och detta resulterade till att han försov sig imorse. stackarna, han fick varken frukost eller middag med sig!
sen somnade jag äntligen om, men då skickar simon ett sms vid nio, och då vaknar jag självklart igen! men lyckades somna om till tio iaf, då klockan ringde :)

nu borde jag gå upp och göra iordning mig så jag kommer i tid till jobbet!
jag är sugen på en stor frukost, hoppas vi har något gott i kylskåpet :)


tror jag blivit lite kär

 

dessa skor blir mina så fort jag fått min lön!
gryyyyymt snygga.

simons föräldrar var här idag och hade med sig fika, självklart jobbade jag och simon tränade så ingen var hemma. det är så typiskt när vi väl får främmande, men hoppas de kan komma en annan dag i veckan, då både jag och simon är lediga! imon börjar jag vid tolv, så ska bli skönt att sova lite.. men sen jobbar man till sju och det är inte lika skönt. men jag har bestämmt att jag och simon ska ha myskväll efter jobbet, det var så längesen :)

ska läsa lite bloggar, sen ska jag sova.
PUSS&KRAM

måste säga grattis till mig själv!

idag var det ingen vanlig dag på jobbet, och ni kan inte ens gissa vad som gjorde den så speciell :) jo det är såhär, vi har en tävling på jobbet och den som säljer mest under 1 vecka vinner! och vecka 32, var det min tur :D JAG VANN!!!  jag är superglad, det känns underbart! åhh jag log hela dagen och var tvungen att gå runt och skryta lite, haha!

och när någon vinner skickar de ut ett mail till alla som jobbar på SJ
och berätta vem som vann.. och när jag läste mailet så stod det:

"vinnaren vecka 32 blev
Johanna Amneklev, ett stort
grattis till dig"

Och för er som inte vet är Johanna min syster och hon har också jobbat på Sj,
fast det var typ 3-5 årsen! men sen hade de skickat ut ett till mail efter det där det stod:

"Självklart menar vi Matilda Amneklev och ingen annan.
hennes syster heter Johanna och har
arbetar hos oss innan. ibland blir det lite fel :)"

det var lite kul, och jag tror Johanna blev glad när jag berättade det.
Åhh då har de inte glömt bort mig va det första hon sa när jag berättade det :)


musik, just nu!

 

Kate Perry - I kissed a girl



Miss Li - Ba Ba Ba

jag blev ett måndagsbarn

Godmorgon, godeftermiddag eller vad säger man såhär dags?
det känns som morgon fortfarande, men klockan är ju 4.

har inte kunnat uppdatera något idag pga att vårat internet inte har fungerat, dom där com hem asså. de lovar hela tiden att de ska kolla upp det och att allt ska funka, men nu har vi haft det i nästan en månad och det funkar inte helt än.. hmm!
idag har jag sprungit lite i affärer, har köpt ett par svarta chinos nu, vill helst ha ett par bearscha, (men gud hur stavas bearscha?) aaha, får skriva ljusbrun, då kanske ni förstår vad jag menar :* men de svarta var mkt billigare och så satt de mkt bättre. ska nog ha dom på lördag då jag och simon ska på 30års kalas!
har även inskaffat mig en kalender idag också, undra hur länge jag kommer använda den.. men när man har så mkt olika tider som jag har på jobbet, måste jag skriva upp det någonstans :D

sen kom jag hem och plockade iordning lite i lägenheten, vek tvätten sen igår och lagade även mat. som jag måste erkänna att jag misslyckades med, STORT! jag mådde nästan illa när jag åt det, undra vad jag alltid gör för fel? skrev iaf en lapp till simon att han äter det på egen risk :)

om en timme börjar jag jobba, yippie!!! eller inte.






<3

Godnatt

nu ska jag gå och lägga mig!
dröm sött <3

bowlingen i fredags

i fredags stod det bowling på schemat, som ni vet!
som man redan kunde ha räknat ut,
innan vi tog på oss de snygga bowlingskorna var..
att jag, som alltid.. skulle komma sist!
och självklart gjorde jag det :)
men jag slog nästan johanna, haha
tror simon vann, eller Ian,

här kommer lite bilder från ännu en kanonkväll
som slutade med fest, eller vad man kan kalla det
ute i rydsnäs <3


tvätttid

idag har jag och simon tvätt tid, till klockan nio ikväll! så vi ska försöka få med allt i den stora högen som bara växt och är nu bauta stor. när man väl tvättar går det skit bra, men det gäller ju att få tummen ur röven och göra det (ursäkta utrycket). hahaha!

igår var det kanon, efter att ha stressat hem och klätt upp mig så gått det gick mötte jag upp Sofia på stationen, sen gick hon, jag, axel och två boxholmskillar till statt. roligt att träffa lite tranåsfolk igen, och jag och fiia träffade även Sonny, det var hundra år sedan men han är alltid sig lik :) blir nog att åka ner till göreborg och hälsa på honom någon helg framöver!

juste, har glömt att berätta att jag har fått en liten kusin.. åhh äntligen lite bebisar i släkten igen :D tyvärr bor de i norrköping så träffas inte så ofta, men det blir ju till att gå på dop, och jag som skrev häromdagen att jag ville gå på bröllop.. det är ju inte riktigt samma sak, men det är härlgit att gå på dop också! hihi

1 timme

nu har jag suttit här med en kund i snart en timme!! FATTAR NI, EN TMME? det är en hel evighet.. jag pratar knappt så länge med mina kompisar, bara ibland! han sitter här och babblar på om allt möjligt, en söt liten gammal gubbe som inte rest med tåg på flera år. jag måste lära upp honom igen hur det funkar med biljetter och allt ;) han sitter här och pratar och jag svara med "mm, jaa, jooo, det håller jag med om" haha jag började tröttna efter ca 30 minuter. så nu tänkte jag uppdatera lite här medans han babblar på. jag har försökt avböja samtalet flera gånger men det är så svårt, och han har så många frågor :D

det lutar till utgång ikväll, yeey! det ska faktiskt bli kul.. simon pratade om att han kanske skulle på lagfest eller något som jag kunde joina sen när jag slutat vid tio. men måste hem först och göra iordning mig lite, sitter i myskläder här :) simon skickade precis ett sms och berättade att Sofia, jockes tjej också skulle med! det var roligt ;D

nu har jag snart lunch!
uppdaterar om bowling, och lägger upp alla bilder imorgon efter jobbet.


ändrade planer

efter att ha legat i sängen i några timmar började jag få lite myror i rumpan, det var inte så roligt längre och det var inget roligt på tv:n heller för den delen. slängde iväg ett sms till sofia och frågade om hon ville komma upp en sväng, hon var på stan med sin klasskompis som också heter sofia, så dom två kom och gjorde mig sällskap!
sen kom fiia på att hon var tvungen att hämta en film hos axel, och lämna in den! så vi åkte dit och då bjöd axel oss på blåbärspaj och glass, smarrigt!
nu har vi suttit på gotteriet och pratat ett tag över lite mat, kanske blir att besöka statt ikväll en sväng.. om jag orkar efter jobbet! men man vet aldrig, verkar som rätt mkt folk ska ut och det var verkligen längesen jag festade i tranås! ska försöka få med simon, sille och några också!

nu måste jag skynda mig till jobbet
PUSSPUSS

en dag i sängen

usch jag är död, har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt liv.. så ända tills jag börjar jobba vid fyra, så ska jag ligga i sängen med min dator och kolla på tv. det är jag värd nu när jag jobbar helg :) det är ett plus att man är ensam hemma också, simon är och tränar sitt första ispass, eller han tränar så gott det går med fingret. och då är det ingen här hemma som klagar på att jag är tråkig :) 

kvällen igår var roligt, uppdaterar med information och bilder lite senare.
nu ska jag nog göra lite lunch, magen kurrar <3

randigt



ny randig tröja, från HM!


jag och simon sprang ner till tvättstugan i hopp om att det skulle vara ledig, men sån tur kunde man visst inte ha.. så skrev upp oss imon på morgonen istället. klockan 8 har vi tid! blä jag kommer nog aldrig orka gå upp då men jag måste verkligen tvätta! har knappt något att ha på mig längre.. allt är ju smutsigt :)
ikväll kommer johanna och 10 till, vi ska spela bowling, jag är kass på det men det ska bli kul. innan det ska jag nog försöka ta en powernap, är skittrött och man måste ju vara riktigt taggad om man ska ta hem vinsten ikväll :D haha.

att välja?

vem är det som säger att man måste välja? varför kan man inte ha båda två? jag tycker det är så hemskt när någon säger till nån att man måste välja! det är väl bara att acceptera att denna person älskar sin flickvän och vill verkligen inte välja bort henne mot kompisar, men han vill verkligen inte välja bort sina kompisar heller. men då undrar jag lite vad det är för kompisar som begär detta?
ännu värre är när släkten inte accpeterar sin flickvän.. hur väljer man då? vi är 19 år och kan inte ge upp allt för en tjej, men vem säger då att man måste ge upp allt? usch det är svårt, det bildas så mycket frågar runt allt och jag undrar ibland om någon kan ge det rätta svaret!

det är hemskt att visa människor måste välja, att det är den ända utvägen..
jag har tur att fått hamna i en sån underbar släkt som Hagström, och jag har även tur att min släkt älskar simon och mina vänner acceptera att vi är tillsammans :)

10 fingrar, HAHA



stackars älskling <3

en rejäl klippning

sofia och jakob har varit här ikväll, det var roligt att träffas alla igen och vi pratade om massa minnen som vi gjort. tex när jag och fiia hade x-box lan och simon och jakob joina oss mitt i natten! sånt där måste vi göra om, jag älskar impulsgrejer och vill ha mer sånt i mitt liv! härliga tider :)
sofia passade även på att klippa mig och simon, fast jag inte vill inser även jag att man måste toppa håret då och då, och nu känns det faktiskt fräschare.

dagen i allmänhet har varit hemsk! det började med att jag och simon blev småtjuriga på varandra i morse då jag upptäckte att han ännu en dag försovit sig och kommer komma försent till jobbet, jag somnar om när han åkt och vaknar av ett gulligt sms där det står, förlåt älskling <3! kan man vakna på bättre sätt?
det tar ett tag och sen ringer simon och säger att han är på väg in till sjukhuset för att han klämt sitt finger i en maskin på jobbet. allt verkar rätt lungt och simon var helt okej. det tar ett tag och sen ringer jag upp och ser hur det går.. då svarar en annan kille och säger att simon mår jättedåligt och att de behöver komma till sjukhuset nu, och de skulle höra av sig när de var klara...
de där tre timmarna var de längsta i mitt liv, jag satt på jobbet och kunde verkligen inte koncentrera mig. det handlar bara om ett finger men när han sa att han klämt fingret i en maskin och det är det ända jag vet så inbildade jag mig värsta scenariet. jag trodde självklart det värsta, att simon skulle komma hem med 9 fingrar.
men tillslut hör han av sig och berättar att det gått bra, och han är på väg hem :) och han hade faktiskt med sig 10 fingrar hem. haha!

nu är han sjukskriver hela denna veckan, så imorgon när jag också är ledig passar vi på att åka till linköping en sväng och träffa syster och martin, ska även på stan och se om det finns något som vill hem till mig ;DDD
kanske blir en tripp till söderköping och äta glass också, yippe!!

<3


det var min kycklingsallad!

efter att haft en jobbig dag på jobbet, och då menar jag verkligen JOBBIG!! asså hur beter sig vissa människor? är tågen fullbokade så är de? vad ska jag göra? sätta en stol i gången eller? bygga ut tåget lite snabbt? det är inte mitt fel att vissa människor tror att det finns tusen platser kvar när de bokar några minuter innan avgång! skyll er själv säger jag :)
sen när jag kommer hem så har simon ätit upp min kycklingsallad! nu finns det bara pyttelite kvar och det ska jag klara mig på hela dagen imorgon. jag hade ju fixat ris, sås och kyckling till honom som han skulle äta, åhh jag blev så irriterad. så låste in mig lite på toan och ringde fiia som fick trösta mig lite, hihi och imon ska vi äntligen träffas! henne saknar man varje dag, ingen dag blir den andre lik när man umgås med den tjejen, du är bäst <3

nu borde jag egentligen gå och lägga mig, men vem kan sova när sex and the city går på tv:n? :)

kycklingsallad

nu har jag plockat ihop min matlåda,
gjorde massa kyckligsallad så det räcker många dagar ;D haha..
sandra det var synd du inte var hemma,
isf hade du kunnat komma hit och äta kycklingsallad med mig!


Tisdag

Hej Hej.. nu är jag äntligen uppe, ställde klockan på 10.00 imorse för att jag skulle hinna med att göra lite under dagen. men hela tiden ställde jag om klockan. åhh! nu är jag iaf uppe, mer än en och en halv timme senare än planerat. måste dammsuga i lägenheten nu, det känns som jag alltid städar och skriver om det här.. men så fort jag börjar dyker något annat roligt upp och då blir det att städningen kommer i andra hand "/ men nu måste jag, det är hundhår efter ebba överallt!

en varm dusch..

.. är precis vad jag och simon har tagit, och det behövdes kan jag lova! ;DD

har jobbat hela dagen och sen bara slöat runt, dagen har bara försvunnit? det känns inte bra.. jag och simon har i alla fall storhandlat idag för första gången. det var roligt men gud vad vuxen man blev helt plötsligt, det är helt annat än att bara hoppa in en snabbis på ica och handla för 200 kronor. Vi använde scanern, men skiten funkade inte när vi kom fram till kassan, så fick ta den vanliga sen ändå! efter det åkte hem till mamma och pappa som hade bakat rabarber paj, smarrigt!

igår träffad jag syster + alla andra! och katten var så sööööt, hon var kritvit och så gosig! man blir så sugen på att ha en, men vill ju mkt hellre ha en hund! helt plötsligt vill jag ha allt, hahaha!  jag lovade att ta med mig kameran, tror ni inte jag glömde den hemma? får se om jag hinner få fram något kort imon innan de åker hem..


buddah & dollar

nu har ebba åkt hem, känns lite tomt faktiskt men jag såg hur glad hon blev för att komma hem till landet igen :) och det är skönt. förstår att hundar som är vana att kunde springa fritt på en stor trädgård inte trivs så bra i en lägenhet... jag har blivit helt hundfreak på senaste känns det som, efter att haft ebba hos oss i några dagar så har längtan efter en egen lite skit bara blivit större! men jag vet och jag måste intala mig själv att jag inte kan köpa någon hund förens simon har utbildat sig klart! men det är svårt :)

dagen har spenderas hos kusinerna, eva berättade massa roligt om bröllopet och jag blir så sugen på att gå på ett snart. kan ingen i min närhet gifta sig? :) det är en sån lycka att gå på bröllop, alla är glada och det är stim och stoj!

snart ska vi upp till mamma och pappa, 08:orna från stockholm är här (dvs. min syster + sambo med hundar) och det ska bli kanon att få träffa dom igen! nu har de med sig sin nya kisse också, tar med mig kameran och lägger inte lite bilder när jag kommer hem.


07:30

minns ni igår att jag skrev att jag skulle få sota för att vi inte gick ut med ebba igår?
och jaaa, det fick jag verkligen! vid halv åtta började hon ställa sig brevid mig och gnälla, försökte på alla sätt och vis få henne att somna om igen, till klockan åtta gick det men sen var det kört. var bara att ge sig upp och gå ut. nu ligger hon och snarkar här igen, lätt för henne som kan somna om..
men så är det att ha hund, och jag måste börja vänja mig om jag ska kunna köpa min plutt snart :)


film på tv4+

jag och simon ligger och kollar på jurtjurkogården, alltså djurkyrkogården.. men tror faktiskt att den heter det första! haha jag är som ett litet barn, tycker det är sjukt spännande med skräckfilmer, men ändå sitter jag mer än 75% av filmen med en kudde över huvudet och håller för öronen, haha. jag kryper ner hos simon och är skiträdd. vågar inte gå själv nånstans efter jag har sett en skräckis. I pausen tänkte vi gå ut med ebba en sväng innan vi skulle gå och lägga oss, men tror ni jag vågade det? noo way! simon fick inte gå heller för jag stannar ju inte kvar själv :) men jag hoppas ebba klarar sig ändå! hon sover nu så hon verkar inte bry sig så mkt! blir nog till att gå upp tidigt imon istället, men det kan jag stå ut med!

det har varit en seg dag, har inte riktigt kunnat hitta på något kul.. men jag hoppas inte barnen har haft allt för tråkigt! maja började pippla lite när vi skulle gå och lägga oss förut, jag längtar hem och allt ni vet. men bra som jag är fixade jag självklart till det :) så nu sover alla tre där ute i bäddsoffan!

och nu ska jag sova, godnatt <3


guitar hero

här spelas det guitar hero för fullt! julia håller på att lära maja, men ser ut som julia spelar mer än lilla maja :) hhaha.. måste snart åka och köpa lite gottigheter till kvällen. blir pizza, massa godis, chips och dipp! ska väl åka förbi videobutiken och hyra en film också! annars händer det inte så mycket mer än att det ser ut och bli en seg dag, vädret kommer nog inte bli bättre och det är inte så roligt att gå ut och hitta på något när det regnar!

kom och tänka på lettland imorse, ibland längtar man tillbaka dit.. snöbollskastningen på fönstret, alla kväller i the scaryhouse, hur sandra trillade i vattenpölen första dagen ;D haha! och även hur hon trillade i pinigsrummet när hon skulle ta bollen! LB, BIGM och come on, lets go! är alla mina tjejer med på att kankse dra ihop en resa i höst och se hur det är med alla igen? nikita måste ha blivit jättestor nu, och det skulle vara så kul att se barnen igen :) ja är på't och jag vet att palme'r är påt. eftersom jag var tvungen att slänga iväg ett sms till henne när jag var lite lipig ;D bara och bestämma ett datum sen drar vi..


       
(bilderna är klickbara)

Lördag

Godmorgon.. sitter ute hos simons föräldrar. vi ska vara inne i stan vid tolv och hämta upp barnen vi ska vara barnvakt åt idag (kusinerna), men min pojkvän kan aldrig passa tider! tar ca en halvtimme in och jag som hade tänkt att hinna svänga förbi lägenheten en sväng innan! typsikt. måste nog ut och tjata lite på honom tror jag, han fick för sig att fixa massa med bilen innan vi skulle åka!

någon som vet vad man kan göra med tre barn, när det spöregnar ute?

äntligen fredag

puhh. äntligen fredag.. och det bästa av allt är att jag inte jobbar helg!! jag ska njuta som bara den, fast jag vet att det ska regna ¨/ idag jobbar jag 11.00-18.45 men jag ska försöka ta kompledigt en timme på slutet, jag och simon ska till johanna och dom ikväll och man kommer dit så sent om jag jobbar ända till 7. men det beror på hur mkt vi har att göra men jag håller tummarna :)

ebba ligger helt utslagen på golvet, tror det beror både på värmen och våran härliga promenad. vill bara att hon inte ska sova nu utan sen när jag måste lämna henne ensam. tur handlar det bara om ca 2 timmar för simon slutar vid 12 och sen tar det 1 timme hem. men det hoppas jag hon klarar. hihi :)








hon är jättesvår att få kort på, så fort man tar fram kameran så ska hon börja leka med den. så inte lätt att få henne sitta still, men två nogerlunda bilder fick jag :) nu måste jag packa ner maten sen ta min cykel och cykla iväg till jobbet.

ha det bra <3

back in Tranås

nu är vi hemma i lägenheten igen, blev visst inte så lång tid på landet. men ska åter ikväll igen. simon var så trött igår  efter bulefestivalen så han orkade inte åka till jobbet, då bestämde vi oss för att åka till lägenheten och tillbringa natten där, blir lite smidigare med tanke på att vi behöver två bilar men äger bara en :)
var hundvakt eftersom simons föräldrar är i norge en vecka, så ebba fick hänga med oss hem, se hur hon trivs i en lägenhet. än så länge har det gott bra. hon sov mellan mig och simon halva natten sen gick hon och la sig i soffan. men så fort simon åkte till jobbet så hoppade hon upp brevid mig. åhh jag vill ha en hund, det är så mysigt :)

nu står hon här brevid och gnäller, tror det är dags att gå ut en sväng? :)

sandra om du läser detta, vilket jag tror du gör! förlåt att jag inte hört av mig något på hela veckan. men har haft fullt upp och du vet ju hur jag är :) hoppas du har det bra!


RSS 2.0