Bilder



Sebastian



Jimmie & Erik



Crickz



Wells



Markus gör det igen!



:)



Här är min nya hårfärg, för er som inte sett den :)



Och här är Jimmis nya stil, för er som inte har sett det :)



:)



Folk & Ebba



Ella kom och hälsade på en lite sväng, min älskling!



:)



Elin



Jojje & Alex



Calle



Pjhu, tog nog en timme och ladda upp de där korten. Antingen är det mitt internet som krånglar eller blogg.se. Men nu är det klart så här har ni några blandade bilder från kvällen!

Nu är det pretty women på nian som gäller, det är nog den bästa filmen som finns! Sen ska jag hoppa in en snabbis i duschen innan det blir sängen. Imorgon är det jobb 06.00-13.00 sen ska jag på ledarmöte med gymnastiken.

Min 20årsdag och en helgalen kväll

Oj oj oj vilken kväll det blev igår! Jag tror inte det fanns något som kunde få den misslyckad, allt blev perfekt (iaf från min sida). Simon hade sin fest till 24:00, sen blev det den 17 maj och då blev festen min :) Tack alla mina snygga kompisar för alla gratulaitioner, och tack mina USA brudar för den fina sång jag fick!

Min födelsedag kunde inte firas bättre än vad den gjorde igår och dagen idag har även varit perfekt. Simon och jag har gjort något som jag länge velat göra.. nämligen åka på koutsläpp! Det var så himla mysigt, det bjöds på korv, hamburgare och mjölk. Sen fick man ju även se korna då, 300 kor släppte de ut för första gången iår på grönbete och ni kan ju gissa hur de bettede sig, de sprang, stångades, hoppade omkring och rullade runt i gräset. Det är nog något jag ska införa som tradition, att varje år åka på det. vilken upplevese det var :) hhaa!

Nehe nu orkar faktiskt mitt huvud inte hålla ögonen öppna längre,
så nu ska jag sätta på en film och sen nanna kudde!
Bilder från festen kommer imorgon :) puss

20 års fest

Nu när Sandra har åkt till USA har jag lovat henne att uppdatera lite här på bloggen om vad som händer här hemma. Får se hur många inlägg det blir, men några ska man väl kunna slänga ihop för hennes skull :)

Just nu ligger jag i sängen ute i värnarp.. försöker tagga till Simons (och lite min,hihi) 20 årsfest som kommer vara här ikväll. Känns som det kommer bli en kanonkväll faktiskt, det blir en blandning av människor från Tranås, Rydsnäs, Österbymo, Nässjö, Eksjö och någon lite knutte från kisa också! Tror inte det kan bli misslyckat, speciellt inte när Elisabeth har varit så snäll och bakat smörgårdstårta åt oss också!
De första börjar droppa in lite efter halv fem tror jag, så jag tänkte lägga mig och ta en powernap nu i några minuter innan det är dags att hoppa in i duschen.

Ha en bra lördagskväll!
& Sandra, ha det så jävla bra nu, njuuuuuuuuuut av varje sekund <3
puss och kram skumbanan!

Glömde säga grattis till min älskling som fyller 20 år idag, och imorgon är det min tur. wwwaaauj!


RSS 2.0